Izvor: B92

Kako se bliži letnja sezona, turisti željno traže destinacije za letovanje.

Jedna od najpopularnijih destinacija kod nas je tradicionalno - Grčka, a ovog leta, sudeći po slobodnim kapacitetima - biće posećenija nego ikada!

Sa svojim prelepim plažama, bogatom istorijom i pejzažima za pamćenje, Grčka lako osvaja najrazličite tipove turista i ispunjava njihove želje. Međutim, mnogi su obeshrabreni da rezervišu jer preovladava mišljenje da su smeštajni kapaciteti već popunjeni, a domaće agencije zaista uglavnom nisu obezbedile dovoljno smeštajnih jedinica.

Zbog toga se na domaćem turističkom nebu već oseća tenzija: DA LI ĆE BITI DOVOLJNO SMEŠTAJA ZA NAŠE TURISTE? Istovremeno, proleće je stiglo, pa su turisti osvestili da je leto vrlo blizu, pa samim tim i - vreme za rezervaciju aranžamana!

I dok druge agencije uglavnom ne mogu da ponude leto u kvalitetnom smeštaju u Grčkoj, Balkan Fun nas je oduševio nudeći impresivnih 15.000 kreveta kapaciteta za odmor u Grčkoj ovog leta!

Evo i koliko kapaciteta ima ova agencija na različitim grčkim destinacijama.

Iskorišćenost kapaciteta trenutno na 58%!

Foto: Kirk Fisher/Shutterstock

Uprkos preovlađujućem mišljenju da smeštajnih kapaciteta manjka, Balkan Fun agencija ima stopu iskorišćenosti kapaciteta od oko 58%! To znači da će turisti, ako požure sa rezervacijama, ipak moći da obezbede smeštaj u Grčkoj i da provedu odmor kako žele!

Sa tako impresivnim brojem kreveta na raspolaganju, nema potrebe da neko propusti odmor u Grčkoj ovog leta!

Grčka je fantastična destinacija za one koji traže miks sunca, mora i kulture, a Balkan Fun je omogućio putnicima lakše nego ikada da obezbede smeštaj.

Sa preko 15.000 kreveta na raspolaganju na 5 zapanjujućih destinacija, ima ponešto za svakoga!

Me propustite priliku da ovog leta doživite lepotu i šarm Grčke uz impresivan izbor smeštaja za letovanje 2023. Balkan Fun agencije.

Zakintos: Preko 3000 kreveta kapaciteta

Foto: Andrew Mayovskyy/Shutterstock

Zakintos, često nazivan i Zante, je prelepo grčko ostrvo u Jonskom moru.

Poznato je po svojim živopisnim plažama, kristalno čistom moru i zapanjujuće lepoj obali. Balkan Fun nudi preko 3.000 kreveta kapaciteta za turiste na Zakintosu i to po fenomenalnoj ceni od već 265€! Pošto se kapaciteti brzo pune - ne propustite priliku da rezervišete što ranije!

Ovo ostrvo nudi najrazličitije sadržaje: od živahnih barova i restorana na plaži do tihih uvala i intimnih plaža koje nude potpuni mir i ambijent za pravi tropski raj!

Više o aranžmanu saznajte ovde: Zakintos leto 2023.

Kavos: Preko 3000 kreveta kapaciteta

Kavos je destinacija na južnoj obali Krfa, poznato po živahnoj atmosferi i nezaboravnom noćnom životu.

Balkan Fun nudi preko 3000 ležajeva kapaciteta za letovanje na Kavosu, a cena aranžmana počinje već od neverovatnih 175€! Na Kavosu se nalaze mnogi sjajni barovi, noćni klubovi i restorani koji služe turistima koji traže dobar provod. Međutim, tu su i neke od najlepših plaža na ostrvu, što Kavos čini odličnom destinacijom za one koji traže ravnotežu između tropskog opuštanja i sjajne zabave.

Više o aranžmanu saznajte ovde: Kavos leto 2023.

Kefalonija: Preko 2000 kreveta kapaciteta

Kefalonija,najveće od Jonskih ostrva u zapadnoj Grčkoj, poznata je po svojim zapanjujućim plažama, kristalno čistom moru i bujnim zelenim planinama. Balkan Fun u ponudi ima preko 2000 ležajeva kapaciteta za turiste na Kefaloniji.

Ovo ostrvo je savršeno za one koji žele da pobegnu od vreve gradskog života i uživaju u mirnom i opuštenom odmoru.

Cena aranžmana je već od 240€, ali požurite - cene će rasti, a mesta će biti sve manje!

Više o aranžmanu saznajte ovde: Kefalonija leto 2023.

Lefkada: Preko 1000 kreveta kapaciteta

Lefkada ili Lefkas, proslavila se među našim turistima po svojim zapanjujućim plažama, kristalno čistom moru i dramatičnim liticama.

Balkan Fun nudi preko 1000 ležajeva kapaciteta za leto na Lefkadi. Ostrvo je savršeno za one koji traže kombinaciju avanture i relaksacije, a nudi brojne opcije za aktivnostima kao što su: jedrenje na dasci i planinarenje, kao i drugih zabavnih aktivnosti.

Više o aranžmanu saznajte ovde: Lefkada leto 2023.

Evia: Preko 1000 kreveta kapaciteta

Foto: PNIKOL/Shutterstock

Evija je drugo po veličini grčko ostrvo, koje se nalazi na istočnoj obali kopnene Grčke. Poznato je po svojim zapanjujućim plažama, šarmantnim selima i bogatoj istoriji. Balkan Fun je obezbedioo preko 1000 ležajeva kapaciteta za turiste u Eviji. Ovo ostrvo je savršeno za one koji traže mirniji, opušteniji odmor, daleko od gomile popularnijih destinacija!

Više o aranžmanu saznajte ovde: Evia leto 2023.

Požurite i obezbedite sebi leto o kakvom ste maštali! Iako smo pronašli agenciju sa zavidnim brojem smeštajnih jedinica i ležajeva, imajte na umu da se kapaciteti popunajavaju NIKAD BRŽE!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.