Izvor: B92

Obrenovac se nalazi na 30 km od Beograda i ima dobru putnu vezu sa glavnim gradom Srbije. To mu daje jedinstvene mogućnosti stanovanja, ali i putovanja u prestonicu bez ikakvih poteškoća. U mnogim situacijama čak će se i brže stizati iz obližnjeg grada nego da se svakodnevno prolazi kroz centar prestonice.

Od aerodroma je udaljen 20 minuta prijatne vožnje auto-putem, bez ulaska u beogradsku gužvu i užu gradsku zonu. Uz to, kada je u pitanju stan na dan Obrenovac je grad sa velikom ponudom i pristupačnijim cenama pa je idealan za dolazak i noćenje za sve putnike namernike.

Šta nudi stan na dan u Obrenovcu?

Sam koncept iznajmljivanja stana na dan je izuzetno popularan u velikim gradovima i turističkim centrima zato što obezbeđuje svima da jeftino iznajme veliku, opremljenu nekretninu, na odličnoj lokaciji i uz brojne pogodnosti.

U neposrednoj je blizini glavnog grada, pa kada se iznajmljuje stan na dan, Obrenovac ima kvalitetnu ponudu koja donosi vrhunske uslove stanovanja, baš kao i u obližnjem Beogradu.

Sa druge strane, sam smeštaj je na pogodnijoj lokaciji nego da je iznajmljen u Beogradu jer pruža sve uslove koji su stanarima neophodni: parking mesta, blizinu prodavnica, restorana, gradski prevoz i auto-put koji je putna veza sa svim delovima Beograda, ali i za Novi Sad, Zagreb i Zapadnu Srbiju pa se lako i brzo stiže na odredište.

Uz kvalitetnije uslove i brz dolazak u sve delove grada ako se unajmi stan na dan, Obrenovac donosi i povoljnije cene koje su u proseku za nekoliko desetina evra niže pa se ovakvim izborom može i uštedeti.

Neka putni koferi i prtljag ne smetaju tokom boravka

Dolazak u Beograd i pronalazak apartmana za smeštaj podrazumeva promenu nekoliko prevoza i zamorno nošenje prtljaga. Putni koferi jesu praktični, ali ulice Beograda imaju šine, rupe, uske prolaze, stepenice… To otežava nošenje i dolazak do smeštaja.

Odabirom Obrenovca kao mesta za najam stana na dan direktno se odlazi do lokacije stana, parkira se na privatnom parkingu tako da tada putni koferi mogu da imaju svoju svrhu lako se vozeći duž staza.

Najam stana na dan je odlična opcija za višečlane porodice i grupno putovanje. Imate privatnost, mogućnost da sami pripremate hranu, da vam svi uređaji budu na raspolaganju i možete poneti neograničenu količinu prtljaga pa putni prtljag neće predstavljati problem, kao ni sve ostalo što je neophodno da se ponese na putovanje.

Aparat za espreso – najbolje opremljeni stanovi imaju savremenu opremu

Stan na dan u Obrenovcu neće imati ništa lošiju opremu od luksuznih varijanti koje postoje u Beogradu. Jedan od važnih činilaca jeste dobro opremljena kuhinja.

Aparat za espreso je savremen, neophodan uređaj koji voli svaki stanar, a naročito stranci. Najbolje je to što uz aparat za espreso postoji raznovrsna ponuda kafa, aparat za mućenje mleka, nekoliko vrsta šećera… Takvi detalji mnogo govore o ozbiljnom pristupu uređenju i pokazuju da se misli i na sitnice da bi gosti bili zadovoljni. Na ovaj način su se izdvojili renomirani vlasnici i opstaju u poslu jer iza sebe imaju preporuku zadovoljnih klijenata.

U slučaju da je potreban smeštaj u blizini glavnog grada, stan na dan u Obrenovcu je odličan izbor. Ima dobru putnu infrastrukturu, smeštaj je opremljen prema najsavremenijim standardima, a uz to su cene dosta niže negu u prestonici. Odavde se lako stiže u sve delove grada, može se uživati u još jednom prelepom gradu i obogatiti iskustvo boravka na jedan potpuno novi način.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.