Izvor: B92

Da, ovog septembra možete da odete na letovanje na Siciliju ZA SAMO 340€! I to ne morate da platite sve odmah! Za rezervaciju vam je potrebno svega 8.000 RSD, a sve ostalo možete uplatiti kasnije!

Sicilija će vas sasvim sigurno osvojiti svime što ima da ponudi!

U cenu koja se kreće od 340€ uključeni su: smeštaj U HOTELU NA OBALI MORA, prevoz moderno opremljenim, klimatizovanim autobusima i sve usluge vodiča. Balkan Fun se zaista potrudio da nas obori sa nogu ovakvom ponudom!

Ovde saznajte sve pojedinosti o aranžamanu: Leto na Siciliji 2022, a u nastavku teksta upoznajemo vas sa najvažnijim pojedinostima i avanturama koje ćete doživeti na letovanju na Siciliji, srcu Mediterana!

Septembarski termini na Siciliji po NAJPOVOLJNIJIM CENAMA - mesta su ograničena!

Ove godine cene za letovanje su dosegle enormne cifre, pa je cena koju je agencija Balkan Fun uspela da formira i više nego povoljna. Ona podrazumeva kompletnu organizaciju putovanja, noćenje u Rimu u hotelu SCHEPPERS sa 3* i ČAK 7 NOĆENJA u hotelu Kennedy 3* na Siciliji, na samoj obali mora!

I sve to dobijate po ceni već od 340€!

Pošto će ponuda sasvim sigurno privući mnoge, moramo da vas upozorimo - MESTA SU OGRANIČENA! Ovako povoljni aranžmani se najbrže prodaju, pa što pre odaberite jedan od dva termina i rezervišete svoje mesto. Ovo su planirani septembarski termini:



  • 31.08. - 12.09.


  • 07.09. - 19.09.


Koji vam više odgovara?

Prijava je svega 8.000 RSD, a ostatak možete da platite kasnije.

Evo i preciznih informacija o tome šta sve obuhvata aranžman za leto na Siciliji:


  • 7 noćenja u hotelu Kennedy 3* na Siciliji;


  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu Colony 3* u Rimu;


  • Trajekt na relaciji Vila San Đovani - Mesina / Mesina - Vila San Đovani;


  • Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio i video oprema, A/C)na relacijama prema programu;


  • Obilaske prema programu (Bolonja i Rim - razgledanje grada);


  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;


  • Organizaciju putovanja u celini.


Više detalja o aranžmanu saznajte ovde: Leto u septembru na Siciliji od 340€!

Letovanje na Siciliji je po svačijoj meri

Foto: Unsplash/ Diego Gennaro

Sicilija ima po nešto za svakoga i zbog toga se i preporučuje kao letnja destinacija za najrazličitije grupe ljudi. Od porodica, mladih parova pa do onih koji obožavaju da letovanje provedu sa ekipom - najveće mediteransko ostrvo zadovoljiće svačija očekivanja!

Miran odmor na najlepšim italijanskim plažama

Ko želi da provede mirni odmor na prelepim plažama - biće više nego zadovoljan impozantnom sicilijanskom obalom i mnoštvom odličnih restorana koji nude ambijent idealan za potpunu relaksaciju i čisto uživanje.

Osim toga, Balkan Fun u ponudi izleta ima i obilazak svih impozantnih sicilijanskih plaža, pa imate i sjajnu mogućnost da razbijete monotoniju letovanja na najlepši, letnji način!

Što bi Italijani rekli: Dolce vita!

Sicilija kao savršena destinacija za avanturiste

Ukoliko ste od onih koji letovališta biraju tako da budu zabavna, a da na destinaciji ima mnogo izleta, povoda za obilaske i avanture - opet je Sicilija pravi odgovor na sve vaše žudnje. Ovo ostrvo je poznato po dugoj i burnoj istoriji, koju najviše duguje svom geografskom položaju, pa se u svakom njenom ćošku krije i zanimljiva priča koju vredi saslušati.

Obilazak fascinantnog Palerma i katedrale u Monrealeu, penjanje na najveći i jedini živ vulkan Evrope - Etnu, uživanje u šetnji ulicama Katanje i Sirakuze, kao i glamurozna noć u prelepoj Taormini, samo su deo izleta i svega što možete da doživite u ovih kratkih, ali više nego slatkih 8 dana letovanja!

Sicilija kao destinacija za letovanje za hedoniste i ljubitelje dobrog provoda

Italijansko vino se oduvek ubrajalo među najbolje na svetu, a o hrani je suvišno i govoriti.

Reći ćemo samo: risotto, pizza, gnocchi e pasta!

Tu su i tipični sicilijanski specijaliteti kao što su: pasta alla Norma, parmiđana od patlidžana, slatki i božanstveni kanoli, punjene sardine i kasata Sicilijana, divni mekani kolačići natopljeni likerom.

Opšte je poznato kako Italijani umeju da uživaju u životu bolje od bilo koje druge nacije, ali Sicilijanci su posebna priča. Oni su doktorirali moto “Dolce far niente”. Ovih 8 dana na Siciliji ćete provesti baš kao i oni - okruženi nasmejanim licima, isprobavajući kulinarske specijalitete koji će vas raspametiti, a sa čašom dobrog vina ili osvežavajućeg Aperol spritza u ruci!

Rezervišite svoje parče italijanskog letnjeg raja već danas

Jednu noć provodite u Rimu, a 7 na Siciliji. I to septembra, kada je najlepše. Sve to možete da obezbedite po ceni VEĆ OD 340€, i to već danas.

Pretvorite leto na Siciliji u ono za čim žudite i pođite na odmor ili na zabavu iz snova sa prijateljima, drugom polovinom ili porodicom.

Kontaktirajte turističku agenciju Balkan Fun i uz prijavu od svega 8.000 RSD obezbedite svoje mesto! Iskoristite jedinstvenu priliku da provedete letovanje na Siciliji po nikad povoljnijoj ceni!

Buon viaggio, vidimo se na sicilijanskoj obali!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.