Izvor: PR

Počela je sezona godšnjih odmora, a sa njom i večita dilema: ,,Kuda ići na more ovog leta?“. Ukoliko ste u potrazi za odgovorom na ovo pitanje, onda će vam ova novina biti zanimljiva. Naime, Air Srbija je uvrstila u svoju ponudu let do jedne od najposećenijih letnjih destinacija Turske – Alanje. U pitanju je veći grad, mnogo povoljniji u odnosu na ostatak Antalijske regije. Odličan je izbor za porodice sa decom, jer Alanja nudi veliki izbor family hotela koji su pogodni za mirniji porodičan odmor i transfer od aerodroma do hotela je jako kratak. Takođe, leti se u ranim jutarnjim časovima, tako da putnici ubrzo nakon sletanja započinju odmor doručkom u hotelu.

Do sada, da bi stigli do ovog popularnog letovališta, srpski turisti su leteli isključivo do aerodroma u Antaliji, odakle je potrebno čak 5 sati vožnje do odabranog hotela u Alanji. Razmišljajući kako da olakšaju našim turistima i učine im putovanje komfornijim, Air Srbija organizovala je let do aerodorma ,,Gazipaša“ u Alanji.

Prvi avion Air Srbije iz Beograda do aerodroma u Alanji poleteo je ovog vikenda, 19.06. Menadžment aerodroma priredio je toplu dobrodošlicu putnicima i posadi. Pogledajte kako je prošao doček OVDE.

Evo kako izgleda aerodrom Gazipaša u Alanji

Foto: Promo

U pitanju je manji aerodrom, tako da ovde brzo možete proći kontrolne punktove, preuzeti ptrljag i biti spremni da započnete letovanje! Ukoliko putujete sa decom, i te kako će vam značiti što ćete ubrzo nakon sletanja biti u hotelu. I to ne u bilo kom, već u jednom od family hotela po kojima je Alanja kao letovalište jako poznata.

Ideju Air Srbije da uvede jednu ovako značajnu liniju podržala je i turistička agencija Barcino Tours. Preko njih možete rezervisati letovanje u Alanji i leteti direktnim letom do Alanje iz Beograda i Niša.

Takođe, inicijativu je podržala i delegacija Turske, iz opština Antalije i Alanje, koja je prvim letom Air Srbije iz Alanje došla u Srbiju. Tim povodom je u Ambasadi Turske u Beogradu organizovan koktel dobrodošlice i na svečan način upriličen početak uspešne saradnje! Koktelu su prisustvovali zaposleni u Barcino Tours-u.

Ne sumnjamo da će ova novina obradovati mnoge od vas i da će vam umnogome ulepšati putovanje do mora! Bilo da ste već letovali u Alanji ili tek planirate da posetite ovaj biser Antalijske regije, obavezno pogledajte termine letova i ponudu aranžmana za Alanju.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.