Izvor: PR

Pitate se da li je Kefalonija idealna parti destinacija, odlično mesto za miran odmor ili pre mesto za ljubitelje netaknute prirode? Odgovor je - sva tri!

Ostrvo Kefalonija se nalazi južno od Krfa i Lefkade, poznato je po tirkiznom moru, prelepoj prirodi, odličnom provodu, divljim peščanim uvalama, ali i uređenim plažama.

Čini se da su i turisti širom sveta otkrili najveći biser Jonskog mora i rešili da spoznaju sve njegove čari, pa zašto to ne biste uradili i vi?

Ove godine, agencija za putovanja Balkan Fun je pripremila odličnu ponudu za letovanje 2022. godine, po veoma povoljim cenama!

Na već povoljne cene za sve letnje destinacije širom Mediterana, od četvrta 26. maja, pa sve do subote 28. maja, možete ugrabiti dodatni popust od 50% za svaku sobu na bilo kojoj destinaciji u Balkan Fun ponudi.

Eto još jednog razloga da destinacija za vaše letovanje bude Kefalonija 2022. godine u izvedbi agencije za putovanja Balkan Fun.

U nastavku možete pogledati šta se još krije iza ponude za Kefaloniju!

Letovanje za parove Kefalonija 2022 - uživajte u miru i romantici

Foto: Balkan fun arhiva

Kefalonija je odličan primer destinacije na Grčkoj obali, gde sa svojim partnerom možete provesti savršeno romantično letovanje.

Ovo ostrvo pruža zanosan beg od realnosti, sa svojim plažama, izolovanim peščanim uvalama, selima, kulturnim lokalitetima, pa je tako idealan izbor za letovanje za parove.

Na vreme rezervišite svoj smeštaj na ostrvu Kefalonija preko agencije za putovanja Balkan Fun i na miru odbrojavajte dane do svih ovih užitaka. Rezervacija putovanja na Kefaloniju za 2022. godinu obuhvata:



  • prevoz najmodernijim autobusima;


  • prevoz trajektom prema programu;


  • usluge pratioca grupe;


  • 9 noćenja u izabranom smeštaju u Porosu;


  • organizaciju kompletnog putovanja.


Kompletna usluga transporta autobusom, trajektom, smeštaj, organizacija i usluge vodiča ulaze u cenu koju možete pogledati na ponudi za Kefaloniju 2022. godine agencije Balkan Fun, kao i više detalja o aranžmanu.

Cena je bez dodatnih troškova, dok se plaćanje obavlja po srednjem kursu NBS!

Rezervacija putovanja i uračunata cena za putovanje na Kefaloniju ne obuhvata:


  • međunarodno i zdravstveno osiguranje - plaćanje u iznosu od 24 evra u agenciji;


  • obaveznu boravišnu taksu - dnevno po sobi: za privatan smeštaj je 0.5€, za hotele 1*i 2* - 0.5€, za hotele 3* - 1,5 €, za hotele 4* - 3€, za hotele 5* - 4€ - plaćanje se obavlja u agenciji;


  • troškove promena potvrđenih rezervacija (nadoknada je svega 5 evra po osobi za jednu promenu);


  • individualne troškove putnika;


  • fakultativne izlete.
Predlozi za kvalitetno vreme sa partnerom na Kefaloniji

Argostoli, urbana prestonica Kefalonije, nudi veliki broj mogućnosti za provod i kvalitetno uživanje sa partnerom. Balkan Fun je za svoje putnike pripremio organizovan izlet i posetu ovom divnom primorskom gradu po ceni od 20 evra po osobi.

Poseta Argostoliju znači i:


  • šetnju pešačkom zonom Litostrato;


  • pogled na zalazak sunca sa kamenog mosta Drapano;


  • posetu poslastičarnici Premier na glavnom gradskom trgu Valinos - ovde možete probati čuveni specijalitet sa Kefalonije, sladoled Kaimaki.


Ostrvo Kefalonija je jedino Jonsko ostrvo, koje je ujedno i nacionalni park, tako da pruža mnogo više od lepih plaža i odličnog provoda. Ovaj potencijal iskoristilo je i lokalno stanovništvo, te odlučilo da svoje posetioce detaljnije upozna sa svojim prirodnim bogatstvima i kulturnim identitetom.

Turistička agencija za putovanja Balkan Fun, za svoje putnike je pripremila odličnu etno turu, koja podrazumeva obilaske:


  • Drogerati pećine;


  • Melisani jezera;


  • Manastira sv. Gerasima;


  • Vinarije Robole;


  • Plaže Makris.


Savršeno leto za parove čine kreativne, romantične sitnice koje će vam upotpuniti svaki dan, dok je Kefalonija savršen izbor ukoliko to želite od letovanja. Kefalonija za mlade - mesto za odličan i kvalitetan provod

Balkan Fun pre svega važi za agenciju za putovanja, koja iz leta u leto privlači sve veći broj mladih turista željnih dobrog provoda do ranih jutarnjih časova. Pojam leto za mlade gotovo da u svakom kontekstu ide uz agenciju Balkan Fun, koja svoje turiste vodi na najbolja parti putovanja.

Među njima se već godinama ističu Zakintos, Kavos na Krfu, Kušadasi, koji su sada već tradicionalno na vrhu liste mladih ljubitelja noćnog, ali i sve popularnijeg dnevnog provoda.

Kefalonija, slično ostrvima Evia ili Lefkada pruža nešto umereniji provod, nego što je to slučaj na pomenutim parti destinacijama, ali ćete i ovde pronaći bogat izbor mesta za izlazak umerenijeg karaktera.

Verujemo da turisti željno iščekuju Balkan Fun letovanje 2022. godine, nakon dve letnje sezone, kada su putovanja bila ograničena zbog aktivnijeg prisustva korona virusa, dok se Kefalonija nameće kao savršen izbor!

Evo i nekoliko predloga za odličan noćni provod na Kefaloniji:


  • Bass club (Argostoli);


  • Kastro bar (Fiskardo);


  • Zanza bar (Poros);


  • Stavento bar na plaži (Argostoli);


  • Captain’s bar (Skala);


  • klub Cinema (Argostoli).


Ova mesta su razlog zbog čega letovanje na Kefaloniji može biti podjednako mirno i uzdubljivo!

Ukoliko ne želite da sami preterano istražujete, Balkan Fun je pripremio organizovan program žurki za celo letovanje, a kupovinom narukvice dobijate mogućnost prisustva na njima.

Cena narukvice je svega 30 evra, a uz nju pored ulaza na Balkan Fun žurke, dobijate i popuste u određenim restoranima, klubovima i barovima.

Ukoliko se odlučite za posetu Kefaloniji, ne smete propusiti nezaboravnu žurku na brodu koju organizuje Balkan Fun. Odlični DJ-evi, sjajan ambijent i rashlađivanje skokovima u more obeležiće celokupno putovanje.

Plaže na Kefaloniji - svakodnevno uživajte u novom morskom ambijentu

Foto: Balkan fun arhiva

Kefalonija je dugo godina krila svoje plaže od velike navale turista, tako da su mnoga druga ostrva bila hit destinacije zbog svoje popularnosti i ponude. Zbog toga je Kefalonija zadržala tradicionalan grčki duh, koji se retko pronalazi kada se turističko mesto komercijalizuje.

Najveće jonsko ostrvo, Kefalonija, prirodno ima i najveći broj peskovitih plaža i uvala, od kojih su mnoge ostale doslovno netaknute.

Za vas smo izdvojili najlepše plaže na Kefaloniji koje možete posetiti u organizaciji turističke agencije Balkan fun:



  • Mirtos plaža - već godinama se nalazi na listi top 10 najlepših plaža na svetu svetu, a bogata je sitnim belim kamenčićima, sa atraktivnom pećinom na jednom od svojih krajeva. Zaštitni je znak Kefalonije!


  • Antisamos plaža - šljunkovita plaža okružena zimzelenom šumom čini ovu ušuškanu oazu idealnom za kupanje i sunčanje ;


  • Skala/Ammos beach bar - peskovita plaža Skala nagrađena je plavom zastavicom za kristalno čistu vodu, dok će vam boravak ovde upotpuniti nezaboravna dnevna žurka u Ammos beach bar-u sa agencijom Balkan Fun;


  • Ksi plaža - plaža sa narandžasto-crvenim peskom i plavom zastavicom za kvalitet i čistoću mora ostaviće vas bez daha.
Smeštaj na Kefaloniji - do Porosa uz Balkan Fun

Od kada su meštani rešili da široko prigrle turiste iz Srbije i cele Evrope, pružila se prilika da se iskusi tradicionalno grčko gostoprimstvo, isprobaju lokalni specijaliteti i posete najlepše plaže ovog grčkog ostrva.


  • Gde letovati na Kefaloniji?


Poros je destinacija na koju vas vodi agencija Balkan Fun 2022. godine, tako da će vaš smeštaj na Kefaloniji biti upravo ovde.

Od kada je Poros kao jedan od najatraktivnijih gradova na Kefaloniji raširio ruke za turiste, mnogi ljudi iz naše zemlje dobili su priliku da se upoznaju sa lepotama ostrva Kefalonija.

Okolinu lučkog grada Poros čini bujna vegetacija podnožja planina Atros i Pahni ostrva Kefalonija. Paros kao pravi grad poseduje sve ono što je potrebno za život, pa je zbog toga i nešto malo više od običnog turističkog mesta.

Uplatom aranžmana za putovanje preko agencije Balkan Fun, smeštaj na Kefaloniji može biti neka od sledećih vila i hotela:


  • Vila Louisa - u samom srcu Porosa na 150 metara od plaže i poseduje petokrevetne, četvorokrevetne, trokrevetne i dvokrevetne sobe;


  • Vila K&G Menegatos - besplatno korišćenje interneta u sobama sa kuhinjom i terasom. Poseduje dvokrevetne ili trokrevetne sobe sa pogledom na dvorište ili plažu;


  • Vila Kristi - na 150 metara od plaže Ragia u Porosu. Dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sobe imaju balkon, ploče za kuvanje i frižider, dok je internet obezbeđen u zajedničkim prostorijama vile;


  • Vila Dina - nalazi se u samom centru Porosa i veoma blizu gradske plaže. Sve sobe su dvokrevetne, poseduju balkon, kuhinju i Wi-Fi;


  • Vila Ifigenia - nalazi se 120 metara od centralne ulice u Porosu i 150 metara od plaže. Sve sobe su dvokrevetne, imaju kuhinju, sopstveno kupatilo, balkon i klimu uz doplatu;


  • Vila Astir - nalazi se u prvom redu kuća, odmah nadomak mora i poseduje trokrevetne i dvokrevetne sobe (od kojih neke imaju pogled na more);


  • Vila Pantelis - pored dvokrevetnih soba (pojedine su sa pogledom na more), u ovoj vili se nalazi najpoznatiji gradski restoran Pantelis;


  • Hotel Mihaela 2* - 500 metara udaljen od centra, sa prelepim dvorištem i lobijem. Hotel poseduje samo dvokrevetne sobe;


  • Vila Alekos - strogi centar grada i 150 metara od gradske plaže. Sve dvokrevetne, trokrevetne, četvorokrevetne i petokrevetne sobe imaju klimu (uz doplatu), terasu i čajnu kuhinju;


  • Vila Kiki - smeštaj se nalazi na samo 20 metara od mora (dovoljno je da pređete ulicu i tu ste). Sve dvokrevetne, četvorokrevetne (imaju pogled na more) i šestokrevetne sobe (imaju pogled na more) poseduju kuhinju, terasu, i pristup besplatnom internetu.


Za koji god od smeštaja da se odlučite, verujemo da nećete pogrešiti. Rezervišite svoje mesto na vreme i uživajte u svim blagodetima kvalitetnog letovanja koje pruža ostrvo Kefalonija 2022. godine. Srećan put!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.