Izvor: PR

Agencija Balkan Fun nas je obradovala sjajnom akcijom i pripremila poslednji voz niskih cena uz koje ćete i na neke od najlepših letnjih destinacija moći da obiđete po šokantno dobroj ceni!

Uhvatite poslednji voz i rezervišite baš onakav letnji aranžman za kojim ste žudeli.

Ako rezervišete letovanje u periodu od četvrtka 26. maja do subote 28. maja - za ove destinacije ostvarićete popust od 50€ po sobi na već niske cene. Evo koji aranžmani su nam posebno privukli pažnju i zašto bi trebalo da ih uzmete u obzir za vašu ovogodišnju tropsku avanturu!

Imajte na umu - prva rata koju plaćate tokom rezervacije je samo 3.000,00 RSD.

Sicilija - 8 noćenja od već 335 € + 50€ popust

Sicilija Foto: Unsplash

Ako vam se ovog leta jede najbolja pica na svetu, uživa u ekskluzivnim plažama, a sve to biste rado začinili melodičnim italijanskim jezikom koji se čuje u pozadini - Sicilija je destinacija vaših snova.

Benvenuto a Italia!

Burne i duge istorije, koja je uočljiva na svakom koraku, a ništa manje veličanstvenih prirodnih letnjih pejzaža, Siciilja će odgovoriti na sva vaša očekivanja i pružiti vam idealan ambijent za odmor o kakvom ste maštali.

Aranžaman je savršen za parove i društva, koliko i za porodična letovanja.

Pre nego što sa slamenim šeširom zapevate Lasciatemi cantare i uputite se u istraživanje najlepšeg od Italije - obezbedite sebi mesto na vreme!

Aranžmane i cene za letovanje na Sicijliji pogledajte ovde: leto na Siciliji od 335€ i iskoristite akciju kako biste obezbedili dodatni popust od 50 € po sobi i obavite rezervaciju što u periodu od četvrtka 26. maja do subote 28. maja!

U cenu aranžamana je uključeno:

  • 8 noćenja sa doručkom u izabranom smeštaju na Siciliji,
  • 1 noćenje sa doručkom u hotelu Colony 3* u Rimu,
  • Prevoz odlično opremljenim turističkim autobusima i trajektom,
  • Obilazak Bolonje i Rima,
  • Usluge vodiča za sve vreme aranžmana,
  • Kompletna organizacija putovanja.
Ne propustite priliku i osvojite italijanske plaže ove sezone. Ci vediamo!

Španija - doživite latino atmosferu ovog leta po ceni od već 380€

Foto: Kosta Brava Unsplash

Španci i Španjolke znaju šta znači letnje uživanje!

Ovog leta, agencija Balkan Fun vas vodi na letovanje od 7 noćenja u sve popularnijoj destinaciji - Malgrat de Mar.

Nalazi se na čuvenoj obali Kosta Brava, ovekovečenoj i u više filmova, pa i umetničkih slika i fotografija. Dramatični kamen koji se proteže delom obale daje notu autentičnosti pejzažu na ovoj destinaciji, dok mirno more pruža savršen ambijent za plivanje, i to za sve uzraste.

Povedite prijatelje, drugu polovinu, dete ili porodicu i zajedno zavirite u ono najbolje od Španske obale. Iskoristite priliku za popust i rezervišite letovanje u Malgrat de Maru po fenomenalnoj ceni od već 380€ + 50€ popusta i obezbedite svoje mesto tokom vikenda šok cena - od četvrtka 26. maja do subote 28. maja.

Aranžaman za letovanje za Malgrat de Mar podrazumeva:

  • 7 noćenja u izabranom hotelu u Malgrat de Maru na bazi polupansiona (doručak + večera);
  • Prevoz odlično opremljenim autobusima sa klimom;
  • Usluge pratioca grupe za sve vreme aranžmana;
  • Organizacija putovanja u celini.

Ovde se informišite o aranžmanu za letovanje u Malgrat de Maru: Leto Španija 2022. OD 380€ + POPUST za rezervacije tokom vikenda!

Amigos e amigas, vidimo se ovog leta Španiji!

Letovanje u Grčkoj ove godine obećava - iskorisite šokantno niske cene

Naši turisti su navikli na Grčku u svom punom sjaju, ali ove sezone - najlepša mediteranska destinacija zaseniće sva prethodna letovanja.

U Grčkoj se iz godine u godinu širi ponuda hotela i restorana, pa ceo obalski deo ove plavo-bele države tokom leta postaje pravi evropski egzotični raj. Ove godine se, zbog prethodne dve koje su praktično bile na pauzi zbog pandemije, u Grčkoj očekuje više turista nego ikada, a kako ponuda uvek prati potražnju - verujemo da su nam Grci pripremili doček, uslugu i sadržaje za pamćenje!

Evia od 150€ + popust tokom vikenda

Aranžmani za Eviju podrazumevaju prevoz komfornim autobusima i smeštaj po izboru u Edipsosu, a deo ponude agencije su svakako i fantastični izleti kao što su obilazak Atine, lepog Skijatosa i najlepših plaža na Eviji.

Evia je najpoznatija po najvećoj, a ujedno i najstarijoj banji u Grčkoj, ali i po obali koja parira najekskluzivnijim letovalištima sveta i ubraja se u najbolje destinacije na Mediteranu!

Ovde pogledajte aranžman za leto na Eviji i tokom vikenda šok cena rezervišite leto na Eviji po što povoljnijim cenama! Leto na Kefaloniji od 195€ - jonsko ostrvo koje mami turiste iz celog sveta

Iako je do skoro važila za idealnu destinaciju za leto za mlade, činjenica je da je Kefalonija sve više predmet interesovanja i turista koji bi rado proveli mirniji i aktivniji odmor, a ne samo onaj pun uzbuđenja i zabavnih letnjih sadržaja.

Rezervišite svoj aranžman za letovanje na Kefaloniji i iskoristite vikend šok cena. Tokom rezervacije, potrebni su vam samo broj pasoša i 3.000 RSD koje ćete dati kao prvu ratu.

Obavezno pre odlaska na letovanje odgledajte film Mandolina Kapetana Korelija, koji je sniman upravo ovde. Pogledajte kako su se na Kefaloniji proveli Nikolas Kejdž i Penelope Kruz. Paralija od 129€ - letnji raj na zemlji

Da, za cenu od već 129€ možete kotići na letovanje od 7 noćenja u Grčkoj, i to uz put od manje od 10 sati vožnje! Jedan duži san - i tu ste.

Ukoliko rezervišete tokom poslednjeg voza niskih cena, ova cifra će se dodatno sniziti i ostvarićete popust od 50€ po sobi!

Paralija je smeštena na obali Egejskog mora, u podnožju planine Olimp, a čuvena je po prelepim plažama sa peskom zlatnožute boje i mnogobrojnim kafićima, barovima i restoranima koji turistima tokom celog letovanja obezbeđuju sve što im je potrebno za potpunu zabavu.

Ovde pogledajte aranžmane za leto u Paraliji: Paralija leto 2022. od 129€, informišite se o uslovima putovanja i odaberite termin koji vam najviše odgovara.

Akcija šok cena se važi za sva letovanja u režiji Balkan Fun turističke agencije, pa istražite sve letnje aranžmane. Jedini izuzeti datumi i destinacije od popusta i akcija su:

  • Kavos 16.07/25.07/03.08.
  • Zakintos 19.07/28.07/06.08.
Birajte i uživajte u planiranju - ništa nije uzbudljivije od organizovanja mora! Vidimo se na nekoj od lepih plaža! Mi ćemo verovatno odabrati Siciliju, a vi?

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.