Izvor: B92

Približamo se sezoni godišnjih odmora, rezervišu se hoteli i privatni smeštaji, planiraju se putovanja. Verovatno i ne znate koliko su se u cenu ugradile booking platforme. Sada ćete imati preciznu računicu i moći ćete da izbegnete nepotrebne troškove u budućnosti, bilo gde da putujete.

Popunite podatke o vašem narednom putovanju na ovom linku i videćete precizno koliko ste pretplatili smeštaj.

Ako još niste rezervisali (platili) smeštaj, poslaćemo vam direktan link za taj isti hotel/smeštaj samo za osetno nižom cenom.

Naš tim sa booking platforme Sharebico, radi završne pripreme za lansiranje globalne booking platforme za putovanja.

Iako je dodavanje različitih funkcionalnosti i unapređenje dizajna Sharebico platforme i daje u toku, već sada, i u ovoj testnoj verziji platforme možete dobiti besplatne savete oko rezervacije putovanja, ali i rezervisati smeštaj po najpovoljnijim uslovima tako što bi Vam naši administratori poslali direktan link sa najpovoljnijom cenom.

Za nekoliko nedelja moći ćete i sami da pretražujete smeštajne kapacitete i rezervišete direktno preko Sharebico booking platforme i to uz niže cene u poređenju sa bilo kojom drugom globalnom booking platformom, a sve uz call centar podršku na srpskom jeziku, i drugim lokalnim jezicima u regionu.

Pored usluga putovanja, Sharebico platfoma već pokriva booking medicinskih usluga, posebno stomatoloških usluga kod najbolje ocenjenih stomatologa u regionu (Tourist Medical), ali uskoro i rent a car-a na globalnom nivou, u svim većim gradovima i turističkim lokacijama u svetu.

Što se tiče hotela/smeštaja, popunite samo osnovne podatke o vašem narednom putovanju na ovom linku i videćete precizno koliko biste uštedeli koristeći direkne linkove za rezervaciju preko Sharebica.

Foto:PR

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.