Foto: TOS
Foto: TOS

Trka za "Cvet"

Podeli

Pre nego što konačnu odluku o dobitnicima ovogodišnjeg priznanja "Turistički cvet" donese petočlani stručni žiri, o kandidatima će moći da se izjasne i onlajn glasači.

Nakon što je završena prijava za dodelu ove najprestižnije nagrade u oblasti turizma koju dodeljuje Turistička organizacija Srbije, svi pristigli kandidati, razvrstani u pet kategorija, uz opise koje su predlagači dostavili, naći će se pred sudom onlajn publike. Od 5. do 19. novembra, svaki posetilac sajta https://turistickicvet.rs/glasanje.html moći će da da glas za svog favorita u oblasti turističke organizacije, receptivne turističke agencije, manifestacije, smeštajnog objekta, odnosno hotela, najuspešnije organizacije ili pojedinca.

Po isteku vremena predviđenog za glasanje, glasovi onlajn publike se sabiraju i u ukupnom zbiru, uvažavaju se kao šesti glas žirija.

Posle godine pauze u kojoj zbog pandemije nagrada "Turistički cvet" nije dodeljena, na konkurs se ove godine javilo više od 70 kandidata. Želja da se pokaže ostvareno i potreba zaposlenih u turizmu, kao i turističke privrede, da svoje rezultate uporede sa drugima, daje nadu da je najteža faza iza nas i da će "postkovid" period doneti bezbrižnije turističke dane.

Konačnu odluku o dobitnicima nagrade "Turistički cvet" Turistička organizacija Srbije saopštiće na svečanoj dodeli sredinom decembra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 324 idi na stranu