Izvor: B92

Ne propustite popuste čak do 300 evra po osobi

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu i Dubai preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje kovid 19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Koristimo ovu priliku da izrazimo veliku zahvalnost nacionalnoj avio kompaniji Air Serbia na besprekornoj saradnji koja je ove godine započela još u aprilu, a ponosni smo što su se čarter letovi ka Hurgadi i obali Crvenog mora i dalje obavljali u oktobru, a plan je da se čarter letovi obavljaju i tokom novembra zbog izuzetno velike zainteresovanosti putnika za najtopliju jesenju destinaciju.

Takođe, iako smo već pomenuli, nacionalna osiguravajuća kuća Dunav osiguranje od nas zaslužuje ogromnu zahvalnost i veliku pohvalu za iskazani profesionalizam već 5 godina unazad, a posebno za period od početka pandemije jer je učinila da se putnici Wayout agencije osećaju sigurno, kako pre putovanja zbog polise osiguranja od otkaza aranžmana, tako i na samom putovanju zbog polise međunarodnog putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje COVID-19 na destinaciji.

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje putovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ove jeseni je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, spremili smo TOTALNU RASPRODAJU koja se odnosi na poslednja mesta, kako u avionima, tako i u hotelima za polaske u novembru.

TOTALNA RASPRODAJA za Hurgadu je sastavljena od najtraženijih hotela sa neverovatno povoljnim cenama, i preporučujemo putnicima da iskoriste ovu neodoljivu ponudu i otputuju na svoje dugo čekano putovanje i pobegnu od jesenjih dana na uvek sunčanu destinaciju kakva je Hurgada, gde će ih dočekati nadaleko poznata egipatska gostoljubivost i veoma kvalitetni hoteli.

Foto: Promo

Nova era u turizmu je počela i vreme je da se putnici naviknu na činjenicu da je u Hurgadi i Dubaiju sunčano i toplo vreme tokom svih 12 meseci. Nije letnja sezona samo dok traje školski raspust, već u Hurgadi i Dubaiju tek predstoje najlepši meseci za odmor i sunčanje.

Takođe, našu ponudu smo obogatili dodatnim hotelima u Hurgadi zbog velike zainteresovanosti putnika za raznim tipovima odmora, tako smo spremili i hotele sa lepim plažama, hotele sa dobrim provodom, hotele koji se nalaze u blizini koralnih grebena za ljubitelje ronjenja, kao i adult only hotele koji su predviđeni za one koji žele da pobegnu od buke i iskoriste svoj odmor za potpuno opuštanje i relaksaciju.

Pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, za sve putnike smo spremili i First Minute ponudu za polaske u decembru, januaru i februaru, sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada i sa najvećim izborom hotela na tržištu. Obzirom na to da će Hurgada i tokom zime biti jedna od glavnih svetskih turističkih destinacija, svima preporučujemo da se što pre odluče za željeni termin i željeni hotel, kako bi svoj aranžman bukirali pre putnika iz ostalih evropskih zemalja kao što su Nemačka, Rumunija, Češka, Poljska, Ukrajina, Rusija, a sve to za samo 69eur po rezervaciji, dok je ostatak aranžmana potrebno isplatiti 15 dana pre putovanja...

Posebno je bitno istaći, da iako pojedine evropske zemlje stavljaju Republiku Srbiju na crvenu listu kada je reč o korona protokolima, dok neke najavljuju zatvaranja, Egipat i Hurgada, i Ujedinjeni Arapski Emirati, a posebno Dubai, raširenih ruku dočekuju goste iz cele Evrope, tako i iz Srbije, a još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu tokom jeseni i zime je i ta što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje putovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu po ceni od 30$, kao što su putnici već navikli. Samim tim, zbog povećane tražnje, očekuju se i poskupljenja hotela, što je takođe znak da je pravo vreme za odluku o vašem sledećem putovanju.

Foto: Promo

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u oktobru i novembru, preporučimo hotel Amarina Abu Soma Resort 5*, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, blizu poznatih hotela Caribbean World Resort, Solymar Soma Beach i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom.

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, adult only hotel u samom centru Hurgade Sunrise Holidays 5*, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Select Garden Beach 5*, hotel koji se nalazi u samom centru Hurgade, na poznatom šetalištu Sakala - Bella Vista Resort 4*, hotel koji je među best buy izborima Sunrise Aqua Joy 4*Lux, kao i AMC Royal 5* i Palm Beach Hotel 4*, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu Long Beach Resort 4* sa odličnom ocenom 8.6 na Booking.com, hotel sa najboljom pozicijom u Hurgadi u samom centru, na šetalištu Memša Marlin Inn Beach Resort 4* i Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux sa specijalnim cenama za oktobar i novembar, kao i hotel koji je po iskustvima putnika jedan od omiljenih, a to je Old Palace Sahl Hasheesh 5*, sa fantastičnom plažom i odličnom uslugom.

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u oktobru ili novembru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Foto: Promo

Kao što ste navikli prethodne jeseni i zime, uz neizbežan odmor na divnim plažama Persijskog zaliva, preporučujemo putovanje u Dubai u novembru i decembru po nikad povoljnijim cenama. Za naše putnike smo izdvojili neke od najpopularnijih hotela sa najpristupačnijim cenama, a Dubai svakako važi za jednu od najsigurnijih i najorganizovanijih destinacija koje su se među prvima oporavile i nastavile normalno funkcionisanje nakon pandemije, a ako ste navikli da svoje putovanje u Dubai rezervišete preko turističkih portala, proverite naše paket aranžmane koji uključuju avio karte, transfere na destinaciji, smeštaj u vrhunskim hotelima, kao i usluge licenciranog vodiča na srpskom jeziku i uverite se u to da su naše cene najpovoljnije uz maksimalno kvalitetnu uslugu.

Obzirom na to da je u Dubaiju 1. oktobra počeo najveći svetski sajam EXPO 2020 koji će trajati 6 meseci, u Wayout ponudi možete naći i polaske u novembru i decembru ove godine, a uskoro se očekuje ponuda za polaske u januaru i februaru, kao i prolećne polaske u martu i aprilu naredne godine.

Foto: Promo

Iz naše ponude bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najpoznatijih hotela u Dubai Marini među našim putnicima Signature Dubai Marina 4* i Marina Byblos 4* koji su idealno pozicionirani za ljubitelje city-break-a koji žele da im plaža bude nadohvat ruke. Takođe, kao hotele za odmor na prelepim plažama, izdvojili bismo Aloft Palm Jumeirah 5*, Royal Central The Palm 5*, kao i hotel u samom srcu omiljene šetališne zone u Dubaiju JBR, a to je Ramada Hotel by Wyndham JBR 4*Lux. Za one koji žele da otputuju u Dubai zbog šopinga, izdvojili bismo hotele koji se nalaze na pešačkoj udaljenosti od najpoznatijih svetskih tržnih centara, Mena Plaza Al Barsha 4* i Media Rotana 5* pored Mall of The Emirates i Rose Rayhaan by Rotana 4* i VOCO Dubai 5* koji su udaljeni svega 1 metro stanicu od najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall i najviše zgrade na svetu Burj Khalifa-e.

Foto: Promo

Za ljubitelje luksuza izdvojili smo iz naše ponude najtraženije i najuzbudljivije luksuzne hotele na najboljim lokacijama na plaži i u gradu! Izbor hotela pogledajte OVDE. U saradni sa Fly Dubai polasci su svakodnevni a dužinu trajanja aranžmana izaberite sami!

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Foto: Promo

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.