Foto: Promo
Foto: Promo

Gde na jesenje putovanje - definitivno u Hurgadu

Podeli

Ako se pitate zbog čega je putovanje u Hurgadu preko Wayout agencije definitivno najsigurnije ove godine, to je pre svega iz razloga što Wayout agencija ima najveću ponudu hotela sa najpovoljnijim cenama, a uz sve to, ekskluzivno u Wayoutu, svi putnici u cenu aranžmana imaju uključenu polisu putnog zdravstvenog osiguranja koje pokriva i lečenje kovid 19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to u saradnji sa dugogodišnjim partnerima iz kompanije Dunav osiguranje.

Iako je Hurgada poznato letovalište, sam grad Hurgada ima mnogo toga da ponudi. Od živopisnih šetališta, Sakale i Memše gde se nalazi veliki broj radnjica sa raznoraznim sadržajima, noćnih klubova koji su poznati kod naših putnika, a posebno bismo izdvojili diskoteku Little Budha, a možda i najlepše šetalište se nalazi u novoj Marini gde se možete opustiti u nekom od internacionalnih restorana sa sjajnom hranom i prelepim pogledom na skupocene jahte koje ljuljaju talasi Crvenog mora, a hotele koje bismo izdvojili, a nalaze se u tim oblastima su Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux i Sunrise Aqua Joy 4*Lux na šetalištu Memša, kao i hoteli Bella Vista Resort 4*, Le Pacha Beach Resort 4* i Sunrise Holidays 5* na šetalištu Sakala.

Foto: Promo
Foto: Promo

Takođe, naredni period je veoma pogodan za odlazak na neke od nezaboravnih izleta koji se organizuju tokom svih 12 meseci u godini. Izdvojili bismo izlet u Kairo, sa posetom čuvenom muzeju i nezaobilaznom posetom Piramidama, kao i plovidbom rekom Nil. Rame uz rame po zanimljivosti sa Kairom, stoji izlet u Luksor, gde ćete se vratiti hiljadama godina u prošlost i gde ćete posetiti Dolinu kraljeva, najčuvenije svetske grobnice egipatskih vladara i gde ćete posetiti fabriku papirusa.

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje putovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ove jeseni je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, spremili smo neodoljivu LAST MINUTE koja se odnosi na poslednja mesta, kako u avionima, tako i u hotelima za polaske u oktobru, kao i SPECIJALNU PONUDU za polaske u novembru.

Wayout agencija - zahvaljujući putnicima, br. 1 po broju putnika za Hurgadu

Foto: Promo
Foto: Promo

Nova era u turizmu je počela i vreme je da se putnici naviknu na činjenicu da je u Hurgadi sunčano i toplo vreme tokom svih 12 meseci. Nije letnja sezona samo dok traje školski raspust, već u Hurgadi tek predstoje najlepši meseci za odmor i sunčanje.

Takođe, našu ponudu smo obogatili dodatnim hotelima u Hurgadi zbog velike zainteresovanosti putnika za raznim tipovima odmora, tako smo spremili i hotele sa lepim plažama, hotele sa dobrim provodom, hotele koji se nalaze u blizini koralnih grebena za ljubitelje ronjenja, kao i adult only hotele koji su predviđeni za one koji žele da pobegnu od buke i iskoriste svoj odmor za potpuno opuštanje i relaksaciju.

Pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, za sve putnike smo spremili totalnu rasprodaju aranžmana za najsigurnije jesenje putovanje, a koja obuhvata Last minute ponudu za polaske u oktobru, kao i Specijalnu ponudu za polaske u novembru i First Minute ponudu za polaske u decembru, januaru i februaru sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada i sa najvećim izborom hotela na tržištu. Obzirom na to da će Hurgada i u narednim mesecima biti jedna od glavnih svetskih turističkih destinacija, svima preporučujemo da se što pre odluče za željeni termin i željeni hotel, kako bi svoj aranžman bukirali pre putnika iz ostalih evropskih zemalja kao što su Nemačka, Rumunija, Češka, Poljska, Ukrajina, Rusija, a sve to za samo 199 evra po rezervaciji, dok je ostatak aranzmana potrebno isplatiti 15 dana pre putovanja.

Foto: Promo
Foto: Promo

Posebno je bitno istaći, da iako pojedine evropske zemlje stavljaju Republiku Srbiju na crvenu listu kada je reč o korona protokolima, dok neke najavljuju zatvaranja, Egipat i Hurgada raširenih ruku dočekuju goste iz cele Evrope, tako i iz Srbije, a još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu u septembru, oktobru i tokom ostatka jeseni i zime je i ta što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje putovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu po ceni od 30$, kao što su putnici već navikli. Samim tim, zbog povećane tražnje, očekuju se i poskupljenja hotela, što je takođe znak da je pravo vreme za odluku o vašem sledećem putovanju.

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u oktobru, novembru i decembru preporučimo novootvoreni hotel Solymar Soma Beach 4*Lux, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Foto: Promo
Foto: Promo

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Select Garden Beach 5* i Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu Long Beach Resort 4* sa odličnom ocenom 8.6 na Booking.com sa specijalnim cenama za oktobar i novembar. Još neki od hotela koje bismo izdvojili su i Sentido Palm Royale 5*Lux, sa jednom od najlepših plaži u Hurgadi, zatim jedan od najprodavanijih i najbolje ocenjenih hotela ove sezone Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, kao i Sunny Days Resort 4* i Amarina Abu Soma 5*.

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u oktobru ili novembru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Jedan od pokazatelja da je Hurgada jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, kao i iskustva putnika koji su prošle godine, u vreme pandemije putovali u Egipat, jeste to da su pojedini hoteli već izašli sa ponudom za polaske u decembru, januaru i februaru, a mi smo za sve naše putnike izdvojili najtraženije hotele po specijalnim First Minute cenama, a obzirom da je tražnja za putovanjima u Hurgadu ogromna, savetujemo da na vreme rezervišete svoje mesto i bez stresa sačekate svoje jesenje putovanje u novembru ili decembru sa najpovoljnijim cenama.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo
Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 312 idi na stranu