Izvor: B92

Da nas pitate, barem jednom mesečno uveli bismo obavezu odlaska na vikend izlete/odmore, a svaka zaposlena osoba imala bi bar 30 dana godišnjeg odmora tokom godine.

Tražite idealni smeštaj za odmor - kako brzo i jednostavno do idealnog smeštaja za odmor?

Međutim, svi znamo da su stvari drugačije i da svi živimo za onih nedelju dana letovanja, odlaska na skijanje ili neku omiljenu destinaciju i pritom većina nas traži što povoljnije smeštaje.

PrivatniSmjestaj.hr je specijalizovana internet stranica za rezervacije smeštaja širom Hrvatske.

Prilikom oglašavanja smeštaja i realizacija rezervacija oglašivači ne plaćaju proviziju, pa to naposletku znači jeftinije iznose noćenja za goste. Naime, mnogi iznajmljivači veoma često na iznos noćenja pridodaju iznos provizije koju plaćaju različitim platformama, a postoje i određene stranice koje same pridodaju iznos svoje provizije na cienu noćenja postavljenu od strane iznajmljivača.

Mnoge sobe, studija, apartmani i kuće za odmor širom Hrvatske objavljene na Privatnom Smeštaju, povoljnije su najmanje 15% u poređenju s drugim oglašivačima.

Kako da pronađete idealni smeštaj u Hrvatskoj?

Foto: Promo

Platforma PrivatniSmjestaj.hr osmišljena je na veoma jednostavan način. Reč je o preglednoj internet-stranici koja nudi mnoštvo specifikacija koje poseduju svetski OTA kanali.

Platformu je moguće koristiti na način da se besplatno registrirate e-mailom, Facebook ili Google profilom ili bez registracije. Besplatna registracija na platformi osigurava vam opciju OMILJENI putem koje je moguće spremiti sve oglase koji su vam zanimljivi. Nakon što kliknete oglase koji vas interesiraju, oni će se otvoriti u zasebnoj kartici. Pogledate li u desni gornji ugao prve fotografije oglasa videćete zvezdicom, te ako kliknete na nju, spremićete oglas među omiljene.

Na naslovnoj strani nalazi se pretraživač. Moguće je upisati naziv mesta, tačnu adresu ili ako niste sigurni gde biste želeli provesti odmor, možete upisati Hrvatska.

Ako ste upisali Hrvatska, mišem možete pomerati kartu i zumirati određeno područje kako biste videli nekretnine koje se nalaze na tom području.

Nakon unosa mesta ili pomeranja karte, izlistaće se svi smeštaji. Sledeći korak je filtiranje oglasa kako biste što jednostavnije pronašli idealni.

Filtriranje oglasa je moguće kroz 10 različitih specifikacija kao što su check in/ out, broj gostiju, vrsta smeštaja (soba, studio, apartman, kuća za odmor), broj kreveta, broj spavaćih soba, broj kupatila, sadržaj smeštaja, sadržaj sobe i kategorija. Takođe, oglasi se mogu filtirati i prema ceni (od niže prema višoj i obrnuto) te prema popularnosti (najpopularniji te najmanje popularni oglasi).

U rubrici Opis iznajmljivači najčešće naznače dodatne specifikacije smeštaja te neku važnu informaciju, pa zato nemojte da preskačete čitanje te rubrike.

Kada ste pronašli smeštaj za koji ste zainteresovani, u desnoj strani oglasa nalazi se kontakt obrazac putem kojeg možete kontaktirati iznajmljivača. Takođe, u sklopu mnogih oglasa nalaze se telefonski brojevi, pa iznajmljivače možete kontaktirati i pozivom ili porukom.

Nemojte da zaboravite da kažete ili napišete o kojem smeštaju je reč (naziv smještaja) jer mnogi iznajmljivači imaju više jedinica koje oglašavaju putem interneta i kažite da ste oglas videli na Privatnom Smještaju.

Tu smo za vas

Ukoliko budete dodatna pitanja, slobodno se obratite našoj službi za korisnike na info@privatnismjestaj.hr ili 01/4093-363.

Takođe, ako vam nedostaje ideja kako putovati po Hrvatskoj, istražite naš portal na kojemu se nalaze mnogobrojni zabavni i informativni blog članci, te zapratite naše Facebook i Instagram profile, jer donosimo mnoštvo ideja kako i gde da provedete odličan odmor.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.