Izvor: B92

Hteli mi to ili ne, često delimo putovanja na skupa i povoljnija, a po tome i destinacije na ekskluzivne i manje ekskluzivne.

Međutim, uz pouzdanog i iskusnog organizatora putovanja i te kako je moguće da provedete odmor u jednom od luksuznih letovališta – po povoljnim cenama. Odličan primer za to je Šarm el Šeik, jedna od najpoznatijih turističkih destinacija, gde možete letovati po maksimalno niskim cenama tokom cele sezone.

Foto: Promo

U pitanju je letovalište smešteno na jugu Sinajskog poluostrva koje odiše luksuzom, hotelima sa 5* i brojnim sadržajima. U svetu, Šarm el Šeik još nazivaju biserom Crvenog mora, Azurnom obalom afričkog kontinenta i prestižnim letovalištem u Egiptu. Ova destinacija pored brojnih hotela, restorana i suvenirnica, poseduje prostrane peščane plaže gde osim sunčanja i kupanja možete uživati u ronjenju i drugim sportovima na vodi. Istraživanje podvodnog sveta Crvenog mora u Šarm el Šeiku ima posebnu draž i iskustvo je koje vredi doživeti.

Foto: Promo

Ukoliko niste ljubitelj sportova na vodi i kupanja i sunčanja svih 10 dana, na raspolaganju su vam obilasci grada i okoline. Jedan od poznatijih delova Šarm el Šeika jeste šetalište Naama Bay koje se prostire duž obale i koje je centar dešavanja. Ovde su smešteni mnogobrojni hoteli, restorani, barovi... Trg Soho je još jedno mesto koje treba obići u Šarm el Šeiku. Poznat je po čuvenoj muzičkoj fontani koja uveče svetli, brojnim restoranima i klizalištu i baru u kome gosti uživaju u posebno uređenom ambijentu.

Pored obilaska grada, možete otići na izlete do Kaira, manastira Svete Katarine, Mojsijeve Gore, Nacionalnog parka Ras Mohamed, ali i krstariti brodom sa staklenim dnom i posmatrati podvodni svet, uživati u moto safariju i brojnim drugim izletima.

Ukoliko se odlučite za letovanje u Šarm el Šeiku, izdvajamo za vas par popularnih hotela – po maksimalno niskim cenama!

3 top hotela u Šarm el Šeiku

Foto: Promo

Ako putujete u paru, Sierra Hotel Sharm el Sheikh 5* odličan je izbor. Hotel je smešten na Soho trgu, u centru dešavanja. U hotelu možete uživati u privatnoj peščanoj plaži, bazenima, baru pored bazena i na plaži i drugim sadržajima. I sve to po ceni od 705€ po osobi! Albatros Palace Resort 5* hotel poseduje odlično uređenu privatnu plažu sa pontonom, all inclusive uslugu, i cena po osobi iznosi od 840€. U Šarm el Šeiku možete letovati po maksimalno niskoj ceni i u hotelu iz čuvenog lanca Movenpick – Movenpick Resort Sharm el Sheikh 5*. Po ceni od 860€ po osobi imate na raspolaganju čak 5 privatnih plaža, barove na plaži i pored bazena, all inclusive uslugu, direktan izlaz na promenadu i put koji vodi do centra Naama Bay-a.

Provedite odmor u jednom od najluksuznijih letovališta po trajno niskim cenama! Kompletnu ponudu hotela možete pogledati na sajtu Barcino Tours-a.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.