Foto: Promo
Foto: Promo

Najlepši period u Hurgadi tek dolazi - 2. polovina avgusta/septembar/oktobar/novembar

Podeli

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje letovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ovog leta je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, smo spremili neodoljive ponude za 2. polovinu avgusta, septembar, oktobar, a pošto leto u Hurgadi traje tokom cele godine, spremili smo i Ultra First Minute ponude za novembar i decembar, sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada.

Još jedan razlog da se odlučite za putovanje u Hurgadu ovog leta je i tad što je Egipat priznao vakcinaciju, samim tim svi vakcinisani putnici mogu na svoje letovanje da krenu bez negativnog PCR testa, a ukoliko niste vakcinisani, PCR testiranje možete obaviti u Srbiji ili pri sletanju u Hurgadu, kao što su putnici već navikli.

Foto: Promo
Foto: Promo

Veliko nam je zadovoljstvo da putnicima koji žele da putuju u najlepšem periodu u Hurgadi, u septembru i oktobru, preporučimo novootverni hotel Solymar Soma Beach 4*Lux, koji se nalazi u zalivu Soma Bay, između poznatih hotela Caribbean World Resort i Sentido Palm Royale, sa fantastičnom plažom i vrhunskom uslugom i hranom, a agencija Wayout za ovaj hotel ima ekskluzivno pravo prodaje na srpskom tržištu.

Iz naše ponude, takođe bismo posebno izdvojili hotele kao što su jedan od najluksuznijih hotela u Hurgadi Sunrise Crystal Bay 5*Lux, adult only hotel u samom centru Hurgade Sunrise Holidays 5*, jedan od najpoznatijih hotela u Hurgadi Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, hotel koji se nalazi u samom centru Hurgade, na poznatom šetalištu Sakala - Bella Vista Resort 4*, hotel koji je među best buy izoborima Mercure Hotel Hurghada 4*Lux, jedan od najpopularnijih hotela na našem tržištu, pogotovo za porodice sa decom Long Beach Resort 4* , hotel sa najboljom pozicijom u Hurgadi u samom centru, na šetalištu Memša Sindbad Club Aqua Hotel 4*Lux sa specijalnim cenama za septembar i oktobar, kao i hotel koji je po iskustvima putnika jedan od omiljenih, a to jeOld Palace Sahl Hasheesh 5* , sa fantastičnom plažom i odličnom uslugom. Za ljubitelje luksuza, iz ponude izdvajamo poznate hotele Sentido Palm Royale 5*Lux, Albatros White Beach 5*Lux, JAZ Casa Del Mar Beach 5*Lux, Steigenberger Pure Lifestyle 5*Lux i Sunrise Romance 5*Lux

Foto: Promo
Foto: Promo

Za najlepši doživljaj Hurgade, preporučujemo putnicima da ovo letovalište posete u septembru i oktobru, u periodu koji važi za najlepši u godini kada su temperature u pitanju. Svakako, svima prija da pobegnu od sivih jesenjih dana, a obala Crvenog mora i sunčani dani u Hurgadi su savršen izbor.

Jedan od pokazatelja da je Hurgada jedna od najsigurnijih turističkih destinacija, kao i iskustva putnika koji su prošle godine, u vreme pandemije putovali u Egipat, jeste to da su pojedini hoteli već izašli sa ponudom za polaske u novembru i decembru, a mi smo za sve naše putnike izdvojili najtraženije hotele po specijalnim Ultra First Minute cenama, a obzirom da je tražnja za putovanjima u Hurgadu ogromna, savetujemo da na vreme rezervišete svoje mesto i bez stresa sačekate svoje putovanje u novembru ili decembru.

Foto: Promo
Foto: Promo

Zahvaljujući saradnji Wayout agencije sa kompanijom "Dunav osiguranje", svi Wayout putnici za Hurgadu mogu na svoje letovanje da otputuju sigurno i bez stresa, obzirom na to da svi Wayout aranžmani uključuju putno zdravstveno osiguranje koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to bez dodatnih doplata na objavljene cene aranžmana.

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo
Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 290 idi na stranu