Izvor: B92

Antalijska regija Turske predstavlja jednu od najposećenijih destinacija.

Ovo nije slučajno, s obzirom da se u ovoj regiji nalaze poznata letovališta: Kemer, Alanja, Antalija, Belek i Side. Ovih 5 mesta su biseri Antalijske regije koje krase neke od najlepših svetskih plaža, kao što su Lara i Kleopatra Beach. U pitanju su gradovi koji su atraktivni turistima jer nude jako puno mogućnosti za aktivan odmor – bilo da idete u paru, sa društvom ili sa decom. Na raspolaganju su vam Aqua parkovi, hamam, obilazak grada i, recimo, vožnja žičarom u Alanji, uživanje u jednom od barova u centru grada i pregršt drugih aktivnosti.

Foto: Promo

Sa druge strane, ukoliko ste ljubitelj mirnijeg odmora i volite da sa porodicom provedete letovanje pored bazena ili na plaži – Antalijska regija opet ima šta da ponudi. Razlog za to jesu brojni luksuzni rizorti koji nude raznovrsne sadržaje, tako da je gotovo nemoguće ne pronaći makar jedan koji će vam savršeno odgovarati.

Pored toga što imaju bazene, tobogane, kids klubove, animatore za decu i druge sadržaje, određeni hoteli u Antalijskoj regiji nude i gratis smeštaj za dvoje dece. Zbog toga je ova destinacija izbor mnogih roditelja sa malom decom. U nastavku teksta izdvajamo 2 odlična Sherwood hotela za letovanje sa decom.

Hotel Sherwood Exclusive Kemer 5*

Foto: Promo

Hoteli iz Sherwood lanca spadaju među popularnije i jako posećene hotele u Turskoj. Među njima se izdvaja Hotel Sherwood Exclusive Kemer 5*, koji je smešten u oblasti planine Taurus – u najlepšem delu Kemera. Pored toga što nudi gratis smeštaj za dvoje dece, ovaj hotel je odličan izbor za porodice sa decom i zato što poseduje bazene sa toboganima, mini klub za decu, animatore i privatnu plažu.

Foto: Promo

Takođe, kompleks hotela čini prostrana zgrada hotela, dvorište sa travnatim površinama i stazama za šetnju. Ceo rizort opremljen je prema najvišim standardima, tako da svojim gostima pruža prijatan i komforan odmor. Nezaboravnom letovanju doprineće i Ultra all inclusive hotelska usluga, kao i spa centar, tursko kupatilo, tereni za tenis i odbojku na plaži...

Hotel Sherwood Suites Resort 5*

Foto: Promo

Još jedan hotel iz čuvenog Sherwood lanca, smešten na prelepoj plaži Lara, jeste Sherwood Suites Resort 5*. Hotelske zgrade okružuje prostrano dvorište sa zelenim površinama, terenom za tenis, ležaljkama, barom i bazenima sa toboganima. Pored odmora u dvorištu hotela, na raspolaganju vam je hotelska plaža, gde možete uživati u pesku, čistom moru, sportovima na vodi...

Foto: Promo

Za vaše najmlađe, Sherwood Suites Resort 5* pripremio je gratis smeštaj za dvoje dece, raznovrsne animacije, karaoke, klub za decu i druge sadržaje. Sve ovo pružiće vam zabavu za celu porodicu!

Foto: Promo

Takođe, potpunom užitku na letovanju doprineće i Ultra all inclusive hotelska usluga, koja obuhvata raznovrsna jela za doručak, ručak i večeru, užine i pića u baru pored bazena.

Foto: Promo

Sada je pravo vreme da rezervišete odmor u jednom od luksuznih Sherwood hotela u Antalijskoj regiji! Kompletnu ponudu hotela u Turskoj možete pogledati OVDE. Ne propustite last minute akciju!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.