Izvor: B92

Kako se osigurati za put u vreme pandemije?

Važeći pasoš, novac, kupaći kostim i naočare za sunce bi svakako prvo pale na pamet kada je reč o pakovanju za godišnji odmor, ali u proteklih godinu i po dana, putovanja su dobila još jedan, gotovo neizostavni, deo – putno osiguranje.

Iako je to i do sada bila poželjna stavka i praksa mnogih putnika, u vreme pandemije COVID-19, putno osiguranje dobilo je dodatno na važnosti jer pruža sigurnost, a za ulazak u pojedine zemlje čak i obavezu svakog putnika.

Ipak, sa ovom novinom dodatno je otežan i odabir prave polise s obzirom da se paketi i ponude itekako mogu razlikovati na tržištu, u pojedinim slučajevima čak i do 50 odsto cene, u zavisnosti od odabranog paketa dok osiguravajuće kuće imaju različite uslove i stepene pokrivanja troškova vezanih za COVID.

Kako dakle odabrati pravi paket i pružaoca osiguranja? Zapravo, veoma jednostavno!

Odlaskom na veb sajt checkplatform (čekplatform) možete uneti osnovne informacije o putovanju i za samo tri minuta, bez fizičkog odlaska u bilo koju filijalu, možete pronaći paket koji je potreban za Vas i Vašu porodicu. Zahvaljujući jednostavnom i preglednom sajtu, prilagođenom lakoj pretrazi za korisnike, možete videti jasne i detaljne informacije šta Vaš odabrani paket sadrži i da li Vam odgovara i ne samo to već možete i uporediti slične pakete, kako biste odabrali najpovoljniji.

Nakon što ste odabrali svoje putno osiguranje, na istom sajtu, u svega par klikova, možete ga i kupiti uz sigurno plaćanje, 24 časa dnevno, a kupljena polisa stiže vam na mejl adresu. Svakako treba samo imati u vidu opštevažeće pravilo osiguravajućih kuća da polisu morate kupiti dok ste još uvek na teritoriji Srbije, a u slučaju pojedinih osiguravača, u obavezi ste da to učinite najkasnije dan pre svog puta.

Ukoliko ste sve ovo obavili, pronašli i kupili najbolje osiguranje za Vas i Vašu porodicu, onda možete da spakujete pasoš i kupaći kostim i krenete na svoj zasluženi odmor, uz srećan put i dobro zdravlje!

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.