Foto: Promo
Foto: Promo

Definitivno Hurgada: Najpovoljnije i najsigurnije letovanje 2021.

Podeli

Hurgada je definitivno destinacija za najsigurnije letovanje u 2021. godini zahvaljujući saradnji Wayout agencije sa kompanijom "Dunav osiguranje", tako što svi Wayout putnici mogu na svoje putovanje da otputuju sigurno i bez stresa, obzirom na to da svi Wayout aranžmani uključuju putno zdravstveno osiguranje koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti, a sve to bez dodatnih doplata na objavljene cene aranžmana.

Ukoliko još uvek niste stigli da rezervišete svoje letovanje, bez mnogo razmišljanja, definitvno, najsigurniji i najpovoljniji izbor ovog leta je Hurgada i odmor na prelepim plažama Crvenog mora, a za sve one koji bi da što pre pobegnu od svakodnevnih obaveza, poslednja slobodna mesta za prvu polovinu jula se nalaze u Wayout Last Minute ponudi, sa najpovoljnijim cenama aranžmana do sada.

Foto: Promo
Foto: Promo

Wayout agencija, kao market lider po broju putnika za Egipat, a u saradnji sa najpopularnijim i najkvalitetnijim hotelima u Hurgadi i u uz veliku zahvalnost nacionalnoj avio kompaniji Air Serbia i avio kompaniji Air Cairo, je veoma ponosna na najveći izbor hotela prilagođenih srpskom i regionalnom tržištu, a poseban akcenat je pri izboru hotela za Wayout ponudu je pre svega da kvalitet usluge, hrane, smeštaja i higijene višestruko odgovaraju cenama aranžmana.

Obzirom na to da su jul i avgust vreme školskog raspusta, iz ponude izdvajamo hotele koji nude besplatan smeštaj za dvoje dece čak do 14 godina starosti, a to su pre svih Long Beach Resort 4*, Bella Vista Resort 4*, Sunrise Aqua Joy 4*Lux, AMC Royal 5* i Royal Pharaohs Makadi Bay 4*.

Foto: Promo
Foto: Promo

Naravno, ne smemo zaboraviti najpopularniji lanac hotela među našim turistima, a to su Sunrise hoteli. Ovaj lanac hotela se posebno ističe vrhunskim kvalitetom usluge i odnosa prema gostima, sjajnim All Inclusive konceptom, a bitno je istaći da se iz godine u godinu broj srpskih turista u Sunrise hotelima povećava, što znači da su putnici prepoznali kvalitet i zbog toga biraju da svoj odmor provode u nekom od Sunrise hotela kao što su Sunrise Select Garden 5*, Sunrise Mamlouk Palace 5*Lux, Sunrise Royal Makadi 5*Lux, Sunrise Crystal Bay 5*Lux, Sunrise Aqua Joy 4*Lux koji se nalazi na šetalištu i Adult Only hotela koji je ponovo otvoren nakon renoviranja Sunrise Holidays Resort 5*.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost svim putnicima i da se izvinimo svima zbog toga što ne možete ponekad da nas dobijete putem telefona usled velike gužve i velikog broja zahteva, a ne zaboravimo da moramo da poštujemo epidemiološke mere i zbog ograničenog broja ljudi koje možemo primiti u poslovnicu se može desiti da putnici ponekad moraju sačekati red ispred agencije.

Zbog toga pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook (https://www.facebook.com/WayoutBeograd) i Instagram (https://www.instagram.com/wayout.rs/?hl=en) stranice, stoga vas pozivamo da ih zapratite, a tamo vas čeka mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 292 idi na stranu