Izvor: B92

U pitanju je letovalište na Egejskoj obali, udaljeno oko 90 km od čuvenog grada Izmira. Nekada je bilo malo ribarsko selo, a danas jedno od najpopularnijih letnjih destinacija. Mesto prvobitno nazvano Efeski Neopolis, zatim Scala Nova a danas poznato kao „ostrvo ptica“ – Kušadasi.

Bez puno razmišljanja možemo reći da je Kušadasi letnja destinacija koju obožavaju turisti iz celog sveta! Biser egejske obale Turske sa razlogom nosi ovu titulu. Odličan odnos cene i kvaliteta, sadržaji kako za mlade tako i za starije, tursko gostoprimstvo, Ladies beach i druge peščane plaže sa bistrim morem, samo su neke od prednosti Kušadasija.

Ako ne volite pasivan odmor, kupanje i sunčanje svih deset dana, na raspolaganju su vam brojni izleti, šoping i noćni provod. Među najpoznatijim izletima su poseta antičkom gradu Efesu, kao i Artemidin hram koji je jedan od sedam svetskih čuda antike.

Kušadasi letovanje čini još prijatnijim, zahvaljujući vlažnosti vazduha koja je znatno niža u odnosu na južniji deo Turske.

Foto: Promo

Ukoliko planirate da posetite Tursku i iskusite čari Egejske regije, odličan izbor za letovanje 2021 je Kušadasi. Sa Barcino Tours-om letujte u Kušadasiju već od 19.06-29.06. i iskoristite popust od 10% na već snižene cene paket aranžmana. U cenu paketa uračunat je smeštaj u hotelu na bazi 10 polupansiona, prevoz autobusom i gratis transfer duž autoputa Beograd – Niš. Deca do 7 godina plaćaju samo autobusku kartu 50€!

Za odmor u paru, Barcino Tours preporučuje Hotel Minay 3* koji se nalazi na oko 450 m od najpoznatije plaže u Kušadasiju, Ladies Beach, i na oko 3 km od centra grada. Boraveći u ovom hotelu bićete blizu svih dešavanja. Pored odlične lokacije, u Minay 3* možete da uživate pored bazena u baru i u hamamu. Na raspolaganju vam je i parking, doručak i večera u restoranu hotela i besplatan smeštaj za dvoje dece do 7 godina. Sve ovo dobijate po ceni već od samo 219€ po osobi!

Foto: Promo

U samom centru Kušadasija, u blizini gradske plaže, nalazi se potpuno renoviran Hotel Roxx Royal (Ex Santur) 3*. Svojim gostima organizuje gratis šatl autobus do plaže Ladies beach i besplatne ležaljke u Jade beach baru. Preporuka je za sve ljubitelje aktivnog odmora – koji pored vremena provedenog na plaži, žele da uživaju i u noćnom provodu i večernjim šetnjama po centru grada. Provedite se nezaboravno po povoljnoj ceni već od 235€ po osobi!

Svima koji vole da uživaju u pogledu na more i ukusima internacionalnih specijaliteta, ali i da letuju po povoljnim cenama, preporučujemo Hotel Melike 2*. Boraveći u ovom hotelu bićete nadomak plaže Ladies Beach i u blizini centra, tako da će vam sve biti nadohvat ruke. Provod i odmor u hotelu Melike je zagarantovan, i to po ceni već od 245€ po osobi.

Ako i dalje nemate isplanirano letovanje, razmislite o poseti Turske i uživanju u biseru Egejske regije – Kušadasiju. Saznajte više o Barcino ponudi za leto 2021 i budite u toku sa last minute ponudama!

Foto: Promo

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.