Izvor: B92

Konačno je došlo vreme da krenemo dalje i pre svega da odmorimo dušu i telo. Najbolji način za to je putovanje na neku od omiljenih destinacija na koje je moguće otići lako i bez stresa, a u isto vreme i uživati u toplom vremenu i prelepim plažama Hurgade, Šarm El Šeika i Dubaija.

Obzirom na to da smo se svi uželeli putovanja (pritom mislimo na ceo svet), veliki broj evropskih zemalja (Češka, Poljska, Rumunija, Ukrajina, baltičke zemlje...) je već otvorilo svoje letove prema Egiptu (Hurgadi i Šarm El Šeiku). Zbog toga savetujemo svima da iskoriste First Minute cene i popuste kako bi na vreme rezervisali svoje mesto, kako u avionu, tako i u hotelu, obzirom da je trenutno pravi boom u potražnji za aranžmanima za Egipat i Dubai, a posebno iz razloga što se svakog trenutka očekuju poskupljenja aranžmana po isteku First Minute popusta za leto 2021. godine.

Foto: Promo

U prilog ovoj činjenici ide i podatak da prvi put na našem tržištu kreću čarter letovi za Hurgadu od sredine aprila, zahvaljujući nacionalnoj avio kompaniji Air Serbia, dok je avio kompanija Air Cairo prvi put do sada otvorila 5 redovnih letova nedeljno od samog početka aprila. Dodajemo na to i svakodnevne letove za Dubai, a sve to je i pokazatelj da su Egipat i Dubai kao turistčke detinacije, za razliku od drugih destinacija koje i dalje nemaju definisane odredbe u vezi sa putovanjima, u potpunosti prebrodile korona krizu zahvaljujući velikoj predanosti, poštovanju epidemioloških mera i postavljanju novih standarda na turističkom tržištu.

Foto: Promo

Veoma smo ponosni što smo nakon 10 godina ponovo objavili ponudu za Šarm El Šeik, a za naše putnike smo spremili najpovoljnije cene ikada za Šarm El Šeik. Ko do sada nije bio u Egiptu, pravo je vreme da poseti ovo mondensko letovalište sa prelepim plažama, savršenom uslugom, najboljim noćnim životom u Egiptu i nezaboravnim izletima.

Naravno, Dubai, jednu od najlepših i najluksuznijih destinacija, a definitivno ne skupoj kada je reč o vanpansionskim uslugama, ostavljamo za kraj. Ako ste mislili da je u maju u Dubaiju prevruće, varate se, idealno je vreme za odmor na sjajnim plažama Dubaija. Za vas smo spremili neodoljive ponude hotela na plaži sa mnogo povoljnijim cenama nego što su bile početkom godine. Veliku zahvalnost dugujemo avio kompaniji FlyDubai na velikoj podršci i saradnji i činjenici da su tokom prvomajskih i uskršnjih praznka uveli i dodatne letove, tako da, takođe prvi put do sada, postoje 2 direktna leta za Dubai iz Beograda u istom danu.

Foto: Promo

Na kraju, pozivamo sve putnike da bez brige rezervišu svoje putovanje zahvaljujući kompaniji "Dunav osiguranje" koja je pokazala veoma visok stepen profesionalizma kako bi stvorila uslove da svi Wayout putnici mogu na svoje putovanje da otputuju sigurno i bez stresa. Svi Wayout aranžmani uključuju putno zdravstveno osiguranje koje pokriva i lečenje Covid-19 i polisu od otkaza aranžmana u slučaju nepredviđenih zdravstvenih okolnosti.

Kao lider na tržištu za putovanja u Egipat i Ujedinjene Arapske Emirate, imamo obavezu da se zahvalimo svim putnicima na poverenju, pogotovo u toku pandemije, a isto tako moramo se izviniti što usled velikog broja zahteva ne uspevamo da odgovorimo na sve telefonske pozive. Takođe ne smemo zaboraviti da i dalje moramo poštovati epidemiološke mere. Obezbedili smo online platformu za rezervacije na sajtu www.wayout.rs gde se aranžmani mogu rezervisati sa samo nekoliko klikova, a potvrda rezervacije stiže u roku od 24h. Upiti i rezervacije se takođe mogu slati na e-mail adesu office@wayout.co.rs

Kako stalno ističemo, zaslužili ste odmor, a sada je došlo i vreme da odmarate.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.