Izvor: PR

Iako građani Srbije ove godine nisu mogli da putuju na željene destinacije izvan naše države, bilo je dosta onih koji od putovanja nisu želeli da odustanu. Zato su odlučili da upoznaju srpske bisere i poste neke od naših najlepših planina, jezera, reka i banja.

Bilo gde da su se zaputili, osim kofera i putnih torbi, nezaobilazna je bila i ona manja torba ili ranac pun sendviča i slatkiša. Vreme brže prođe ako imamo i nešto slatko da gricnemo tokom puta. A među slatkišima, neizostavna je bila Plazma i to Plazma Kocka.

Foto: Promo

Plazma Kocka se pre dve godine pojavila na srpskom tržištu i odmah je naišla na veliko oduševljenje mnogih. U radnjama pred put dugo se kupovala Plazma Kocka sa mlečnom čokoladom i lešnikom, a sada je za sve sladokusce tu i Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom.

Plazma Kocka sa belom čokoladom i kokosom donosi novo Plazma iskustvo i uživanje u neodoljivoj kombinaciji ukusa. Idealna je za deljenje sa prijateljima ne samo tokom puta, već i kada se okupite u kući, kao i za posluženje onim najmlađima.

Plazma Kocka za trenutak će vam pomoći da predahnete i uživate u slatkoj nagradi, kao i u momentima kada želite da obradujete dragu osobu slatkim poklonom.

Zato ne zaboravite da u svakom trenutku kod sebe imate svoju malu i slatku Plazma Kocka nagradu.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.