Izvor: B92

Leto još traje, a posebno u Egiptu kada je ono baš sada najlepše! Nije kasno za vaš najbolji odmor i to u septembru. Ugrabi poslednja mesta na direktnom čarter letu za Hurgadu. "Travelland" agencija je obezbedila najniže cene, ali ne samo to!

Agencija Travelland radi i nedeljom!

Najpopularnija destinacija ovog specifičnog leta je upravo Egipat, najsjajniji biser okupan Sredozemnim i Crvenim morem. Na veliku sreću svih koji su se uželeli mora i egzotičnih plaža, agencija “Travelland” je omogućila polaske direktnim čarter letom za Hurgadu. Još malo mesta je ostalo za polazak 10. septembar i to po SPECIJALNIM cenama. Naime, letovaćete u hotelima visoke kategorije uz All inclusive uslugu po najnižoj ceni od 445€, i to je cena koja lkjučuje avio prevoz, aerodromske takse, transfer aerodrom-hotel-aerodrom, boravak u hotelu na 10 noćenja. Čak i najzahtevnijim putnicima hoteli iz ponude agencije “Travelland” će ispuniti sva očekivanja. Predlažemo vam one najtraženije hotele tokom sezone:

Sunny Days Resort Spa & Aqua park 4* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 445€

Hotel koji se ponosi svojim peščanim plažama u vidu lagune i kooralnim grebenom fenomenalnim za sve ljubitelje snorklinga. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela.

Foto: Promo

Sea Gull Beach Resort 4* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 485€

Najprodavaniji hotel jer sadrži raznovrstan zabavan sadržaj za najmlađe ali i sve tipove gostiju. Preporuka za one koji žele da budu u centru Sakale i osete pravi duh Hurgade.

Foto: Promo

Hilton Hurghada Resort 5* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 545€

Nalazi se na kraju šetališta Memše i poseduje sopstvenu plažu za koju kažu da je jedna od najlepših u Hurgadi. Korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Foto: Promo

Titanik Royal 5* || All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. – cena 575€

Hotel koji je otvoren 2019. godine i poseduje bazene sa ukupnom površinom od čak 5.200m2. Ako se neko umori od morske vode, u šta sumnjamo, uživanje u ovim bazenima je sjajna opcija.

Foto: Promo

Albatros White Beach 5*|| All inclusive – LAST MINUTE za 10.09. - cena 665€

Hotel se nalazi na samoj obali, na sredini uređenog šetališta, Memši.

Odlična usluga i bogatstvo sadržaja za decu čine ga jednim od najpopularnijih hotela u Hurgadi. Dobitnik je prestižnih nagrada od kojih je poslednja Traveler's choice 2019.

Foto: Promo

Ako se zbog COVID-19 situacije dvoumite da li da krenete na put, nemojte se brinuti jer je agencija “Travelland” sve učinila da vam olakša odlazak na more. Da, potrebna je polisa osiguranja za COVID-19, i da, potreban je negativan PCR test. Ali agencija je obezbedila organizovano PCR testiranje svojim putnicima sa zagarantovanim dobijanjem rezultata u roku od 24 sata. Putnicima će rezultati biti poslati na mail adresu. Rezultat testa je potrebno odštampati i poneti na aerodrom jer će čekeri tražiti na uvid.

Letnja destinacija za koju od 01.09.2020. neće biti potreban PCR test je BUGARSKA.

Agencija “Travelland” je pripremila i autobuske aranžmane na 7 noćenja za poznata bugarska letovališta i to uz All inclusive uslugu. Aktuleni su POPUSTI do 55% pa je tako najniža cena paket aranžmana za dve odrasle sobe svega 245€.

Impresivan hotel sa četiri zvezdice koji se posebno ističe je Smartline Meridian 4*, a smešten je u blizini južnog centra Sunčevog Brega, na oko 200 metara od plaže.
- Cena od 260€ za dve osobe na 7 noćenja odnosi se na siguran polazak: 11.09.
- Cena od 245€ za dve osobe na 7 noćenja odnosi se na sigurne polaske: 18.09. i 25.09.


Još jedan hotel u Sunčevom bregu sa takođe sjajnom cenom od svega 169€ po osobi za polazak 18.09.2020. je Grand Hotel Oasis 4* . U cenu je uključen autobuski prevoz, boravak od 7 noćenja, boravišna taksa, hotelska usluga All inclusive.

Svakako možete izabrati aranžman od 10 noćenja, druge termine, ali i sopstveni prevoz ukoliko vam to više odgovara. Više o izboru hotela, cenama i svim pogodnostima letovanja u Bugarskoj možete saznati na LINKU.

Svi zainteresovani za bilo koji aranžman mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, možete ih zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram. Zbog velikog interesovanja za specijalne ponude, agencija “Travelland” radi i nedeljom od 10h do 17h.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.