Izvor: B92

Dobar smeštaj je jedan od ključnih činilaca dobrog odmora. Želite udobnost i kvalitet usluge, ali po povoljnim cenama? Ostvarite to uz "Travelland"- ove sjajne popuste, do čak 54%!

Porto Carras Grand Resort je jedinstveni hotelski kompleks, koji se prostire na 4 500 ha I 10 km uz more, sa mnoštvom plaža i uvala. Izgrađen je pored Neos Marmarasa i predstavlja jedno od najlepših i najluksuznijih letovališta čitave Grčke. . Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, kongresni centar sa 4 sale, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima. Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* raspolaže spa i talasoterapijskim centrom, koji je 9 puta nagrađivan zbog izuzetnog kvaliteta. Takođe, u okviru objekta je i 15 barova i restorana, butici, prodavnice, mini market, otvoreni i zatvoreni bazeni. Sve sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju: svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf.

Foto: Promo

Porto Carras Sithonia Hotel & Spa 5* takođe poseduje vrhunski spa centar, koji obuhvata saunu, hamam, zatvoreni bazen, fruzerski salon i salu za fitness. Tu su i: 4 restorana i 5 barova, kuglana, prodavnice, bazeni, TV soba, diskoteka i još mnogo toga. Luksuzno uređene sobe hotela sadrže elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Balkoni gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren u okviru kompleksa. Bilo da izaberete Porto Carras Meliton ili Porto Carras Sithonia, kvalitetna usluga, ljubazno osoblje i odličan provod su zagarantovani, a za oba važi popust do čak 54%!

Foto: Promo

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* nalazi se na sopstvenoj plaži u podnožju Olimpa, a u blizini antičkog naselja Dion. Okružuju ga prelepi vrtovi koji pružaju osećaj mira i spokoja. U skolpu hotela su: recepcija, koja radi 24 h, glavni restoran, 2 a la carte restorana, više barova i bazena, noćni klub, teniski tereni, sale za konferenciju. Veliki, moderno dizajnirani spa centar sa zatvorenim grejanim bazenom i đakuzijem koji nudi širok spektar terapija za lice i telo, masaže i hidroterapije. Sobe imaju balkon ili terasu sa očaravajućim pogledom, a opremljene su satelitskom televizijom, telefonom, sefom, mini barom, fenom za kosu, internet konekcijom i imaju kupatilo. Hotel je otvoren tokom cele godine i pogoduje mirnom, ali i uzbudljivom odmoru, a svoje mesto možete rezervisati uz popust do 42%!

Foto: Promo

Miraggio Thermal Spa & Resort 5* je luksuzni hotel na Kasandri. Gostima su na raspolaganju restorani, bazeni na otvorenom, besplatan wi-fi, sale za konferencije, sadržaji za sportove na vodi, košarkaški i teniski tereni, mini market. Dok se deca zabavljaju u mini klubu ili na igralištu, odrasli se mogu opuštati u nekom od barova. Vrhunski spa centar pruža veliki izbor usluga, uključujući jedinstvene tretmane lica i tela, saunu, hamam, termalne bazene, specijalne tuševe i hidroterapeutske mlaznice. Hotel raspolaže sa 300 vrhunski opremljenih i modernih soba. Sve smeštajne jedinice poseduju balkon sa divnim pogledom na more ili vrt, a neke imaju i sopstveni bazen. Aktuelna je odlična ponuda: polupansion po ceni noćenja s doručkom, kao i popust do 38%!

Foto: Promo

Izuzetno lep i prijatan hotel "village" tipa, Alexandros Palace Hotel 5*, smešten je na zelenoj padini u okolini Tripitija. U najukusnijim specijalitetima gosti mogu uživati u glavnom restoranu, a u osvažavajućim pićima u nekom od barova. Na raspolaganju posetiocima su masaže i kozmetički tretmani u hotelskom spa centru, koji obuhvata hidromasažnu kadu, zatvoreni bazen i parno kupatilo. Ponuda hotela uključuje i otvoreni bazen, kao i odvojeni bazen za decu, mini market, teretanu, teniske terene, odbojku na plaži, igraonice za decu. Sobe su klimatizovane i moderno uređene. Za ovaj hotel aktuelan je popust do 47%!

Foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland", na adresi Dobračina 43 u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Foto: Promo

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.