Izvor: B92

Ovo je idealna prilika da rezervišete letovanje u nekom od elitnih grčkih hotela sa 5 zvezdica, a pošto su popusti u "Travelland"-u pred istekom, ne gubite vreme!

Miraggio Thermal Spa & Resort 5* je novi luksuzni hotel, otvoren 2016. godine i smešten je na 5 km od mesta Paliouri. Izlazi na prelepu peščano – šljunkovitu Kanistro plažu, gde su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. U ponudi su restorani i barovi, otvoreni bazeni, klub za decu i dečje igralište, teretana i sportski tereni. Ponuda vrhunskog spa centra obuhvata veliki izbor usluga i sadržaja, kao što su termalni bazeni, specijalni tuševi i hidromasaža. Dobro opremljene sobe nude moderne pogodnosti i elegantan nameštaj. Popust aktuelan za ovaj hotel je do 38%!

Foto: Promo

U severozapadnom delu poluostrva Atos, u prelepom ambijentu i zelenilu, nalazi se Alexandros Palace Hotel 5*. Smeštajne jedinice su raspoređene u više objekata, a gostima su na raspolaganju masaže i kozmetički tretmani u spa centru, specijaliteti mediteranske i internacionalne kuhinje u glavnom restoranu, opuštanje na nekom od bazena, kao i mogućnosti za bavljenje sportom, kao što su tenis, odbojka na plaži, basket, stoni tenis i sportovi na vodi. Klimatizovane i udobne sobe poseduju balkon sa pogledom na more, vrt ili Atos. Iskoristite popust do 47%!

Foto: Promo

Mitsis Gallini Wellness Spa & Resort 5* je luksuzno odmaralište smešteno na plaži u mestu Kamena Vourla. Objekat uključuje više bazena, restorana i barova, teretanu, igralište za decu, TV salu, teniski teren i odbojku na pesku. . Spa centar Galini, koji se prostire na više od 3.000 m², nudi brojne zdravstvene i kozmetičke tretmane, uključujući hamam i usluge masaže. Pored toga sadrži zatvoreni hidroterapijski bazen, bazen sa termalnom vodom i hidromasažnu kadu. Obezbedite sebi odmor u ovom divnom hotelu uz čak 49% popusta!

Foto: Promo

Dion Palace Beauty & Spa Hotel 5* je luksuzni hotelski kompleks sagrađen u podnožju legendarne planine Olimp, u blizini drevnog sela Dion, odmah pored mora. Gosti mogu uživati u brojnim pogodnostima, kao što su potpuno opremljeni fitnes centar, otvoreni i zatvoreni bazen, bilijar, TV sala, VIP klub, a za deca se mogu zabaviti u igraonici, mini klubu ili na igralištu. Veliki i moderno dizajnirani spa centar nudi brojne mogućnosti za opuštanje, poput masaže, terapije za lice i telo i hidroterapije. Hotel je otvoren cele godine i omogućuje miran, ali i zabavan odmor, a u njemu sada možete odsesti uz popust do 40%!

Foto: Promo

Hotelski kompleks Kassandra Palace 5* nalazi se u Kriopigiju, u predivnom vrtu sa borovima i maslinama. Specijaliteti grčke i internacionalne kuhinje služe se u restoranu i taverni, a u barovima su na raspolaganju kokteli i druga osvežavajuća pica. U okviru objekta nalaze se bazen za decu i odrasle, igralište, novi unutrašnji bazen i fitnes centar, kao i novi spa centar sa saunom i salonom lepote. Na raspolaganju su i besplatan wi-fi internet u svim prostorijama i besplatni peškiri za plažu i bazen. Sobe su svetle i prozračne i poseduju balkon. Aktuelan je popust do 35%!

Foto: Promo

Jedno od najvećih, najpopularnijih i najluksuznijih letovališta Grčke je Porto Carras, smešten nedaleko od Neos Marmarasa. Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu, heliodrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, kongresni centar sa 4 sale, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima. Porto Carras Meliton Hotel & Spa 5* raspolaže spa i talasoterapijskim centrom, koji je 9 puta nagrađivan zahvaljujući izuzetnom kvalitetu. Takođe, u okviru objekta je i 15 barova i restorana, butici, prodavnice, mini market, otvoreni i zatvoreni bazeni.

Sve sobe su luksuzno uređene i dizajnirane tako da gosti mogu da uživaju u okruženju: svaka soba obuhvata sopstveni balkon sa zadivljujućim pogledom na more, marinu ili teren za golf. Porto Carras Sithonia Hotel & Spa 5* takođe poseduje vrhunski spa centar, koji obuhvata saunu, hamam, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. Tu su i: 4 restorana i 5 barova, kuglana, prodavnice, bazeni, TV soba, diskoteka i još mnogo toga. Luksuzno uređene sobe hotela sadrže elegantan nameštaj i mermerna kupatila. Balkoni gledaju na zaliv Toroneos ili na golf teren u okviru kompleksa. Za oba hotela aktuelan je popust do 55%!

Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja i isteka popusta, agencija će u subotu za Vas biti otvorena od 9 do 20h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43 u Beogradu, a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.