Izvor: B92

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

Apartmani Jorgos u Pefkohoriju i Aristotelis u Nea Flogiti slobodni su već od 19.9, a cena za 12 noćenja u ovim apartmanima je 75€ po osobi za dvokrevetne i 69€ za trokrevetne!

U mirnom delu Haniotija, u neposrednoj blizini peščane plaže, nalaze se Sousouras apartmani. Vila poseduje sopstveni parking i prelepo uređeno dvorište sa roštiljem i stolom i stolicama za ručavanje i odmor. Pet noći u ovim apartmanima, od 24. do 29.9, uz sopstveni prevoz platićete samo 15€ po osobi za četvorokrevetne, 19€ za trokrevetne i 25€ za dvokrevetne, a 7 noći, od 24.9. do 1.10, uz autobuski prevoz, 59€ za trokrevetnu, 65€ za dvokrevetnu i 89€ za jednokrevetnu.

Sedam noćenja, od 24.9. do 1.10, uz prevoz autobusom, možete provesti u sledećim vilama i apartmanima.

Foto: Promo

U Pefkohoriju se nalaze: Vila Andromeda, smeštena na mirnoj lokaciji i idealna za one koji vole miran i opuštajući odmor; Kastor Vila, koja se nalazi u samom centru naselja i Vila Vlahos, na 30m od plaže. U centru Polihrona je Vila Olga. Cene po osobi za trokrevetne apartmane su 45€ , za dvokrevetne 49€ , a za jednokrevetne 69€!

U tropskom ambijentu Pefkohorija nalazi se i Vila Ikonomu, izolovana od gužve i saobraćajne buke, vila sa velikim dvorištem, bazenom i ležaljkama. Cena po osobi za trokrevetni apartman je 49 €, za dvokrevetni 55€, a za jednokrevetni 79€!

Cene za apartmanski hotel Palm Beach u blizini plaže u Polihronu su: 49€ za trokrevetni apartman, 59€ za dvokrevetni i 85€ za jednokrevetni.

Foto: Promo

U centru Haniotija je apartmanski hotel Tambos, moderno i ukusno opremljen, sa velikim terasama. Cena po osobi za trokrevetni apartman je 55€, za dvokrevetni 59€, a za jednokrevetni 95€!

U Pefkohoriju u ovom periodu možete uživati i u brojnim drugim apartmanima, kao što su: Aloni Palace 1, deo luksuznog apartmanskog kompleksa, Korali 1, Korali 1 Nova, Korali 2.

Tu je i Adonis, hotel apartmantskog tipa, na odličnoj lokaciji, u blizini prodavnica, kafića i restorana. Cena po osobi za trokrevetni apartman je 45€, za dvokrevetni 49€, a za jednokrevetni 69€!

Foto: Promo

U prelepim Capri i Filipu apartmanima možete letovati po ceni od 59€ po osobi za trokrevetni, 65€ za dvokrevetni i 89€ za jednokrevetni apartman.

Osam noćenja, od 24.9. do 2.10, možete provesti u Panorama II vili u Haniotiju po ceni od 49€ po osobi za četvorokrevetni, 55€ za trokrevetni, 65€ za dvokrevetni i 89€ za jednokrevetni apartman.

„Travelland“ iz ponude izdvaja i brojne hotele u kojima možete provesti svoj idealan odmor.

Foto: Promo

Deset noćenja od 19.9, uz sopstveni prevoz, možete provesti u hotelima Hanioti Grand Victoria 2*, Pelli 3*, Santa Beach 4*, Kassandra Palace 5*, Porto Carras Meliton 5* uz uslugu polupansiona, Lesse 4* uz uslugu noćenje sa doručkom i Aks Porto Heli 4* uz all inclusive uslugu.

Devet noćenja od 20.9, uz sopstveni prevoz, u hotelu Santa Beach 4* možete obezbediti po ceni od 255€ po osobi, pri čemu je smeštaj za dete do 12 godina gratis!

Deset noćenja od 20.9, uz sopstveni prevoz, možete provesti u hotelima Hanioti Grand Victoria 2*, Lesse 4* i Cronwell Sermilia 5*.

U ponudi su i 7 noćenja od 21. i 22.9, zatim 23.9. i 29.9, kao i 6 noćenja od 3.10. Sve ponude pogledajte ovde.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.