Izvor: PR

Vojvođanska banka je ovog leta u svoju ponudu uvrstila tri nova keš kredita za postojeće, kao i za nove klijente, koji će zadovoljiti potrebe čak i onih najzahtevnijih.

Keš kredit sa osiguranjem je odličan izbor za porodične ljude, budući da uključuje osiguranje od nemogućnosti vraćanja kredita. To znači da ne morate da brinete o otplati kredita u nepredviđenim životnim okolnostima od kojih je gubitak posla samo jedna od njih.

Ovaj kredit Vojvođanske banke predstavlja idealno rešenje za sve porodične potrebe i obuhvata iznos od 20.000 do dva miliona dinara, rok otplate od 12 do 95 meseci za klijente banke, odnosno, 72 meseca za ostale. Nominalna kamatna stopa za klijente banke iznosi od 8,6 odsto (EKS 11,71 odsto), dok za one koji ne primaju platu preko Vojvođanske banke, iznosi 13,55 odsto (EKS 17,92 odsto).

Klijenti koji žele opciju bez osiguranja imaju iste uslove, odnosno, nominalnu kamatnu stopu od 8,6 odsto, dok je efektivna kamatna stopa 9,94 odsto za klijente banke, odnosno 13,55 odsto (EKS 16,05 odsto) za sve ostale.

Vojvođanska banka je ovog leta mislila i na one građane koji žele keš kredit manjeg iznosa, idealan za jedno prijatno i rasterećeno putovanje na more, planinu, banju ili u neku od atraktivnih svetskih prestonica. Kratkoročni keš kredit je dostupan u iznosu do 350.000 dinara, sa rokom otplate od 6 do 12 meseci, sa nominalnom kamatnom stopom od 6,90 odsto i efektivnom od 11,98 odsto za klijente banke, odnosno 14,16 odsto za ostale korisnike, pri čemu je fiksna rata tokom celog perioda otplate.

Iza naših keš kredita, stoje neki sjajni brojevi. Da dani koje će te pamtiti budu što brojniji, puni prelepih iznenađenja i rešenih problema. Zato su Vaši brojevi i naši brojevi. Ne propustite baš ovu ponudu keš kredita. Čekamo vas u nekoj od 147 filijala širom Srbije. Više informacija na sajtu www.voban.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.