Izvor: PR

Za sve one koji vole Grčku kao destinaciju za letnji odmor i priželjkuju malo drugačiji vid letovanja, agencija Big Blue predlaže da odaberete neki od hotela iz bogate ponude sa oznakom SRPSKI KLUB. Uz odličan odnos cene i kvaliteta, tu je i niz drugih pogodnosti koje odmor u ovim objektima čine opuštenim i više nego dobro osmišljenim.

U saradnji sa svojim grčkim partnerima i hotelijerima agencija Big Blue obezbedila je besplatan smeštaj za dvoje dece (jedno do 12 a drugo do 6 godina) uz prisustvo animatora s znanjem srpskog jezika koji će uz zanimljive aktivnosti učiniti odmor najmlađih članova porodice neuporedivo sadržajnijim.

Smene su koncipirane na 10 noći u varijantama autobuskog, sopstvenog pa čak i avio-prevoza.

Predstavljamo vam SRPSKE KLUBOVE u Grčkoj za termin putovanja od 31.07. do 10.08.2019. sopstvenim prevozom.

Hanioti / Foto: Promo

Nikiforos 1 je smešten u mirnom delu mesta Hanioti, na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Na nekih 100m je centralni trg Haniotija pun taverni, kafića i raznih prodavnica. Gradska plaža koja je od objekta udaljena oko 130m je peščana i uređena.

Cena po osobi za najam dvokrevetnog studia je 299€ po osobi, a za trokrevetni studio 239€

Dias hotel 3* je pozicioniran u samom centru mesta Platamon na nekih 50 m od peščane plaže. Mesto Platamon, ususkano u zelenilo, jedmo je od retkih koje je dobrim delom zadržalo dobru staru Grčku tradiciju. U okolini hotela možete posetiti srednjovekovnu tvrđavu u Platamonu, živopisni gradić Litohoro i arheološka nalazišta Platamon, Dion i Vergina.

Cena po osobi za noćenje sa doručkom po neverovatnoj ceni od 379 € po osobi.

Platamon / Foto: Promo

Hanioti Melathron 4* se nalazi u mestu Hanioti u neposrednoj blizini gradskog trga, na 5 km od mesta Polihrono i Pefkohori (25 min hoda uz glavni put), na 90 km od aerodroma u Solunu. Hotelska zgrada je na tri nivoa, 2. linija do mora.

Ono što ovaj hotel izdvaja od drugih jeste besplatan smeštaj za dvoje dece do 12 godina. Cena po osobi za uslugu na bazi polupansiona je 599€

Santa beach 4* se nalazi između naselja Nei Epivates i Agia Triada, udaljen 9 km od aerodroma u Solunu. Hotel je nedavno renoviran. Smešten na samoj obali, od plaže Galaksijas deli ga samo ulica.
Cena za uslugu na bazi polupansiona je 559 € po osobi i jedno dete do 12 godina boravi besplatno.

Kasandra / Foto: Promo

Ramada Loutraki Poseidon Resort 5* je smešten u šljunkovitoj uvali na kojoj su ležaljke i suncobrani besplatni za goste hotela. Kristalno čisto more i bujno zelenilo stvaraju neverovatno ugodan osećaj. Gosti mogu da koriste glavni restoran, Nafsika alackarte restoran, tavernu, lobi bar, bar kod bazena, spoljašni bazen, spoljašnji bazen za decu, unutrašnji bazen, mini-klub, wellness & spa centar, terene za košarku i tenis.

Usluga je na bazi all inclusive i cena po osobi je 759€ i boravak za dvoje dece do 12 godina je besplatan. Termin putovanja je od 30.07. do 09.08.2019.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama: Facebook Instagram

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.