Izvor: PR

Marmaris je jedno od najpopularnijih i najposećenijih letovališta Turske. Prijatna mediteranska klima, šumovito zaleđe i nestvarno plava boja mora čini Marmaris magično privlačnim.

Idealna je destinacija za one koji uživaju u dobrom provodu i noćnim izlascima jer grad je prepun dobrih barova, orijentalnih restorana, diskoteka s odabranom muzikom.

Ovo mesto se nalazi u blizini spomenika kulture Efesa, Mileta i Pmukala, pa ukoliko ste ljubitelji istorije svakako možete odvojiti vreme i posetiti neki od lokaliteta.

Pošeban šarm Marmarisu daje stara ribarska luka u kojoj su danas usidrene neke od najluksuznijih jahti.

Foto: Promo

Od starog dela grada, uz peščanu plažu, pruža se dugo šetalište uz koje se nižu hoteli, restorani, barovi i prodavnice koje zadovoljavaju svačiji ukus. Ovo je grad koji nikada ne spava. Posebno je poznata Ulica barova u samom centru gde se nalaze na desetine klubova i diskoteka sa najrazličitijim programima i sadržajima. Prodavnice se skoro nikada i ne zatvaraju. Marmaris takođe ima i veliki pokriveni gradski bazar, gde u hladovini, uz malo trgovačke veštine, možete po izuzetno povoljnim cenama kupiti razne stvari.

Foto: Promo

Fetije je moderan turistički grad sa puno sunca i neverovatnim bogatstvom spomeničke kulture.

Ovo mesto izuzetnog šarma krase velika marina, živopisni bazari, kuće građene u etno-stilu i planinski pejzaž u pozadini.

Noćni život, kao i u većini turskih primorskih gradova, pruža dobre mogućnosti za zabavu, od barova sa orijentalnom muzikom i zavodljivim plesom trbušnih plesačica, do moderno uređenih diskoteka .

Olu Deniz – Plava laguna, zvanično najlepša plaža Mediterana (nacionalni park), nalazi se 12 kilometara od centra Fetija. Okružena je padinama planine Baba, obrasla četinarskom šumom, što doprinosi stvaranju posebno pogodnih klimatskih uslova. Plaža Olu Deniz duga je tri kilometra, prekrivena prekrasnim, sitnim šljunkom, a završava se sprudom koji veliku, mirnu lagunu odvaja od otvorenog mora.

U okviru letnje ponude turističke agencije Big Blue možete odabrati neki od hotela za potpuni užitak u ova dva grada u Egejskoj regiji Turske sa ALL INCLUSIVE uslugom

Foto: Promo

Aegen Park 3* Marmaris se nalazi na samo 600 m od centra grada Marmarisa. Hotel zauzima površinu od 3400 m2. Gradska peščano-šljunkovita plaža je udaljena 50 m od hotela. Hotel je renoviran 2013. godine. Preporučuje se mlađoj populaciji jer se nalazi u blizini tržnih i zabavnih centara. Cena po osobi od 479€

Poseidon Hotel 4* Marmaris je usidren na peščano-šljunkovitoj plaži koja je obeležena plavom zastavom kao pečatom kvaliteta. Pozicioniran je na samo dva kilometra od centra Marmarisa, letovališta koje gostima uz sve drugo pruža i maksimum uživanja kao i atraktivnu okolinu sa istorijskim lokalitetima. Cena po osobi od 589€.

Oludeniz Resort by Z Hotels 4* Fetije je jedan od retkih hotela koji ima sopstveni deo na peščanoj plaži Oludeniz, udaljenoj svega 50 m od hotela. Izgrađen 1986. godine na izuzetnoj lokaciji, u podnožju planine Baba na samoj obali mora, sa spektakularnim pogledom na peščanu plažu i uvalu u svetski poznatoj ‘’Plavoj laguni’’.

Cena po osobi od 899€

Liberty Hotels Lykia 5* Fetije je poznat po tome da posebno obraća pažnju na svoje najmlađe goste te je na 22.000 m2 podignut predivan kompleks zvani ''Dečiji raj'' sa bazenom čak i za najmanju decu, misterioznom pećinom i dečijim amfiteatrom. Hotelska peščano-šljunkovita plaža nudi niz zadovoljstava pogotovo za porodični odmor. Cena po osobi od 1359€ na bazi ULTRA all inclusive usluge.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama: Facebook Instagram

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.