Izvor: PR

Ovo je sjajna prilika da provedete leto u Egejskoj Turskoj...

Bodrum je grad boema i umetnika, kosmopolitski centar turske obale. Prepoznatljiva arhitektura, očuvani spomenici prošlosti, velika marina i brojne peščane plaže koje umivaju vode prelepog Egejskog mora, mnoštvo zelenila i gostoprimljivi domaćini, moderni hoteli i hotelski kompleksi, kafei, restorani, diskoteke i galerije, samo su deo šarma ovog nadasve ljupkog letovališta.

Izgrađen na ruševinama antičkog Halikarnasa, od malog ribarskog mesta ovaj grad je sada jedno od najatraktivnijih letovališta Turske.

Poznat i kao Herodotovo mesto rođenja, danas je zaštićena marina u kojoj su usidrene luksuzne jahte, a svi ljubitelji istorije će imati priliku da posete brojne istorijske lokalitete koji svedoče o kulturnom nasleđu ovog mesta.

Bodrum je i grad iznenađenja koji vam pored dobrog odmora nudi i jednako atraktivan šoping na brojim bazarima ali i izuzetno bogat noćni život. Ovde je noć zapravo muzika, za sve generacije i ukuse.

Foto: Big Blue Media

Ukoliko želite da uživate u turskim specijalitetima, prošetate se nadaleko čuvenim bazarom, a ujedno uživate u toplom egejskom moru onda je ovo prava destinacija za vas. Uz ponudu Big Blue turističke agencije i uslugu ljubaznih turskih domaćina doživećete pravi odmor.

Polazak je 26. jula, aranžmani su bazirani na 8 dana / 7 noći:

AYAZ AQUA 4*, All inclusive, cena po osobi 519 evra

Nalazi u zalivu Gumbet, na samo 3 km od centra Bodruma. Hotel čini sedam trospratnih blokova u kojima se nalazi 100 standardnih soba i ima sopstvenu peščanu plažu.

JASMIN BEACH 4*, All inclusive, cena po osobi 579 evra

Udaljen je samo 3 km od centra Bodruma do kojeg se brzo stiže lokalnim dolmušima. Neobično raznovrstan sadržaj za hotel te kategorizacije apsolutno ga izdvaja iz ponude i svaki odmor čini kvalitetnijim.

Foto: Big Blue Media

MIO BIACO4*, All inclusive, cena po osobi 599 evra

Hotel je smešten na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži, koja je nagrađena plavom zastavom. Deo hotela nalazi se direktno na plaži, a deo preko puta ulice i povezan je podzemnim prolazom.

ARMONIA HOLIDAY VILLAGE 5*, All inclusive plus, cena po osobi 659 evra

Jedan od hotela sa najlepšom plažom na obalama Bodruma, nagrađenom plavom zastavom Unesco-a. Sagrađen je 1989. godine na površini od 20.000 m², ali je 2016. potpuno renoviran i prilagođen potrebama savremenog putnika.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama.

Big Blue Facebook Big Blue Instagram Big Blue Twitter

Foto: Depositphotos / Anita_Bonita

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.