Foto: Depositphotos / lefpap
Foto: Depositphotos / lefpap

Živopisno mesto smešteno u Korintskom zalivu

Podeli

Letujte u jednom od najlepših primorskih gradova po povoljnim cenama

Plažom koju prekriva šljunak, a zapljuskuje plavetnilo nestvarno čiste morske vode prostire se šarmantni Lutraki. Lutraki, ujedno je i kolevka drevne grčke civilizacije, jer je njegov centralni položaj, u kombinaciji sa poznatim lekovitim i prirodnim mineralnim vodama, bio poznat kao najcenejnije banjsko lečilište još u antičkoj Grčkoj.

Uz morsku obalu je prelepo šetalište duž kojeg je načičkano na desetine kafea, kafića i rastorana s ponudom koja daruje osećaj da ste prispeli na destinaciju koja prevazilazi mnoga očekivanja. Pedesetak metara dalje je glavna gradska ulica koja se završava simpatičnim gradskim trgom. U ovom delu se nalaze i suvenirnice, cvećare, restorani i kafei, dobro opremljene prodavnice mešovite robe, marketi, ali i hoteli jer se do obale i mora, udaljenog najviše 100 metara, lako stiže izukrštanim uličicama koje povezuju šetalište i glavnu gradsku saobraćajnicu.

I u tim poprečnim “sokacima” su opet hoteli, ali i zgrade s dvosobnim i trosobnim apatmanima uglavnim u vlasništvu Atinjana koji u dane vikenda preplave Lutraki. Leti se ovde živi “sto na sat”, ali brojni gosti uživaju u blagodetima bez strepnje da u toj gužvi neće naći mesto za sebe.

Foto: Promo
Foto: Promo

Do Lutrakija se brzo stiže. Transfer modernim klimatizovanim autobusima od arodroma u Atini do Lutrakija ne krade puno vremena. Vožnja autoputem traje oko 45 minuta.

Za polaske 10. jula u ponudi agencije Big Blue su specijalne ponude u “paketu za dve osobe”.

U hotelu Ahilion 4* sva zadovoljstva u “paketu za dvoje” koštaju od 599 evra. Ne zaboravite da je u ovo ukalkulisana i cena avio-karte, takođe za dvoje. Hotel je na samom šetalištu uz more, ima besplatne ležaljke i suncobrane.

Ukoliko, međutim želite ono malo više, predlog je da za odmor, takođe sa svim pogodnostima koje nudi “paket za dvoje”, odaberete sjani Mantas 4*. Cena u paketu za dve osobe iznosi 699 evra.

U centru Lutrakija, koji je od Atine udaljen 85 km, i na 80 metara od plaže. Plaža je šljunkovita, a ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela. Svega 30 metara je udaljen od početka šoping zone, a u blizini su još i brojni restorani i kafići.

Foto: Promo
Foto: Promo

Lutraki je magičan ne samo zbog činjenice što je grad s čudesnom prirodom i plažom na kojoj se već deceniju vijori plava zastavica kao znak kvaliteta, već i zbog načina života ovog primorskog gradića u kome je sve na korak od bilo kog zadovoljstva.

I ostatak razglednice Lutrakija je prava mala letnja atrakcija. Uz morsku obalu je prelepo šetalište duž kojeg je načičkamo na desetine kafea, kafića i rastorana s ponudom koja daruje osećaj da ste prispeli na destinaciju koja prevazilazi mnoga očekivanja.

Za sva dodatna pitanja i informacije, pozovite call centar agencije Big Blue na broj 011 41 41 411 ili posetite najbližu poslovnicu.

Za najaktuelnije ponude, zapratite ih na društvenim mrežama.

Big Blue Facebook Big Blue Instagram Big Blue Twitter

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

U Grčkoj leto i dalje traje!

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

strana 1 od 25 idi na stranu