Foto: Promo
Foto: Promo

Cronwell Platamon i Sermillia ekskluzivno u Travelland-u

Podeli

Leto samo što nije, a vi još uvek niste isplanirali odmor? Neka vas to ne brine jer „Travelland“ je tu da, kao i uvek, planira odmore za vas.

Iz odlične ponude izdvajaju se luksuzni Cronwell hoteli sa aktuelnim popostima do čak 37%. Popusti za ove hotele važe za rezervacije do 15.6.2019, a samo zbog vas „Travelland“ će raditi i u nedelju, 16.6. od 10 do 17h!

Na prelepoj peščanoj plaži između Platamona i Nei Porija smešten je hotelski kompleks Cronwell Platamon Resort 5*, koji se sastoji od glavne zgrade na 6 spratova I manjih vila. Okružen mediteranskim vrtom, odiše mirom i spokojem i idealan je za opuštajući odmor. Hotel je vrlo pogodan za porodice sa decom, poseduje dečji bazen, mini klub i igralište, kao i brojne druge rekreativne sadržaje, kako za decu, tako i za odrasle.

Foto: Promo
Foto: Promo

Gostima su na raspolaganju: tereni za sportske aktivnosti, besplatan internet, restorani, barovi, bazeni, spa centar sa zatvorenim bazenom, wellness centar, sauna… Tradicionalna grčka gostoprimljivost, luksuzni smeštaj i odlična usluga u hotelu Cronwell Platamon Resort 5* bez sumnje će učiniti vaš odmor nezaboravnim. 7 noći za dvoje odraslih i dvoje dece mlađe od 16 godina uz ultra all inclusive ponudu u ovom sjajnom hotelu možete obezbediti po ceni već od 1628€, a oćekuje vas i dodatni popust od 5% za uplate u celosti!

Foto: Promo
Foto: Promo

Cronwell Sermilia Resort 5* je luksuzni hotelski kompleks smešten na samoj plaži u živopisnoj Paskudiji, na Sitoniji. Hotel sadrži dva restorana, od kojih se jedan nalazi na krovu sa koga se pruža prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, klub za decu, deo za opuštanje sa bibliotekom, spa centar sa saunom, jacuzzi, hamam.

Foto: Promo
Foto: Promo

Za ljubitelje sporta tu su teretana, sportski tereni, kao i sportovi na vodi. Uz razne animacije, tematske večeri i muziku uživo u Cronwell Sermilia Resort 5* hotelu zagarantovan je odličan provod. Sve klimatizovane sobe poseduju flat-screen TV, kao i kupatilo sa kadom ili tušem, fenom za kosu i papučama, a većina smeštajnih jedinica ima mini-bar i balkon. 7 noći za dvoje uz all inclusive ponudu možete rezervisati po ceni već od 1299€!

Foto: Promo
Foto: Promo

Za više informacija i ponuda možete doći lično u turističku agenciju „Travelland“, koja će za vas raditi i u nedelju 16.6. od 10 do 17h!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Foto: Promo
Foto: Promo

Najlepša grčka letovališta za porodični odmor

Svake godine isto pitanje - Gde ćemo na more? Izbor je veliki, ali koja je najbolja destinacija za nas i klince? Kako se svake godine susrećem sa istim problemom kao i većina, odlučila sam da podelim sa vama svoj izbor 5 najboljih destinacija za porodični odmor u Grčkoj.

Organizovanje godišnjeg odmora vam zadaje brige? Možete se opustiti jer „Travelland“ je za vas pripremio ponude koje se ne odbijaju: širok izbor najboljih hotela u Grčkoj uz popuste do neverovatnih 60%! Popusti su aktuelni za rezervacije do kraja maja, zato požurite!

Već sada možete da zamislite miris soli u vašim nozdrvama dok šetate beskrajnim plažama, a još vam brigu pričinjava izbor kvalitetnog smeštaja? Budite bez brige. Turistička agencija „Travelland“ ima rešenje za vas. Letujte u najmodernijim grčkim hotelima i ostvarite popust do neverovatnih 52%!

strana 1 od 20 idi na stranu