Izvor: B92

Želite da letujete u Grčkoj, ali još niste našli smeštaj? Maštate o luksuznom hotelu, ali i pristupačnoj ceni? U tom slučaju „Travelland“ ima sjajne vesti za vas!

Odmor u elitnim hotelima sa 5 zvezdica uz popuste do neverovatnih 52% čeka na vas. Rezervišite svoje mesto do 18.05. i iskoristite ovu fenomenalnu priliku!

Alexandros Palace, prelepi hotel sa 5 zvezdica, nalazi se nedaleko od gradića Uranopolisa, oko 110 km od Soluna. Sastoji se iz savršeno udobnih soba, studija iluksuznih apartmana. Ovaj hotel vam nudi sve što je potrebno za savršen odmor i uživanje: a la carte restoran, zatvoreni topli bazen, barove na plaži i bazenu, TV salu, večernji ples, živu muziku i još mnogo toga! Takođe, boravak u ovom elitnom hotelu još lepšim će učiniti očaravajući pejzaž: kombinacija prelepog morskog plavetnila i planinskog zelenila koje ga okružuje. Svoj savršeni odmor u ovom hotelu možete rezervisati uz popust do 32%! Sedam noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i jedno dete mladje od 12 godina sada možete obezbediti već od 384€!

Foto: Dion Palace

Dion Palace je hotel koji pored 5 zvezdica poseduje plažu koja nosi nagradu plava zastava, što svedoči o njenoj lepoti i čistoći. Hotel je nedavno renoviran i poseduje veliki broj luksuzno opremljenih soba sa očaravajućim pogledom na more, Olimp ili park. Nudi brojne mogućnosti za odmor i rekreaciju, kao što su: tereni za sportske aktivnosti, zdravstveni i fitnes centar sa saunom, hamam, bazen sa jakuzzi kadom i još mnogo drugih. Sve pogodnosti ovog hotela možete iskoristiti sa popustom do čak 42%, pa su cene za 7 noći na bazi polupansiona za dvoje odraslih i dvoje dece već od 484€!

Foto: Porto Carras

Odmor iz snova je bez sumnje zagarantovan u Porto Carras hotelima. Hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu jedan je od najvećih i najluksuznijih kompleksa, ne samo Grčke, već čitave Evrope! Kompleks poseduje sopstvenu marinu, veliku privatnu plažu dužine oko 2km, teren za golf, jezero, SPA, helidrom, pozorište, bioskop, podrum najboljih vina sa vinotekom, uslove za bavljenje svim klasičnim i vodenim sportovima, kafiće, diskoteke i barove, bazene, fitnes centre i brojne druge mogućnosti da svoj odmor učinite nezaboravnim. Izaberite jedan od luksuznih hotela ovog velelepnog kompleksa: Porto Carras Sithonia ili Porto Carras Meliton i uživajte uz popust do neverovatnih 52%!

Foto: Travelland

Zainteresovani mogu rezervisati mesta u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet-prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.