Izvor: B92

Leto se približava i razmišljate o idealnoj destinaciji za opuštanje. Ne propustite izuzetne predsezonske ponude za apartmane i hotele u Herceg Novom, koje su hotelijeri i vlasnici privatnog smeštaja pripremili za vas.

Tokom maja i juna posetite hercegnovsku rivijeru i uživajte u mediteranskom ambijentu. Ako više volite manje gužve, predsezonski period je pravo vreme za vas, a kvalitetan smeštaj možete lako pronaći u nekom od modernih i lepo uređenih hotela ili privatnih apartmana.

Foto: Promo

Ne čudi stoga što Herceg Novi sve više opravdava status jedne od najpoželjnijih turističkih destinacija, prepoznatljive po očuvanoj prirodi, kulturnom i istorijskom nasleđu, gastronomiji i gostoprimstvu.

Fantastične aktivnosti i nezaboravan boravak koji nudi različitosti na malom prostoru predstavljen je kroz ponudu "Dva doživljaja u jednom danu", primorski i planinski.

Na raspolaganju su vam bogati sadržaji, od uživanja na suncu, kupanja, šetnji pored mora i kajakinga, do aktivnosti poput planinarenja i biciklizma u zaleđu grada, gde je smešten i najveći avanturistički park u ovom delu Evrope. Park se nalazi u gustoj bukovoj šumi, na obroncima Orjena (1100 mnv.), na petnaestak minuta vožnje od grada. Avanturistički park Vrbanj sastoji se od pet poligona od kojih je poslednji dvestotinemetarski zip-line. Poligoni su raspoređeni po kategorijama od najlakšeg, prilagođenog za decu od 6 godina, do najzahtevnijeg za malo spremnije korisnike.

Foto: Promo

Ovde će sebe pronaći avanturisti, porodice, sportisti, rekreativci, svi koji žele da se napune pozitivnom energijom i svi koji uživaju u druženju, zabavi i rekreaciji u prirodi.

Neizostavan je obilazak i gradskih atrakcija; tvrđava, kula, muzeja i galerija. U ponudi su i organizovani izleti bokokotorskim zalivom po popularnim cenama u predsezoni. Za odmor u maju ili junu cene smeštaja su vrlo povoljne i kreću se već od 8 evra za prenoćište.

Foto: Promo

Ako se odlučite da Herceg Novi posetite u proleće ili tokom leta, sasvim je sigurno da ćete se jednako lepo provesti, uzevši u obzir da kupanje u moru već počinje, a osim mora i sunca, ovaj grad i te kako ima šta da ponudi.
Dobro došli!

www.hercegnovi.travel

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.