Izvor: B92

Rezervišite putovanje u toku sajma i ostvarite dodatni popust i do 150€ po rezervaciji!

Na ovom sajmu turizma ŠOKANTNA AKCIJA stiže iz „Travelland-a“! Ekstravagantni i svetlucavi Dubai u periodu od 19.3. do 20.5. moći ćete da posetite po ceni nikad nižoj na turističkom tržištu, već od 339€! Za uplate aranžmana dok traje sajam imate pravo na popust i do 150€ po rezervaciji!

Foto: Promo

Sa jedne strane duboko ukorenjena tradicija zasnovana na religioznim načelima, a na drugoj moderan način života kakav priliči jednoj metropoli. Grad luksuza, grad kontrasta, grad čudesa, ili jednom rečju – Dubai. Izgrađen na obali Persijskog zaliva, ponosi se dugim, lepo uređenim plažama i ogromnim ostrvom u obliku palme, dok je u samom gradu izgrađeno zatvoreno skijalište sa čak 5 skijaških staza. Bez daha ostavljaju pejzaži išarani oblakoderima neobičnog izgleda među kojima se ističu Burž Al Arab – jedini hotel na svetu sa čak sedam zvezdica i Burdž Kalifa – najviša zgrada na svetu. Najneobičniji parkovi, magične fontane, prelepi spomenici nešto su što se mora videti, a ljubitelji šopinga mogu pazariti razne stvari u nekom od 70 velikih trgovinskih centara. Šta god da želite, bilo da provodite čitave dane na prelepim plažama, razgledanje urbanih područja i neverovatnih arhitektonskih rešenja, dobru kupovinu ili nezaboravan provod, Dubai će vam to i ponuditi.

Foto: Promo

Iz „Travelland-a“ stiže nekoliko interesantnih ponuda vezanih za putovanje u ovaj centar raskoši i luksuza. Uskršnje praznike i Prvi maj možete proslaviti u Dubaiju po ceni već od 459€, a imate mogućnost da ostvarite i dodatni sajamski popust od 150€ po rezervaciji! Polasci su planirani za 27.4., 29.4. i 2.5.2019.

Foto: Promo

Šokantna akcija važi za sve one koji žele da posete Dubai u periodu od 19.3 do 20.5., jer to mogu učiniti po ceni već od 339€! Svi oni koji rezervišu putovanje do 24.2. mogu ostvariti dodatnih 100€ sajamskog popusta!

Foto: Promo

Tokom prolećnih dana „Travelland“ organizuje individualne polaske, gde u Dubaiju možete ostati 5,6,8 ili 10 dana, a dostupni su po ceni već od 409€. Za sve rezervacije u toku trajanja sajma turizma važi i dodatni popust od 100€!

Foto: Promo

Kako biste na vreme stigli da rezervišete vaše putovanje dok traje sajam, prostorije agencije „Travelland“ bići otvorene u subotu od 09-20h i u nedelju, od 10-19h!

Foto: Promo

Zainteresovani mogu vršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaćina internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.