Izvor: PR ÈLANAK

Iskoristite ove sajamske dane i rezervišite sebi putovanje iz snova uz velike pogodnosti! Turistička agencija „Travelland“ u saradnji sa „Triglav“ osiguranjem, omogućila je da u toku trajanja sajma, u cenu aranžmana prilikom rezervacija za hotele u Grčkoj bude uračunato i OSIGURANJE U SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA!

Tajland

Sjajni popusti prilikom rezervacija očekuju sve one koji se u toku sajma opredele za neku uzbudljivu destinaciju iz „Travelland-ove“ bogate ponude. Ukoliko želite da Vaskrs i Prvi maj proslavite na Tajlandu ili u raskošnom Dubaiju imate priliku da ostvarite popust od 150€ po rezervaciji! Putovanje na Tajland traje 14 dana sa 12 noćenja, na najvećem ostrvu ove kraljevine, ostrvu Puket, a cena aranžmana već je od 699€. Kod prazničnog putovanja u Dubai imate priliku da birate između 4 ili 5 noćenja, kao i neki od datuma zakazanih polazaka, 27.4., 29.4. i 2.5., a cena aranžmana već je od 459€.

Šri Lanka

Dodatnih 100€ sajamskog popusta po rezervaciji možete ostvariti pri uplati aranžmana za neku od najpoznatijih egzotičnih destinacija sveta! Prestonica luksuza i prestiža, neponovljiva Doha dostupna je sada po ceni već od 299€! Čari Kariba iskusite na romantičnoj Kubi po ceni već od 999€ ili na živopisnim plažama Dominikanske republike u njenom najpoznatijem letovalištu Punta Cana po ceni već od 1739€! Takođe dodatni sajamski popust od 100€ po rezervaciji možete ostvariti i na redovne polaske u Dubai i na Tajland čija je cena aranžmana već od 409€, odnosno 589€. Indijski okean krije mnoštvo bisera turizma, čija skoro netaknuta priroda i tradicija lokalnog stanovništva fasciniraju svakog gosta koji se otisne u ove krajeve. Svoje posetioce željno iščekuju bele peščane plaže Zanzibara, zatim Mauricijusa, koji je dostupan po ceni već od 1099€, Sejšela, na čijim plažama možete uživati po ceni već od 969€ ili Maldiva, čija je cena aranžmana već od 1069€. Južno od Indijskog podkontinenta, nezaboravnu avanturu doživećete na kružnoj turi po Šri Lanci, već za 729€. Dragocene trenutke za pamćenje možete doživeti na jednom od najlepših ostrva neponovljive Indonezije, Baliju, po ceni već od 439€! U Maroku, zemlji neverovatnih kontrasta, možete se naći i na obali okeana, vrhovima planina, na vrelom pesku pustinje, u oazama, prostranim vinogradima ili na cvetnim poljima izrazitih kolorita. Veliki carski gradovi svedoče o burnoj istoriji ovih prostora, a opet hvataju korak sa savremenim svetom. Upoznajte jednu sasvim drugačiju kulturu po ceni već od 549€!

Kapadokija

Budite svedoci neponovljive igre prirode i ljudskih ruku u bajkovitoj Kapadokiji i posetite jedini grad na dva kontinenta, Istanbul, vekovima oblikovan od strane mnogih civilizacija po ceni već od 299€! Uz to prilikom uplate aranžmana za vreme trajanja sajma, ostvarićete 50€ dodatnog popusta po rezervaciji!

Nica

Ako se tokom trajanja sajma turizma opredelite za letovanje u poznatim letovalištima Francuske i Španije, kao što su Nica i Ljoret de Mar možete ostvariti i dodatnih 7% popusta po rezervaciji. U čuvenom letovalištu na Azurnoj obali, sedam noći možete ostvariti po ceni već od 699€. U najpoznatijem letovalištu Kosta Brave, Ljoret de Maru, izdvaja se nekoliko hotela iz „Travelland-ove“ bogate ponude, a cena aranžmana već je od 419€.

Moskva

Dodatnih 7% popusta očekuje one koji se odliče da putuju u neke od najlepših evropskih gradova. Oblast Rusije i baltičkih zemalja sve je popularnija među turistima. Krstarite najvećom evropskom rekom, Volgom, po ceni već od 1189€, ili posetite najlepše ruske gradove Moskvu i St. Peterburg po ceni već od 495€! Lepote baltičkih zemalja Litvanije, Letonije i Estonije, kao i Varšavu i Helsinki možete istražiti u veoma uzbudljivom putovanju koje košta već od 569€! Četiri noćenja u romantičnom Parizu, uz avio prevoz, možete ostvariti po ceni već od 399€, a čaroliju Alzasa i Švarcvalda moći ćete da otkrijete po ceni već od 179€! Nemačka krije mnogo živopisnh predela u kojima se ističu najlepši dvorci srednjeg veka. Uzbudljiva tura po Bavarskoj košta već od 149€, dok u pejzažima doline reke Mozel možete uživati po ceni već od 189€! Putovanje avionom u večni Rim, već sada možete priuštiti po ceni već od 219€, a u najveći najznačajniji grad Katalonije, Barselonu za već od 289€.

Hurgada

Ako je vaša destinacija za predstojeće letovanje Hurgada u Egiptu ili pak Antalijska regija u Turskoj, za rezervacije dok traju sajamske akcije, možete ostvariti 5% dodatnog popusta za uplate u celosti pored regularnih hotelskih popusta!

Krf

Čuveno ostrvo u Jonskom moru, Krf, odlikuje se prelepom prirodom i bogatom istorijom, naročito vezanom za našu zemlju, a takođe predstavlja jednu od najlepših destinacija za letovanje. Ako ste u potrazi za apartmanskim smeštajem, u „Travelland-u“ vas očekuju sajamski popusti od 15% za vilu Eleni i od 10% za vilu Hermes.

Zainteresovani, u toku trajanja sajma, i ove godine rezervacije mogu vršiti isključivo u prostorijama agencije „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.