Izvor: PR ÈLANAK

Ako prilikom organizovanja letnjeg odmora tragate za kvalitetnim i udobnim smeštajem, a da pri tom ne trošite veliku sumu novca, na pravom ste mestu. Iz svoje bogate ponude, turistička agencija „Travelland“ izdvaja neke od svojih najlepših hotela po veoma povoljnim cenama!

Kassandra Palace

Kassandra Palace

Na prvom prstu Halkidikija – Kasandri nalazi se pravi biser sa 5 zvezdica. Smešten na peščanoj plaži, označenoj Plavom zastavicom, hotel Kassandra Palace sa 5 zvezdica nudi Vam sjajan odmor. Deca će uživati uz dobru animaciju dok odrasli odmaraju u SPA centru. Na samo 1,5 kilometar od centra Kriopigija naći ćete savršen hotel za Vaš odmor uz popust od čak 39% za uplate do 20.02.2019! Pored sezonske ponude spremili smo za Vas i ponudu za Uskrs i 1. maj po ceni već od 203€!

Miraggio Thermal Spa & Resort

Miraggio

Čitava obala Kasandre ostaviće vas bez daha a ako poželite smeštaj sa uslugom na najvišem nivou rezervišite prelepi Miraggio Thermal Spa & Resort 5*, nadaleko poznat po svojim prostranim i komfornim sobama, kao i luksuznom Spa centru, gde se možete uživati uz neki od relaksirajućih tretmana. Besprekorno uređena plaža sa belim peskom, idealno je mesto gde možete provoditi sunčane dane uživajući u kupanju i sunčanju. Restorani i barovi, dečji klubovi i igraonice, kao i mnogi zanimljivi sadržaji upotpuniće vaš boravak u ovom luksuznom hotelu. Za rezervacije do 20.2.2019. očekuje Vas i do neverovatnih 40% popusta, a Uskršnje i Prvomajske provedite u ovom hotelu po ceni od 480€ za polupansion!

Atrium Hotel

Atrium

Ako ste u potrazi za kvalitetnim a povoljnijim smeštajem na Kasandri, obavezno posetite Atrium Hotel 4* u Pefkohoriju. Odlikuje se lepo uređenim klimatizovanim sobama, a takođe i brojnim sadržajima za zabavu svih gostiju, kao i bogatim svakodnevnim programom animacije. Obezbeđena je dnevna briga o mališanima u igraonici i mini klubu, a pružena je mogućnost roditeljima da se lakše staraju o svojim bebama, što ovaj hotel čini idealnim za kvalitetan porodični odmor. Iskoristite „Travelland-ovu“ jedinstvenu priliku da letujete u Atrium hotelu uz All Inclusive uslugu po ceni polupansiona, a za rezervacije do 20.2.2019. možete ostvariti popust do 47%!

Alexandros Palace 5*

Alexandros Palace

Sa živopisnog poluostrva Atos, stotine zadovoljnih gostiju toplo preporučuje hotel Alexandros Palace 5*. Ovaj luksuzni hotel nalazi se u prelepom ambijentu nadomak Uranopolisa, pružajući svojim posetiocima sve pogodnosti za opušten odmor. Alexandros Palace raspolaže udobnim i moderno opremljenim smeštajnim jedinicama, restoranom, barovima i mnogim zabavnim sadržajima kako za odrasle, tako i za najmlađe goste, a tu je i bogat svakodnevni program animacije gde gosti mogu uživati u nacionalnom folkloru, raznim plesovima i živoj muzici. Za one koji vode brigu o lepoti svog tela tu je luksuzni spa i fitnes centar sa interesantnim opuštajućim tretmanima. Na sezonski cenovnik za ovaj hotel aktuelan je popust od 37%, tako da sedam noći sa svojom porodicom, na bazi polupansiona, možete ostvariti po ceni već od 370€ ili za Uskrs i 1.maj od 155€!

Porto Carras

Porto Carras Sithonia / promo

Kada govorimo o Sitoniji, za hotelski kompleks Porto Carras svakako možemo reći da je zaštitni znak ovog poluostrva. Estetskim izgledom, komforom i ponudom izdvajaju se hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, oba iz kategorije 5 zvezdica. Sobe su luksuzno opremljene i odišu elegancijom a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na plavetnilo zaliva Toroneos ili pak na terene za golf.

Porto Carras Meliton / promo

Uz „Travelland-ov“ popust i do 52% u ovom luksuznom hotelskom kompleksu možete boraviti po neverovatno niskim cenama! U hotelu Porto Carras Sithonia sedam noći uz All Inclusive uslugu po ceni je već od 951€ ili od 360€ u vreme Uskrsa ili 1-og maja! U hotelu Porto Carras Meliton, sedam noćenja sa doručkom možete priuštiti po ceni već od 878€ ili od 285€ u vreme Uskrsa i 1-og maja! Požurite jer popusti ističu 20.02.2019!

Cronwell Sermilia

Cronwell Sermilia

Luksuzni hotel Cronwell Sermilia sa 5 zvezdica, smešten je na prelepoj peščanoj plaži u mestu Psakoudija na Sitoniji, na oko 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Ovaj hotel je idealan za kvalitetan porodičan odmor, a na rezervacije do 20.2.2019.možete ostvariti i do 37% popusta! Hotel od ove godine nudi i uslugu all inclusive, stoga požurite i rezervišite po najpovoljnijim cenama!

Cronwell Platamon

Cronwell Platamon

U Olimpskoj regiji „Travelland“ preporučuje da posetite luksuzni hotel Cronwell Platamon, resort sa 5 zvezdica. Smešten je u naselju Platamon, u podnožju Olimpa. Prelepo okruženje koje predstavlja spoj mora i planine idealno je za porodice sa decom zbog prijatne klime. Bogatstvo sadržaja i visokokvalitetna usluga omogućavaju prijatan i opušten odmor svih gostiju. Sa aktuelnim popustom na sezonske cene od 37%, sedam noći za dvoje odraslih i dvoje dece do 16 godina, uz Ultra All Inclusive uslugu, košta već od 999€ u sezoni, a od 390€ za vreme Uskrsa i 1-og maja!

Aks Porto Heli

Aks Porto Heli

U prelepom okruženju slikovitog zaliva Porto Heli izgrađen je hotel Aks Porto Heli. Iz elegantno dizajniranih i dobro opremljenih soba pruža se panoramski pogled na sam zaliv kao i na susedno ostrvo Spetses, do koga se lako dolazi vodenim taksijem. Jednostavan stil, označen grčkim motivom, komfor, sigurnost i kvalitetna usluga su ono što ovaj hotel nudi svojim gostima. Uz specijalnu ponudu agencije „Travelland“ imaćete priliku da letujete u ovom hotelu uz All Inclusive uslugu po ceni polupansiona, a takođe na sezonski cenovnik očekuje vas i do 22%!
Prvomajski praznici za porodicu već od 176€, a sedam noćenja u sezoni već od 430€!

Porto Rio 4*

Porto Rio / promo

Na Peloponezu, osam kilometara severoistočno od Patrasa, smešten je hotel Porto Rio sa 4 zvezdice. Raspolaže prostranim dvokrevetim sobama s bračnim krevetima, koje su prozračne, komforne i uređene u skladnim bojama. Sve imaju namešteni balkon sa pogledom na planinu ili na more. Na samo minut hoda od hotela, stiže se na prelepu prostranu plažu idealnu za sunčanje i zabavu na pesku i u vodi. Rezervacijom smeštaja u ovom hotelu uštedećete i do 27%.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.