Izvor: PR, PR ÈLANAK

Ako ste ona osoba koja već unapred planira svoje letovanje, agencija „Travelland“ vam može pomoći da donesete pravu odluku gde ići, a da se pri tome nikako ne pokajete.

Očekuje vas bogat izbor hotela po veoma pristupačnim cenama, za koje su takođe aktuelne ponude za Uskrs i Prvi maj.

Foto: Alexandros Palace 5

Na prelepom poluostrvu Atos, pred samim vratima Svete gore, stotine zadovoljnih klijenata boravi u Alexandros Palace hotelu sa 5 zvezdica. Hotel je pozicioniran na predivnoj, zelenilom bogatoj padini, u okolini Uranopolisa i poseduje privatnu plažu, wellness centar i još mnogo zabavnih sadržaja. Sedam noći sa svojom porodicom, na bazi polupansiona, u ovom hotelu možete ostvariti po ceni već od 370€! Ne propustite ni aktuelnu vaskršnju i prvomajsku ponudu koja važi za period od 26. aprila do 8. maja!

Foto: Porto Carras

Na prostoru Sitonije turistička agencija „Travelland“ ima širok izbor hotela u ponudi. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu.

Foto: Porto Carras Meliton

Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras Grand Resort koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja, koji poseduje sopstvenu marinu, vinograd sa vinarijom, golf terene, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazene sa slatkom i slanom vodom i još neverovatnih sadržaja za posetioce svih uzrasta.

Foto: Porto Carras

Rezervacijom letovanja u hotelima Porto Carras Resort-a očekuje vas i do 47% popusta. Ne treba zaobići ni jako povoljne uskršnje i prvomajske ponude!

Foto: Cronwell Sermilia

Po prelepom ambijentu i prvoklasnoj usluzi u Grčkoj ističu se Cronwell hoteli. Na prelepoj plaži u Psakudiji, Sitonija, nalazi se fenomenalan hotel Cronwell Sermilia Resort 5*

Foto: Cronwell Sermilia

Bogatstvom interesantnih sadžaja, kao i prostranim, klimatizovanim i moderno opremljenim sobama, gostima pruža osećaj udobnosti, sigurnosti i užitka.

Foto: Cronwell Platamon

Jedan od najlepših hotela Olimpske regije predstavlja Cronwell Platamon Resort 5*, smešten u Platamonu, na oko 35 km od susednog mesta Katerini. Hotel poseduje nekoliko restorana, bar, bar na bazenu i na plaži, nekoliko otvorenih bazena, zatvoreni bazen u okviru spa centra koji se prostire na površini od 1500 m² i nudi fenomenalne wellness tretmane.

Foto: Cronwell Platamon

Fenomenalnu zabavu, gosti svih uzrasta, mogu pronaći u akva parku koji obiluje najneverovatnijim vodenim atrakcijama! Ukoliko vaš odmor rezervišete u nekom od ova dva hotela, ostvarujete pravo na popust od 27%, a takođe aktuelne su i ponude za uskršnje praznike i Prvi maj.

Foto: Porfi Beach

Udaljen svega 4 km od mesta Nikiti, a na samoj plaži izgrađen je Porfi Beach Hotel 3*. Okružen zelenilom sopstvene bašte, hotel predstavlja pravu mirnu oazu pružajući gostima osećaj udobnosti i spokoja. Visok nivo usluge, kao i veoma dobri sadržaji primereni posetiocima svih uzrasta, čine ovaj hotel idealnim za kvalitetan porodični odmor.

Foto: Porfi Beach

Ukoliko već sada rezervišete letovanje očekuje vas i do 32% popusta, a „Travelland“ vam pruža mogućnost da u ovoj maloj oazi proslavite Vaskrs i Prvi maj.

Foto: Miraggio

Na jugu Kasandre, nedaleko od mesta Paljuri nalazi se hotel Miraggio sa 5 zvezdica. Hotel je izgrađen u prelepom prirodnom okruženju odakle se pruža pogled na Egejsko more. Izlazi na bajkovitu peskovito-šljunkovitu Kanistro plažu.

Foto: Miraggio

Raspolaže otvorenim bazenom i luksuznim spa centrom, sportskim terenima, brojnim otvorenim bazenima, barovima, restoranima, sadržajima za najmlađe i mnogim drugim. Pojedine smeštajne jedinice imaju sopstveni bazen a svaka od njih ima prelep pogled na more ili vrt i uređena je po najmodernijim standardima. Ono što Miraggio garantuje svojim gostima, to je svakako nezaboravno letovanje, a sada i uz cene niže i do 37%. Takođe u za period od 29. aprila do 8. maja možete rezervisati neki od termina iz neverovatne praznične ponude.

Foto: Grand Otel Hanioti

Iz bogate ponude u letovalištu Hanioti „Travelland“ izdvaja jedan hotel iz kategorije četiri zvezdice - Grand Otel. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Lepo uređene sobe imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište.

Foto: Grand Otel Hanioti

Hotel poseduje još i servis za pranje veša, menjačnicu, rent-a-car, masažu, punkt sa sportovima na vodi, TV salu, stolove za stoni tenis i još mnogo toga. Uz aktuelan popust od 44%, sedam noćenja na bazi polupansiona, za dve odrasle osobe i dvoje dece do 12, odnosno 6 godina po ceni je već od 315€! Takođe su aktuelne i zanimljive uskršnje i prvomajske ponude.

Foto: Xenios Port Marina

Ništa manje gostoprimljivi nisu hoteli iz kategorije 3 zvezdica. To će vam potvrditi svi oni koji su sa ,,Travelland-om” bar jednom odseli u Xenios Port Marina hotelu u Pefkohoriju. Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, TV, telefon, čajnu kuhinju sa šporetom i frižiderom.

Foto: Xenios Port Marina

Hotel ima otvoreni restoran, bar pored bazena, olimpijski bazen, dečiji bazen, mini market, teretanu, igralište, teren za košarku, parking. Praktično sve što vam je potrebno! Uz cene snižene i do 32%, sedam noći za dve odrasle osobe i dvoje dece do 14 godina, sa All Inclusive uslugom, po ceni je već od 390€!

Foto: Xenios Dolphin Beach Hotel

Xenios Dolphin Beach Hotel 3* je mali hotel apartmanskog tipa na zapadnoj strani poluostrva Kasandra, odmah pored Posidija. Okružen je zelenilom i borovom šumom sa jedne strane a beličastim peskom i plavim morem sa druge. Idealan je za porodice sa malom decom jer pored mnogobrojnih sadržaja ima i igraonicu i zabavni park. All inclusive usluga ovog hotela sada je po ceni polupansiona, pa dve odrasle osobe i dete do 14 godina mogu ostvariti 7 noćenja po ceni već od 321€!

Foto: Travelland

Za ove hotele važi i više nego sjajna ponuda za uskršnje praznike i Prvi maj.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.