foto: promo
foto: promo

Evo gde ćete sresti najviše skijaša iz Srbije

Podeli

Srpski turisti se i ove zimske sezone najčešće opredeljuju za aranžmane koji nude dobar odnos cene i kvaliteta, pa veliki broj naših skijaša bira staze popularnih bugarskih ski centara.

Tako su među domaćim skijašima najtraženiji aranžmani u Borovecu, Banskom i Pamporovu, kažu u turističkim agencijama.

“Kada je o porodičnim zimovanjima reč, atraktivni su takođe i domaći ski centri na Kopaoniku, Zlatiboru i na Staroj Planini, a naši skijaši tradicionalno se opredeljuju i za planine u regionu, kao što su Jahorina ili Kranjska Gora“, objašnjavaju iz turističke agencije Sabra.

Kako pronaći odgovarajući odnos cene i kvaliteta?

Na planine je najpovoljnije krenuti u drugoj polovini februara ili u martu, a za budžet od oko 500 evra u bugarskim ski centrima može se dobiti velnes hotel sa četiri zvezdice i usluga na bazi polupansiona. Kako su putnici uglavnom sa malom decom, postoje i brojne ski školice i animacije za najmlađe, kažu iz agencije „Barcino Turs“.

U tom periodu, četvoročlanu porodicu sa decom do 12 godina, apartmanski smeštaj na Kopaoniku u trajanju od osam dana koštao bi oko 75.000 dinara, dok na Jahorini sedam polupansiona u hotelu sa tri zvezdice iznosi 95.000 dinara, dodaju iz agencije Sabra.

foto: promo
foto: promo

Kako do novca za zimovanje?

Ukoliko vam je potreban još samo keš da krenete, pogledajte specijalnu ponudu Societe Generale banke koja nudi keš kredit bez kamate i bez administrativnog troška, u iznosu do 100.000 dinara i sa rokom otplate 12 meseci.

Potrebno je samo da otvorite račun i prenesete svoju zaradu u Societe Generale, a ukoliko danas uzmete keš kredit na iznos do 100.000 dinara, za 12 meseci otplatićete ukupno 100.296 dinara, uz mesečnu ratu od 8.333 dinara. Ako ste već klijent Sosijete ženeral banke, obratite se svom ličnom bankaru za niz pogodnosti koje banka nudi.

Šta je još deo pune ski opreme?

Putno osiguranje, jer čak i najiskusniji skijaši ne mogu da računaju s tim da su predvideli sve moguće situacije na stazama i skijalištima.

Kao klijent Societe Generale banke, imate opciju da jednostavno, uz nekoliko klikova u m-bankingu ili e-bankingu, veoma povoljno obezbedite sebi polisu putnog zdravstvenog osiguranja sa pokrićem skijanja, a osigurani period, do najviše 183 dana, birate sami.

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

U Grčkoj leto i dalje traje!

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

strana 1 od 25 idi na stranu