Zamenite zimu za tropske bisere Tajland, Kubu i Bali već od 439€

Podeli

Niste ljubitelj zime i čarolija na snegu? Maštate da bar na neko vreme zamenite hladne dane za sunce i pesak nekih slikovitih tropskih krajeva? Pravo je vreme da posetite prostorije turističke agencije „Travelland“, jer vas u januaru i februaru vodi na neku od najpoznatijih svetskih destinacija po povoljnim cenama!

Tajland/promo
Tajland/promo

Zemlja osmeha, kako još nazivaju Tajland, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije, a ko je posetio Tajland doživeo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet. Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi, iznenađujuća pristupačnost najpoznatijim lokalitetima i atrakcijama u čitavoj zemlji, kao i brojne aktivnosti kojim se tamo možete baviti. Utiske o čuvenom noćnom životu dugo ćete prepričavati!

Tajland/promo
Tajland/promo

Ove zime „Travelland“ vas vodi na uzbudljivo putovanje koje traje 12 dana i uključuje 9 noćenja na neverovatnom Tajlandu. Cena aranžmana za polazak 5.1.2019. već je od 789€, a cena aranžmana za polaske 3.2. i 7.2.2019. već je od 699€!

Bali/promo
Bali/promo

Neopisiva lepota dugih plaža sa najfinijim peskom različitih boja, učiniće da se na prvi pogled zaljubite u magični tropski raj – Bali. Pravu avanturu predstavlja šetnja kroz nepreglednu džunglu i igranje sa majmunima ili pak odlazak na terasasta pirinčana polja odakle se pruža fenomenalan panoramski pogled. Objektiv vašeg fotoaparata nećete moći da odvojite od veličanstvenih vodopada, zapanjujućih prizora brda, aktivnih vulkana, tropskih šuma, prelepih plaža, kao i jedinstvene arhitekture utkane u nestvaran krajolik. Uživajte na plaži, surfujte, ronite u kristalno čistoj vodi, jednostavno rečeno, iskusite sve čari koje vam ovo ostrvo pruža! Ono što nikako ne smete propustiti je, svakako, čuvena balinežanska masaža, kao i razgledanje gradova, degustiranje specijaliteta lokalne kuhinje, šoping ili uživanje u burnom noćnom provodu.

Bali/promo
Bali/promo

Otisnite se u nezaboravnu avanturu na čuvenom indonežanskom ostrvu po sjajnim cenama! Za polazak planiran 16.1.2019. cena aranžmana već je od 469€! Uz to očekuje vas i ŠOK Akcija: Uz plaćenu avio kartu i transfere, dobijate smeštaj u hotelu Fave Kuta Square GRATIS! Cena aranžma za polazak 6.2.2019. već je od 439€!

Varadero/promo
Varadero/promo

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Usudite se da sledite neobičan način života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo.

Havana/promo
Havana/promo

Ove zime „Travelland“ će vam pomoći da otkrijete sve čari romantične Kube i uživate u njima. Cena aranžmana za polazak 4.1.2019. već je od 1299€. Svi oni koji se odluče da na svoje putovanje krenu 6.2.2019. godine, očekuje First Minute ponuda već od 1199€!

Varadero/promo
Varadero/promo

Zainteresovani za posetu nekoj od egzotičnih destinacija, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Bar - grad u kome se uživa 365 dana

I nakon uzbudljive letnje sezone, Bar nastavlja da privlači veliki broj turista kojima je ova popularna turistička destinacija podjednako interesantna i u periodu postsezone.

U Grčkoj leto i dalje traje!

Ukoliko još uvek niste bili na letovanju, ne brinite jer leto u Grčkoj još nije gotovo, a „Travelland“ za vas ima i odlične ponude: last minute cene za najbolje apartmane i hotele! Za većinu je organizovan autobuski prevoz, a tu je i 30€ umanjenja cene po osobi za sopstveni prevoz!

strana 1 od 25 idi na stranu