Izvor: PR ÈLANAK

Blaga mediteranska zima u gradu sa preko 200 sunčanih dana tokom godine preporuka je da novogodišnje praznike provedete baš u Herceg Novom.

Novljani, kao i njihovi gosti će i ovu Novu godinu dočekati na otvorenom. U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima uz veličanstven doček Nove 2019. na platou ispred hotela “Igalo”.

foto: Turistièka Organizacija Herceg Novi

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima pa će doček Nove godine obeležiti hitovi Riblje čorbe, Jelene Rozge, Sergeja Ćetkovića , te nastupi Ljube Stankovića, kao i di-džejeva.

Novljane i njihove goste u Novu 2019. uvešće hitovi beogradske rok grupe “Riblja čorba” i njihovog frontmena Bore Đorđevića. Oni će na bini u Igalu nastupiti 31. decembra od 23 časa, a kao predgrupa od 21h nastupa “Light under the black mountain”.

Istog dana u podne organizuje se “Dječja Nova godina”. Ovaj put za najmlađe priprema se posebno interesantan program uz dečju pozorišnu predstavu “Začarani Deda Mraz”.

foto: Turistièka Organizacija Herceg Novi

Na istoj bini, noć pre, 30. decembra, za dobru atmosferu od 22 časa pobrinuće se splitska pop pevačica Jelena Rozga, a pre nje nastupa pobednik Pinkovih zvezdica Ljuba Stanković.

Ponedeljak, 01.januar, rezervisan je za nastup najveće domaće muzičke zvezde, Sergeja Ćetkovića, u čiji nastup će nas od 21h uvesti bend “Toć”.

To je međutim samo deo onoga što očekuje hercegnovljane i goste tokom novogodišnjih praznika kada su muzički nastupi u pitanju.

Na Škveru će se 31.decembara i 01. januara uz zvuke elektronske muzike, odnosno nastupe popularnih di-džejeva organizovati i dnevne žurke.

foto: Turistièka Organizacija Herceg Novi

Hotelijeri i izdavaoci privatnog smeštaja nude povoljne aranžmane uz tradicionalno prepoznatljivo gostoprimstvo i bogatu gastro ponudu.

Tokom novogodišnjih praznika uz angažman muzičkih zvezda sa prostora bivše Jugoslavije, uz velike, svima dobro poznate hitove i vatromet, Herceg Novi će na najlepši način zakoračiti u Novu 2019. godinu.

www.hercegnovi.travel

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.