Izvor: PR ÈLANAK

Ispunite jesenje i zimske dane čarolijom nekih dalekih toplih destinacija ili duhom večnih gradova u kojima istorija, tradicija i savremeni način života čine jedinstven mozaik, vredan divljenja. Uz sjajne Last Minute ponude agencije "Travelland" imate priliku da posetite neke od najpoznatijih svetskih destinacija po veoma povoljnim cenama! Ne čekajte pravi trenutak za vaše savršeno putovanje, jer je slobodnih mesta ostalo još samo malo. Pravi trenutaj je upravo sada!

Istanbul već od 145€

Istanbul / promo

Pravi biser Turske predstavlja njen najveći grad, privredno i kulturno središte – Istanbul. Neizbrisiv trag u ovom, vekovima starom gradu ostavile su grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. Mozaik Evrope i Orijenta, starog i novog, islama i hrišćanstva nikada ne prestaje da oduševljava, a kaldrmisane stare ulice vodiće vas kroz vekove o kojima svedoče neverovatne građevine neponovljive lepote.

Rim avionom već od 185€

Rim / thinkstock

"Omnes viae Romam ducunt“ (Svi putevi vode u Rim). Da je tako, uverite se i sami, pa u novembru i decembru prošetajte kroz čak 28 vekova star Rim. U ovom muzeju pod otvorenim nebom možete videti arhitektonska čuda starih Rimljana, renesansnih majstora, pa sve do poduhvata savremenog doba. Kaldrmisane ulice vodiće vas do prelepih trgova, muzeja i crkava koje kriju umetnička dela neprocenjive vrednosti. Rečima je gotovo nemoguće opisati šta sve možete videti u „Večnom gradu“, pa vam iz „Travelland-a“ toplo preporučuju da ga posetite.

Kuba već od 830€

Havana / promo

Ako poželite da prepustite svoje telo magičnim ritmovima salse ili uživate u pravim, ručno pravljenim cigarama, rumu, ukusnim specijalitetima ili zvucima gitare, Kuba je pravo mesto za vas. Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Usudite se da sledite neobičan način života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo.

Tajland već od 499€

Tajland / promo

Zemlja osmeha, kako još nazivaju Tajland, odiše pozitivnom energijom i puna je znatiželjnih ljudi širokog osmeha. Poznata je i po fantastičnoj kuhinji, tradicionalnim masažama i neverovatnim remek-delima prirode i čoveka. Smatra se najatraktivnijom turističkom destinacijom Azije, a ko je posetio Tajland uvideo je jedan potpuno drugačiji, slobodniji svet. Na svakom koraku fasciniraće vas pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi, iznenađujuća pristupačnost najpoznatijim lokalitetima i atrakcijama u čitavoj zemlji, kao i brojne aktovnosti kojim se tamo možete baviti. Utiske o čuvenom noćnom životu dugo ćete prepričavati!

Kuba / promo

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.