Izvor: PR ÈLANAK

Ako svoj letnji odmor planirate na vreme, onda je ovo prava prilika za vas. Oslanjajući se na svoje dugogodišnje iskustvo u radu sa zadovoljnim klijentima, turistička agencija „Travelland“ vam može pomoći u izboru idealne destinacije za vaš letnji odmor. Uz specijalne ponude, koje traju do 17.11., očekuju vas i do 54% snižene cene!

Porto Carras

Porto Carras Sithonia / promo

Sitonija, drugi prst Halkidikija, velikom broju posetilaca predstavlja najomiljeniju destinaciju za letovanje. Kao jedan od najvećih, najluksuznijih i sadržajima najbogatijih hotelskih kompleksa čitave Grčke, izdvaja se hotelski kompleks Porto Carras u Neos Marmarasu.

Porto Carras Meliton / promo

Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton, u okviru kompleksa, veoma su udobni, luksuzni i sadrže sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Sve one koji požele da predstojeće leto provedu u ovom velelepnom kompleksu očekuje i do neverovatnih 50% popusta u Meliton hotelu i do 48% u hotelu Sithonia!

Cronwell Sermilia

Cronwell Sermilia / promo

Luksuzni hotel Cronwell Sermilia sa 5 zvezdica, smešten je na prelepoj peščanoj plaži u mestu Psakoudija na Sitoniji, na oko 80 kilometara od Soluna. Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan ima prelep pogled na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom. Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Ovaj hotel je idealan za kvalitetan porodičan odmor.

Cronwell Platamon

Cronwell Platamon

U Olimpskoj regiji „Travelland“ preporučuje da posetite luksuzni hotel Cronwell Platamon, resort sa 5 zvezdica. Smešten je u naselju Platamon, u podnožju Olimpa. Prelepo okruženje koje predstavlja spoj mora i planine idealno je za porodice sa decom zbog prijatne klime. Bogatstvo sadržaja i visokokvalitetna usluga omogućavaju prijatan i opušten odmor svih gostiju.

Grand Otel

Grand Otel Hanioti / promo

U letovalištu Hanioti izdvaja se prelepi hotel Grand Otel sa 4 zvezdice. Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom, restoranom i barovima. Hotel pruža kvalitetnu uslugu, a gostima na raspolaganju stoji veliki broj raznovrsnih sadržaja. U Haniotiju je, naoko 350m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria 2*. Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okvirukoje se nalazi i mali bazen. Gosti mogu koristiti ležaljke i suncobrane oko bazena. Između naselja Kriopigi i Kalitea ušuškan je hotel Pashos 3*. Od prelepe plaže sa belim peskom udaljen je svega 250 m. U hotelu se nalaze kafe bar i bazen sa prostranom terasom i preleom baštom, a iz svake lepo uređene sobe pruža se pogled na more.

Athena Pallas Village

Athena Palace Village / promo

Severozapadno od Neos Marmarasa, nalazi se šarmantno naselje Nikiti, gde se ističu neki od neverovatno lepih hotela. Iz kategorije 5 zvezdica izdvaja se Athena Pallas Village. Smešten je na Elia plaži u prijatnom okruženju i pruža visok nivo usluge koji može zadovoljiti svakog gosta omogućavajući im udoban i jedinstven boravak.

Lilly Ann Village / promo

Sa po tri zvezdice izdvajaju se Lilly Ann Beach, Lilly Ann Village i Elea Village, manji hoteli, ali opremljeni sasvim zadovoljavajuće, najpogodniji za opuštanje i odmor od buke i velikih gužvi.

Savršeni kutak za odmor, uz „Travelland-ove“ možete potražiti u nekom od pomenutih hotela, a za uplate do 17.11. možete ostvariti i do 27% popusta.

Deset noći za dvoje odraslih i jedno dete do 12 godina u hotelu Lilly Ann Village je po ceni već od 479€, u hotelu Lilly Ann Beach već od 550€, a u hotelu Elea Village 572€!

Elea Village / promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.