Izvor: PR ÈLANAK

Ove jeseni niske temperature, gradske gužve i svakodnevne brige zamenite sunčanim danima, pristranim plažama i talasima tropskih mora, jer vas „Travelland“ vodi na destinacije o kojima ste oduvek sanjali. Fenomenalne Last Minute ponude čekaju samo na vas, zato iskoristite priliku, spakujte kofere i otisnite se u uzbudljivu avanturu!

Egzotika baš po vašoj meri

Tajland/promo

Tajland se s pravom može nazvati biserom Jugoistočne Azije i predstavlja jednu od najpoznatijih destinacija u celom svetu. U gostoprimstvu uvek nasmejanih stanovnika, živopisnim bojama bujnih tropskih šuma, pirinčanih polja, u velikim gradovima i velelepnim hramovima, ukusnim specijalitetima i opuštajućoj tajlandskoj masaži, godišnje uživa više miliona posetilaca. Užurbani Bangkok, svedok burne istorije ove kraljevine, sve više hvata korak sa savremenim trendovima i modernim načinom života.

Bangkok/promo

Sa preko 20 prelepih peščanih plaža, nesvakidašnje atrakcije i aktivnosti za sve posetioce nudi najveće i najposećenije tajlandsko osrtvo Puket. Pozitivna energija, ljubazni i nasmejani ljudi na svakom koraku, čitava zemlja iznenađujuće pristupačna i pogodna za obilazak, a noćni život nadaleko poznat i jedan od glavnih razloga prosperiteta Tajlanda u pogledu turizma, čekaju svakoga ko zakorači na ovo tle.

Tajland od 499€

promo

Zahvaljujući fenomenalnoj ponudi agencije „Travelland“, putovanje koje obuhvata 3 noćenja u Bangkoku i 6 noćenja u Puketu, sa polaskom 10. decembra, možete priuštiti po neverovatnoj ceni već od 499€! Za uplate do 19.11. očekuje vas popust od 40€ po osobi! U narednoj godini očekuju vas polasci 5. i 28. januara i 7. februara 2019. godine.

Odmorite se tamo gde je vreme stalo

Havana / promo

Na drugom kraju sveta, kao najveće i najzapadnije ostrvo čuvenog arhipelaga Velikih Antila, smeštena ja Kuba. Ovo idilično ostrvo krase predivna priroda kao i neobičan način života, autentičan i nesvakidašnji. U glavnom gradu Havani kao da je vreme stalo. Oduševiće vas trošna kolonijalna arhitektura, kaldrmisane ulice kojima prolaze čuveni oldtajmeri iz 50-ih godina 20. veka. Na svakom ćošku možete uživati u prepoznatljivoj muzici, nestvarnog ritma, ukusnim specijalitetima lokalne kuhinje ili probati čuvene kubanske cigare.

Varadero / promo

Najpoznatije letovalište Kube, Varadero, ponosi se dugim peščanim plažama i kristalno čistim morem. Popularno još od 80-ih godina prošlog veka, ovo letovalište sa uspavanim centrom pruža svojim posetiocima kako opuštajući odmor, uzbudljivu avanturu prožetu raznim aktivnostima, tako i dobru zabavu uz savršen noćni provod.

Kuba već od 879€

Havana/promo

Ove jeseni imate idealnu priliku da na Kubi provedete 9 nezaboravnih noći po ceni već od 879€! Uz to, očekuje vas i popust od 49€ po osobi! Individualni polasci su planirani za 28. novembar, 5. i 12. decembar 2018. godine. Polasci u narednoj godini planirani su za 2. i 4. januar 2019. godine.

Varadero/promo

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.