Egzotične destinacije po najnižim cenama: Bali od 399€, a Kuba...

Podeli

Želite li da ove jeseni uživate na prelepim plažama tropskih predela i kupate se u tropskim morima? Ili možda da se divite igri prirode i čoveka, koja se odvija pred vašim očima? Uz fenomenalne ponude turističke agencije „Travelland“, zaboravite na hladno vreme i gradske gužve i otisnite se u avanturu o kojoj ćete dugo pričati!

Kapadokija od 269€

Kapadokija / promo
Kapadokija / promo

ŠOK AKCIJA


Ove jeseni uživajte u fascinantnoj igri čoveka i prirode po ceni već od 269€! Individualni polasci planirani su za 12.11. i 7.12.2018. godine sa uključenim avio prevozom u trajanju 6 dana, odnosno 5 noći.

Kada priroda umeša svoje prste, stvaraju se prava umetnička dela! Takva je Kapadokija, regija u Turskoj, čuvena po svojim neobičnim stenskim formacijama vulkanskog porekla, starim preko 40 miliona godina. Nesvakidašnji pejzaž ulepšava na stotine šarenih balona koji lebde iznad neobičnih stena, stvarajući prizor od koga zastaje dah. Posebu draž magiji, koja će vas obuzeti u čarobnoj Turskoj, daje Istanbul, njen najveći grad, privredno i kulturno središte. Grad se prostire na dva kontinenta, a neizbrisiv trag u njemu ostavile su grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska civilizacija. U ovom nestvarnom spoju Evrope i Orijenta, islama i hrišćanstva, iz ulice u ulicu šetaćete kroz vekove od antičkog perioda pa do savremenog doba.

Bali već od 399€

Bali / promo
Bali / promo

Agencija „Travelland“ pripremila je sjajne ponude koje nikako ne smete zaobići! Provedite 12 dana, uz 9 noćenja na jednoj od najlepših svetskih destinacija po ceni već od 399€! Individualni polasci planirani su za 14.11.2018.

Kada neko spomene Indoneziju, jedna od prvih asocijacija je neponovljivo ostrvo Bali! „Ostrvo Bogova“, nepreglednih prašuma, pirinčanih polja, aktivnih vulkana, jedinstvene arhitekture, gastronomije i kulture, kao i prelepih dugih plaža sa peskom različitih boja ostavlja snažan utisak na svakoga ko se zatekne ovde. Okružen plavetnilom tropskih mora, posetiocima nudi razne atrakcije i lokalitete kao i nesvakidašnje aktivnosti kojima se mogu baviti. Surfovanje, ronjenje i uživanje u šarenilu morskog dna, bavljenje raznim sportovima na vodi ili avanturistička šetnja po džungli, samo su neke od aktivnosti u kojima se možete oprobati na ovom rajskom ostrvu! Ako želite da istražite nešto novo, što još niste imali priliku da doživite, ovaj dragulj Indonezije čeka samo na vas!

Kuba od 879€

Havana / promo
Havana / promo

Ovog novembra, zaboravite na sve vaše brige uz 9 nezaboravnih noći na Kubi po ceni već od 879€! Uz „Travelland-ovu“ ŠOK AKCIJU možete ostvariti 49€ popusta po osobi, za individualne polaske koji su planirani za 14. i 28.11.2018.

Koliko puta ste poželeli da zaustavite vreme i odete negde gde se pleše uz čarobne ritmove latino plesova, gde se uživa u ukusnim specijalitetima i uz koktele, rum ili tompuse. Ako uz to još sanjate da se provozate čuvenim oldtajmerima, kao u nekom starom filmu, onda nikako ne smete zaobići Kubu! Dopustite da vas opčine kaldrmisane ulice, barovi, ulični plesači i trošna kolonijalna arhitektura stare Havane, ili duge peščane plaže najpoznatijeg kubanskog letovališta Varadera. Usudite se da sledite neobičan način života u ovoj zemlji prepunoj suprotnosti, prepustite se njenom zanosu i doživite jedno sasvim novo neponovljivo iskustvo.

Istanbul / promo
Istanbul / promo

Zainteresovani rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Varadero /promo
Varadero /promo

Kapadokija / promo
Kapadokija / promo

Bali / promo
Bali / promo

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Senzacionalni popusti i do 60 odsto za leto 2019.

Početak godine vreme je za nove želje, planove i poduhvate, stoga je pravi trenutak za razmišljanje o letnjem odmoru. Ukolko planirate da savršeni odmor provedete na sunčanim plažama Grčke, turistička agencija „Travelland“ može vam pomoći u izboru idealnog smeštaja za vas i vašu porodicu. Rezervišite smeštaj i ostvarite i do 60 odsto popusta!

strana 1 od 16 idi na stranu