Izvor: B92

Sanjate o celodnevnom izležavanju na nekoj dalekoj plaži uz opuštajući šum morskih talasa? Ili o obilasku najneobičnijih mesta i upoznavanju nekih novih kultura? Na pravom ste mestu. Poučena dvodecenijskim iskustvom, turistička agencija „Travelland“, izlazi u susret zadovoljnim klijentima svojim neodoljivim ponudama. Ove jeseni, sunčane plaže Balija i Kube možete posetiti po nikad povojniljim cenama!

Bali već od 399€

Bali / promo

Ako ste zaljubljenik u daleke egzotične destinacije i avanture koje se dugo pamte, Bali je možda pravi izbor za vas. Zaljubićete se u spektakularne zalaske sunca sa neke od nejlepših plaža u svetu. Pravu avanturu predstavlja šetnja kroz nepreglednu džunglu i igranje sa majmunima ili pak odlazak na brojna terasasta pirinčana polja odakle se pruža fenomenalan panoramski pogled. Objektiv vašeg fotoaparata nećete moći da odvojite od veličanstvenih vodopada, zapanjujućih prizora brda, aktivnih vulkana, tropskih šuma, prelepih plaža, kao i jedinstvene arhitekture utkane u nestvaran krajolik.

Bali / promo

Uživanje na plaži uz surfovanje, ronjenje u kristalno čistoj vodi ili jednostavno izležavanje u pesku sa omiljenim koktelom u ruci su neizostavni deo savršenog odmora na Baliju. Ono što nikako ne smete propustiti je, svakako, čuvena balinežanska masaža, kao i razgledanje gradova, degustiranje specijaliteta lokalne kuhinje, šoping ili uživanje u burnom noćnom provodu.

Kuba već od 879€

Havana / promo

Na drugom kraju sveta, vode Atlanskog okeana, Karipskog mora i Meksičkog zaliva zapljuskuju Kubu, ostrvo neponovljive lepote i jedinstvenog načina života. Već na prvi pogled oduševljava nestvarnim pejzežima, dugim peščanim plažama, nebo plavim morem i bujnom tropskom vegetacijom. Burna istorija, krojena voljom brojnih osvajača i diktatora, kao i duga socijalna izolacija i odsečenost od ostatka sveta ostavili su neizbrisiv trag u kulturi i životu njenih stanovnika. Uprkos tome, zemlja „Gvantanamere“, „Kohibe“ i salse danas predstavlja jednu od najomiljenijih svetskih destinacija. Stara kola, rum, cigare i ritmovi salse prve su asocijacije na Havanu, glavni grad Kube.

Varadero / promo

Znamenitosti starog dela grada (Habana Vieja), koga krase stare zgrade izgrađene u kolonijalnom stilu, su katedrala San Kristobala, Trg Franje Asiškog, Trg oružja, Ulica Obispo, čuveni Trg revolucije. Nikako ne smete zaobići ni zgradu Bakardi, hotel „Nacional“, Nacionalni muzej lepih umetnosti, Veliki teatar, morate obići bar jedan od mnogobrojnih barova, a ako volite da fotografišete, sa brežuljka Taganana pruža se nesvakidašnji pogled na grad. Fascinantno letovalište Varadero sa svojom 17 km dugom peščanom plažom predstavlja pravi raj za sve ljubitelje sunca, peska i mora. Popularno još od 80-ih godina prošlog veka, danas posetiocima može da ponudi od opuštanja na plaži, preko avantura na vodi do burnog noćnog provoda.

Iskusite sasvim drugaèiji naèin života uz fenomenalne Last Minute ponude agencije „Travelland“. Polasci za Kubu predviðeni su za 14. i 28. novembar, a po ceni veæ od 879€, možete dopustiti sebi da vas obuzme magija usporene svakodnevice, cigara, koktela i prepoznatljivih ritmova salse i drugih latino plesova.
Varadero / promo

Zainteresovani za posetu Baliju ili Kubi, rezervacije mogu vršiti u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.