Izvor: PR ÈLANAK

Želite da provedete odmor sa porodicom u Gčkoj uz kvalitetan i udoban smeštaj, a sve to po povoljnim cenama? Na pravom ste mestu jer turistička agencija „Travelland“ samo za vas nudi širok izbor hotela uz sjajne popuste! Tokom avgusta i septembra možete letovati u nekom od luksuznih hotela po cenama sniženim i do 57%!

Halkidiki nudi dosta divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedna od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice, u uzbudljivom Uranopolisu.

Ovaj idilični hotel smešten na svega 30 m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen.

Uz aktuelan popust možete rezervisati svoj odmor u ovom hotelu po čak 47% nižoj ceni! Sedam noćenja za dve odrasle osobe i jedno dete uzrasta do 13,99 godina je već po ceni od 615€!!!

Foto: Promo

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni na Kasandri.

Sve sobe opremljene su klima uređajem, TV-om sa satelitskim kanalima , internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu, a većina njih gleda na more. Hotel je okružen prelepom baštom i smešten je na samoj plaži.

Za sve koji žele da obraduju svoju porodicu i provedu odmor u ovom hotelu, „Travelland” pripremio popust od 47%.

Foto: Promo

Na Kasandri se nalazi čuveno letovalište Hanioti koje godinama unazad privlači veliki broj posetilaca.

Krase ga prelepa peščana plaža, park pun zelenila i uske uličice pune prodvnica, taverni i restorana. Na samoj obali, nedaleko od gradskg parka smešten je Grand Otel sa 4 zvezdice.

Raspolaže sopstvenom plažom, bazenom, parking prostorom i nudi izuzetnu uslugu restorana, bara, snack-bara na plaži. Sobe su opremljene radiom, telefonom, frižiderom, klima-uređajem i sve imaju balkon sa pogledom na more ili dvorište.

Od ostalih sadržaja tu su moderna konferencijska sala, servis za pranje veša, menjačnica, rent-a-car, masaža, punkt sa sportovima na vodi, TV sala, stolovi za stoni tenis i još mnogo toga. Za ovaj hotel aktuelan je popust od 43%.

Foto: Promo

U Haniotiju je, na oko 350m od plaže, smešten i hotel Grand Victoria.

Ovaj ušuškani kutak ima baštu u okviru koje se nalazi i mali bazen.

Gostima su na raspolaganju ležaljke i suncobrani oko bazena. Sada je idealan trenutak da iskoristite odlične „Travellandove“ ponude jer letovanjem u ovom hotelu sebi možete priuštiti i do 43% popusta!

Foto: Promo

Severozapadno od letovališta Hanioti nalazi se maleni gradić Afitos gde možete odsesti u fenomenalom hotelu Aristoteles Beach sa četiri zvezdice.

Od prelepe plaže udaljen je svega 300 m.

Hotel se sastoji od 8 odvojenih zgrada na tri sprata i raspolaže sa standardnim i family tip 2 sobama. Sobe su prostrane, klimatizovane i imaju balkon ili terasu sa kojih se pruža prelep pogled na more ili vrt. Sadrže TV, radio, telefon, mini frižider, sef, fen za kosu...

Uz recepciju otvorenu 24h i internet konekciju na raspolaganju gostima su restoran, bar, bar pored bazena i bar na plaži, otvoreni bazen, mini market, teren za košarku, šah kao i besplatan parking za goste hotela. Ako se odlučite za ovaj hotel čeka vas popust i do sjajnih 50%. Sedam noćenja za dve odrasle osobe i dvoje dece već je po ceni od 571€!!!

Foto: Promo

Po rečima mnogih, Sitonija predstavlja najatraktivniji prst poluostrva Halkidiki. Iz bogate „Travellandove“ ponude izdvaja se grandiozni hotelski kompleks koji je već godinama u centru zbivanja grčkog jet seta – Porto Carras Grand Resort u mestu Neos Marmaras.

U sklopu ovog kompleksa gostima su na raspolaganju luksuzni hoteli sa pet zvezdica Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton.

Posetioci mogu uživati u brojnim sadržajima i na raspolaganju su im marina u sklopu kompleksa, velika plaža duga oko 2 km, vinograd sa vinarijom, golf tereni, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazeni sa slatkom i slanom vodom i još mnogo toga. Porto Carras posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za najmlađe.

Za ove luksuzne hotele aktuelna su neverovatna sniženja koja usled popune kapaciteta svakog časa mogu biti ukinuta! Ako odlučite da letujete u Sithonia hotelu možete ostvariti fantastičan popust i do 57%, a u hotelu Meliton možete letovati po cenama sniženim i do 50%!

Foto: Promo

Na prelepoj peščanoj plaži u mestu Psakoudija na Sitoniji, na oko 80 kilometara od Soluna smešten je moderan hotel Cronwell Sermilia sa pet zvezdica.

Hotel u ponudi ima dva restorana, od kojih jedan gleda na more, nekoliko barova, besplatan parking, bazen, deo za opuštanje sa bibliotekom...

Sve sobe su prostrane, klimatizovane, imaju satelitsku televiziju, wi-fi, telefon, mini bar, sef i fen za kosu. Ovaj hotel je idealan za kvalitetan porodičan odmor. Za odmor u ovom hotelu aktuelan je popust od 28%.

Foto: Promo

Iz Olimpske regije „Travelland“ toplo preporučuje Cronwell Platamon Resort sa 5 zvezdica.

Hotel je smešten u Platamonu u podnožju Olimpa, a od naselja Katerini je odaljen oko 35 km. Posetioci na rspolaganju imaju nekoliko restorna i barova (od kojih je jedan na bazenu, a jedan na plaži), nekoliko otvorenih bazena, lukuzan spa centar površine 1500 m2 sa zatvorenim bzenom u kojima su opuštanje i užitak zagarantovani.

Za maksimalnu zabavu posetilaca svih uzrasta, u sklopu hotela je i fenomenalni akva park sa preko 40 raznih vodenih atrakcija. Iskoristite fenomenalnu akciju i letujte u ovom hotelu uz popust i do 40%. Uz to avio karta za dete u pratnji dve osobe je BESPLATNA!!!

Foto: Promo

Zbog velikog interesovanja za ove sjajne ponude, prostorije turističke agencije Travelland” će samo za vas biti otvorene i u nedelju 19.8.2018. od 10 do 17h.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.