Izvor: B92

Aja Napa je zaista veliko letovalište u kome se danonoćno odvijajaju svakakva interesantna dešavanja u toku letnje sezone.

Od neverovatno lepih plaža, preko šarenih, primamljivih prodavnica sa raznovrsnom robom i suvenirima, pa do čudesno bogatog noćnog života. Aja Napa vam nudi mogućnost da konačno isprobate skok sa bandžija, skuba dajving, noćne i dnevne zabave na plaži – u peni ili bojama, zatim da učestvuju u izletima na brodićima, ali i neke druge, uobičajene stvari poput fitnesa i časova plesa, posete frizerskom salonu ili studiju za tetoviranje.

foto: promo

Aja Napa je nadaleko poznata po bogatom i raznovrsnom noćnom životu. Posetiocima su na raspolaganju brojni noćni klubovi i barovi i kakve god da tražite ili očekujete, ovde ćete zasigurno i pronaći.

foto: promo

Aja Napa nudi fantastičan provod za svačiji ukus i svačiji džep. Od zadnjih trenova elektronske muzike, preko popularnog hip hopa, house i R'n'B muzike, sve do klasičnog roka, akustičnih i tribjute bendova, dobar provad u Aja Napi vam je zagarantovan.

Najbolje vreme, ukoliko ciljano putujete radi fantastičnog provoda i noćne zabave, svakako bi bio period od kraja juna do sredine avgusta, kada Aja Napu posećuju velika i zvučna imena svetske muzičke scene.

Većina klubova i barova se nalazi na glavnom skveru i šetalištu i otvaraju se oko 20h. Ona prava, zabavna gužva, počinje pak, negde oko 23h, i u tom periodu mnogi barovi imaju tzv. Happy Hour promocije, pa svakako nemojte ostati u hotelskoj sobi, već iskoristite vreme za zabavu. Uglavnom se zatvaraju oko jedan sat iza ponoći, tj. tada se glasna muzika mora utišati, pa neki nastavljaju da služe piće i do tri sata izutra, a nekolicina, takozvanih „late night“ klubova čak i do pet sati ujutru. Među njima su najpoznatiji Castle Club, Carwash, Soho i drugi. U ciku sezone, nažalost, ulaz u pomenute klubove se naplaćuje, i to ne malo (oko 25 evra po osobi). Dobra vest je da promoteri klubova, u svrhe reklame, vrlo često dele popuste, pa čak i besplatne ulaznice.

foto: promo

Aja Napa je prilično ležerno i opušteno mesto, a tokom čitave godine je temperatura prijatna, više letnja, nego zimska. Ne postoji, stoga neki dres kod za noćne izlaske, ali je svakako preporučljivo da izbegnete visoke potpetice i svečanu garderobu i odaberete laganije i opuštenije odevne kombinacije.

Na samo kilometar od centra Aja Nape i na čitavih 200 m od jedne od najpoznatijih plaža, smešten je hotel Bella Napa Bay 3*. U ovom hotelu je moguće odabrati All Inclusive ili uslugu polupansiona. Nakon ludih noćnih žurki, mladi se mogu relaksirati u spa centru ili na nekom od bazena, a ono što je njima svakako možda i najvažnije, wi fi je dostupan u lobiju i na recepciji, pa će fotografije iz noćnog života brzo stići do društvenih mreža i prijatelja.

Za još ponuda u Aja Napi i na Kipru, možete se informisati na zvaničnom sajtu turističke agencije 1 A Travel. Tamo vas očekuju i brojne ponude za druge destinacije poput Turske, Malte i Egipta.

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.