Izvor: PR ÈLANAK

A šta kažete na to da jednog jutra umesto spokojnog ispijanja kafe požurite na beogradski aerodrom i poletite na Majorku?!

Iskoristite poslednju priliku i preostala mesta na direktnom čarter letu 22. avgusta! Iako nije tipično za ovaj deo sezone, u Španiji su značajno niže cene i ukoliko niste odmarali ovog leta, evo prave prilike: last minute ponuda Majorka agencije Filip Travel!

foto: promo

Ukoliko bismo dobro poznat termin „all inclusive“ primenili na najveće špansko ostrvo, onda svakako ne bismo prvo pomislili na hranu i piće. U slučaju Majorke sve na jednom mestu znači da ćete na ovom ostrvu uživati i u kristalnom moru i u prelepim peskovitim plažama, skrivenim uvalama i lagunama duž obale duge preko 500 km, borovoj šumi, planinskim vencima –prelepoj prirodi. Španci su odlično iskoristili sve svoje prirodne potencijale pa su neopisivim pejsažima dodali i odličnu infrastrukturu te je s toga veoma komforno i lako upoznati celo ostrvo za desetak dana. Sigurno ste često bili u prilici da čujete da je Majorka mondensko ostrvo i velika luka trendsetera. Istina. Primamljivo je najvećim morskim sladokuscima, kako zbog fenomenalne gastronomije, tako i zbog provoda koji nude najveća letovališta zapadno i istočno od glavnog grada Palma.

foto: promo

Ponuda hotela iz odabira agencije Filip Travel je velika – ali dopustite da vam ovom prilikom predložimo boravak u turističkoj zoni Playa de Palma. Osim hotela koji su na odličnim popustima (pogledajte last minute ponude Hotel Manaus ***/ Hotel Vista Odin ***/ Hotel Roc Leo ****), ova zona idealna je jer izuzetno blizu glavnog grada (10-15 km zavisi gde ste smešteni), a na putu ka istočnoj obali koju ne smete da propustite.

foto: promo

Deset idealnih dana na Majorci po preporuci Filip Travel-a može izgledati baš ovako:

Posle jutarnjeg leta (last minute polazak 22.8) i brzog smeštaja u odabrani hotel (što je još jedna prednost Playa de Palme – blizina aerodroma i kratak transfer) dozvolite sebi dan-dva pravog odmora i izležavanja na plaži. Upoznajte se sa mapom i avantura može da počne. Bilo da ste u društvu naših licenciranih vodiča - pa će vam upoznavanje obale, grada i najbitnijih tačaka ostrva biti još zanimljivije i potpunije – ili ste rešeni da iznajmite auto, svejedno je. Najpre se uputite par dana na istok ostrva i kupajte se na što više uvala. One su male, ali brojne. Ne zna se koja je od koje lepša i nekako ne možemo ni jednu posebno da izdvojimo. Možda cala Sa Nau? Možda cala Esmeralda? Cala Murada ili čitava oblast uvale Ferera?! Obavezno sačuvajte entuzijazam i energiju pa se uveče upoznajte sa Palmom – glavnim gradom. Ne propustite i dnevni obilazak Palme kao, posetu velikoj dominantnoj gotičkoj katedrali La Seu čija je panorama fenomenalna – uživaćete u tom pogledu.
Uputite se i na severoistok ostrva posebno ako ste ljubitelji većih talasa i surfinga. Kada ste već dovoljno preplanuli i ne postoji bojazan da sagorite na jakom suncu – obavezno pođite na izlet do preslatke Valjdemose. Otkrijte putanje koje su privukle i tako poznate putnike kao što su Šopen i Žorž Sand. Ne propustite da boravak u ovom slikovitom seocetu začinite kaficom u čuvenom kafiću Cappuccino. Ibica – još jedan u nizu razloga da letujete na Majorci. Zvuči čudno, ali zaista je tako. Idealna prilika da tokom odlaska na izlet upoznate i čuveno ostrvo koje takođe pripada Balearima. Od zaista magičnih plaža, preko preslatkog glavnog grada do nadaleko poznatog dnevnog i noćnog provoda. Vaš odmor će zaista biti kompletan. Znate da je doživljaj svake destinacije kompletan ukoliko konzumirate i lokalne specijalitete pa vam zato preporučujemo da na Majorci probate paelju, morske plodove i poslastice a da večeri začinite sa odličnom sangrijom.

foto: promo

Jedan odmor – more plaža, dva ostrva, milion utisaka i stotine fotografija – tako bi Filip Travel definisao letovanje na Majorci, a ukoliko želite da ovaj avgust pamtite po odličnom odmoru pridružite nam se na letu 22. avgusta! Rezervišite online www.filiptravel.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.