Izvor: B92

Privlači vas miran odmor na peščanim plažama, uz azurno plavo more ali i urbana sredina u kojoj nikada nije dosadno? Dvoumite se izmedju odmora na moru i posete velikim gradovima? Travelland vam preporučuje Dubai u kome možete imati sve to po ceni već od 259€!

Dubai je pozicioniran na severoistoku Ujedinjenih Arapskih Emirata, na oko 150km od prestonog Abu Dabija. Mirne vode Persijskog zaliva ga zapljuskuju sa zapada kreirajući neke od najlepših plaža na svetu, a u njegovoj zaleđini se prostire ravna peščana pustinja koja vodi do padina Hadžar planine. Do pre nekoliko decenija čitavim prostorom gospodarila je surova pustinja a danas je tu izgrađen raj na zemlji!

Neverovatni Dubai može biti pravo odredište za vas iz više razloga: duge peščane plaže sačinjene od najfinijeg peska, 300 sunčanih dana godišnje, spoj komfora i tradicionalih običaja i stila života, najneverovatnije građevine koje ste ikad videli, šoping molovi u kojima šoping groznica nikad ne prestaje, nebrojeno zabavnih i tematskih parkova kakvi ne postoje nigde drugde u svetu..i još mnogo toga. Staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih arhitekata sveta.

U poslednjoj deceniji Dubai se pozicionirao kao luksuzna destinacija za savršne odmor ali ono što turiste najviše privlači tokom letnjih meseci jesu njegovo bistro plavo more i duge plaže sa belim peskom. Neke od najpopularnijih, koje će sigurno ispuniti sve vase želje, su Jumeirah Beach Park, Al Mazmar Beach Park i Palm Beach. Bilo da ste ljubitelj laganog izležavanja na plaži uz dobru knjigu ili ipak vodenih sportova i adrenalina, plaže Dubaija vas neće razočarati.

Sheraton Jumeirah Beach Resort

Turistička agencija Travelland je pripremila fantastične ponude za posetu ovoj egzotičnoj destinaciji koje obuhvataju mnogobrojne hotele iz kategorije tri, četiri i pet zvezdica. Travelland organizuje svakodnevne polaske a u Dubaiju, po vašem izboru možete ostati 5, 6, 8 ili 10 dana.

Habtoor Dubai

Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebalo da propuste ovu priliku, jer uz specijalnu ponudu sa Travellandom Dubai mogu posetiti po ceni već od 259€!

Rezervacije možete izvršiti u turističkoj agenciji Travelland, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija možete pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.