Izvor: PR ÈLANAK

Jedna od najstarijih država Evrope, kulturno i istorijski veoma bogata i prirodom nadarena – Grčka, ima idealne lokacije za odmaranje. Veoma prijatna mediteranska klima, kristalno čisto more, peščane plaže i interesantna lokalna kuhinja svake godine privlače brojne turiste.

Najveća zainteresovanost naših turista je za Kasandru i Sitoniju, dva prsta Halkidikija, te vam „Travelland“ nudi širok asortiman veoma povoljnih hotela baš na tom području.

Na zapadu Kasandre, u oblasti Sani, izdvaja se hotel Simantro Beach sa 4 zvezdice koji se nalazi na prelepoj peščanoj plaži, okružen brojnim vrtovima i četinarskom šumom, idealan za porodice s decom. Istočni deo Kasandre je raznovrsniji po pitanju hotela, a „Travelland“ u Kalitei ističe hotel Theophano Imperial Palace iz kategorije 5 zvezdica, u kom možete boraviti sa popustom od 28%. Ništa manje nisu traženi i hoteli s 4 zvezdice Athos Palace i Pallini Beach, na dugoj peščanoj plaži, jednoj od najlepših u Kalitei, koja je sve popularnija zbog divnog mora i bujne vegetacije. Za ove hotele je aktuelno sniženje do 28%.

U predivnom Haniotiju su veoma posećeni hoteli Grand Otel sa četiri kao i Grand Victoria i Naias sa po 3 zvezdice. Ove godine je velika potražnja i za hotelima Anna i Atrium u Pefkohoriju. Popularni su i Miraggio Thermals sa 5* koji se nalazi na najjužnijem delu Kasandre, ali i Pashos u mestu Kriopigi za koji važi popust od 43%.

Aristoteles Beach hotel sa 4 zvezdice se nalazi na udaljenosti od 86 km od Soluna. Smešten je u veoma značajnom kulturnom i istorijskom području Afitosa, na Kasandri, najjužnijem delu Halkidikija. Osim jedinstvenog pogleda ovaj impresivni panoramski položaj nudi posetiocima direktan pristup jednoj od najznačajnijih peščanih plaža na Kasandri te svi gosti mogu uživati u prelepim vodama zaliva Toroneos.. Ukoliko se odlučite da letujete u Aristoteles Beach hotelu 4* tokom juna možete iskoristiti sjajnu ponudu turističke agencije ,,Travelland’’ sa kojom možete letovati uz sniženja i do 50%! Desetodnevni odmor, uz all inclusive uslugu, za dvoje odraslih i dvoje dece košta već od 840€!

Alexandros Palace

Sitonija, središnje poluostrvo Halkidikija, je većini posetilaca najprivlačnija. Ovde „Travelland“ takođe izdvaja širok izbor hotela. Sa 5 zvezdica su veoma atraktivni luksuzni hoteli Porto Carras Sithonia i Porto Carras Meliton u Neos Marmarasu a za koje u aktuelna sniženja do čak 50%. U blizini je i mesto Nikiti, gde se takođe ističu hoteli tipa 5 zvezdica poput Athena Pallas Village hotela. U Uranopolisu, gradiću u Singidskom zalivu intereantan je hotel Alexandros Palace a na krajnjem severu, u Psakoudiji Cronwell Sermillia. Ovaj fantastičan hotel sa 5 zvezdica se nalazi na samoj plaži, veoma je udoban, luksuzan i sadrži sve pogodnosti za fantastično opuštanje. Ukoliko se odlučite da rezervišete mesto baš u njemu imaćete popust od 40%.

Halkidiki nudi još divnih oaza po pristupačnim cenama. Jedna od njih je hotel Xenios Theoxenia sa četiri zvezdice, takođe u Uranopolisu. Ovaj idilični hotel smešten na svega 30m od plaže u ponudi ima klimatizovane sobe, teniski teren i 4 bazena, uključujući bazen sa hidromasažom i olimpijski bazen.

Xenios Anastasia

Odličan predlog je Xenios Anastasia Resort sa 5 zvezdica u mestu Nea Skioni, u kome su sve sobe sa klima uređajem, SAT TV-om, internet konekcijom, mini barom, sefom i fenom za kosu a za koji trenutno u ,,Travellandu” važe popusti od čak 37%!

Ako biste ipak bili zadovoljni i sa uslugom od četiri zvezdice ,,Travelland” će vam predložiti neke od hotela iz te kategorije poput Xenios Possidi Paradise hotela koji se nalazi, kako mu i samo ime kaže, u mestu Posidi. Za odmoru ovom hotelu je aktuelan popust od 32%.

Dion Palace

U srcu Olimpske regije i pod okriljem najviše grčke planine Olimp smešten je izuzetan hotel Dion Palace sa 5 zvezdica! Ovaj fantastičan hotel izlazi na prelepu, široku, peščanu plažu – više puta odlikovanu plavom zastavicom. Već nekoliko godina je jedan od najtraženijih iz ,,Travellandove’’ ponude i za smeštaj u njemu se uvek traži soba više. Dion Palace je poznat i po tome što je on prvi medicinski spa centar u Grčkoj, ima zatvoreni bazen koji se greje, hamam, saunu, bazen sa vodom sa Olimpa… Sve sobe hotela su luksuzno opremljene sa elegantnim nameštajem, kupatilima i terasama sa nezaboravnim pogledom na pučinu ili pak vrt i Olimp. Ukoliko se odlučite da letujete u ovom hotelu to možete uz popuste na sezonski cenovnik od 40%.

Jugozapadno od Kasandre, nedaleko od Olimpa, nalazi se fantastičan hotel Cronwell Platamon, u mestu Platamon, s 5 zvezdica u kome možete boraviti po cenama sniženim za 25%.

Grand Victoria

Celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj možete pogledati na ,,Travellandovom” sajtu www.travelland.rs ili se za nju raspitati lično u prostorijama agencije ,,Travelland” u ulici Dobračina 43, u Beogradu.

Porto Carras Melithon

Xenios Port Marina

Xenios Theoxenia

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.