Izvor: PR ÈLANAK

Ako ste u potrazi za kvalitetnim smeštajem za letovanje u Grčkoj, ovu ponudu ne smete propustiti! Zahvaljujući turističkoj agenciji ,,Travelland’’ možete obezbediti sebi letovanje već danas i to po ceni koja je niža i do 50%! Već više od dve decenije ,,Travelland'' uspešno organizuje savršena porodična letovanja u Grčkoj a ove godine baš takvo sebi možete priuštiti i vi!

Iako po površini teritorije nije tako velika, Grčka ipak na listi država sa najdužim obalama sveta, zauzima čak 12 mesto. Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, ova zemlja predstavlja pravi evropski dragulj.

Porto Carras Sitonija

Najpopularnije letovalište Halkidikija - Neos Marmaras je smešten na svega 135 kilometara od Soluna, na zapadnoj obali Sitonije. Premda je nastalo potpuno spontano, na samom početku XX veka, razvilo se u veoma posećen turistički centar, bogat velikim broj skrivenih plaža i uvala, čistim morem i dobrim noćni životom koji su ga učinili veoma posećenim. U njegovoj blizini se nalazi jedan od najluksuznijih i najlepših hotelskih kompleksa u Grčkoj - Porto Carras.

Porto Carras Melithon

Na jednoj od mnogobrojnih, očaravajućih plaža Sitonije, pozicionirani su hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, oba iz kategorije 5 zvezdica. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja i spadaju u najluksuznije hotele u Grčkoj. Impozantna marina, vinograd sa vinarijom, golf tereni, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazeni sa slatkom i slanom vodom..sve to i još mnogo toga krasi Porto Carras Grand Resort. Ove hotele posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za zabavan i bezbrižan odmor najmlađih.

Porto Carras Sitonija

Elegantan nameštaj krasi luksuzno opremljene sobe a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. Vrhunski spa centar hotela nudi ekskluzivne talasoterapijske tretmane, hamam, saunu, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. U restoranima hotela Porto Carras resorta služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata više barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu.

Porto Carras Sitonija

U turističkoj agenciji ,,Travelland'' traju velika sniženja pa tako u Porto Carras-u možete letovati uz velike popuste! Za smeštaj u Sithonia hotelu ,,Travelland'' je pripremio do 47% popusta a za smeštaj u Meliton hotelu čak do 50% popusta!

Ipak, iz ,,Travellanda'' upozoravaju da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj.

Porto Carras Melithon

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Porto Carras Melithon

Porto Carras Melithon

Porto Carras Melithon

Podeli:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.