Letujte u Porto Carras resortu uz neverovatan popust do 50%

Podeli

Ako ste u potrazi za kvalitetnim smeštajem za letovanje u Grčkoj, ovu ponudu ne smete propustiti! Zahvaljujući turističkoj agenciji "Travelland" možete obezbediti sebi letovanje već danas i to po ceni koja je niža i do 50%! Već više od dve decenije ,,Travelland'' uspešno organizuje savršena porodična letovanja u Grčkoj a ove godine baš takvo sebi možete priuštiti i vi!

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Iako po površini teritorije nije tako velika, Grčka ipak na listi država sa najdužim obalama sveta, zauzima čak 12 mesto. Od božanstvenih peščanih plaža, preko zadivljujućih ostrva, sve do bogatog kulturnog nasleđa, ova zemlja predstavlja pravi evropski dragulj.

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Najpopularnije letovalište Halkidikija - Neos Marmaras je smešten na svega 135 kilometara od Soluna, na zapadnoj obali Sitonije. Premda je nastalo potpuno spontano, na samom početku XX veka, razvilo se u veoma posećen turistički centar, bogat velikim broj skrivenih plaža i uvala, čistim morem i dobrim noćni životom koji su ga učinili veoma posećenim. U njegovoj blizini se nalazi jedan od najluksuznijih i najlepših hotelskih kompleksa u Grčkoj - Porto Carras.

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Na jednoj od mnogobrojnih, očaravajućih plaža Sitonije, pozicionirani su hoteli Porto Carras Meliton i Porto Carras Sithonia, oba iz kategorije 5 zvezdica. Ova dva fantastična hotela čine čuveni Porto Carras koji je izgrađen na nekoliko hektara hotelskog imanja i spadaju u najluksuznije hotele u Grčkoj. Impozantna marina, vinograd sa vinarijom, golf tereni, jahački i jedrilički klub, kazino, tržni centar, spa centar, bazeni sa slatkom i slanom vodom..sve to i još mnogo toga krasi Porto Carras Grand Resort. Ove hotele posebno vole i posećuju roditelji sa malom decom jer ima mnogo sadržaja za zabavan i bezbrižan odmor najmlađih.

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Elegantan nameštaj krasi luksuzno opremljene sobe a poseban utisak ostavljaju prostrana mermerna kupatila i terase sa nezaboravnim pogledom na pučinu kroz Toroneos zaliv ili pak na terene za golf. Vrhunski spa centar hotela nudi ekskluzivne talasoterapijske tretmane, hamam, saunu, zatvoreni bazen, frizerski salon i salu za fitnes. U restoranima hotela Porto Carras resorta služe se jela mediteranske i etno kuhinje. Ponuda takođe obuhvata više barova, smeštenih kraj bazena, na plaži, pored laguna i u kazinu.

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

U turističkoj agenciji ,,Travelland'' traju velika sniženja pa tako u Porto Carras-u možete letovati uz velike popuste! Za smeštaj u Sithonia hotelu ,,Travelland'' je pripremio do 47% popusta a za smeštaj u Meliton hotelu čak do 50% popusta!

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Ipak, iz "Travellanda" upozoravaju da je interesovanje za Meliton i Sithonia hotele veliko te ne čekajte već što pre rezervišite svoj idealan smeštaj.

foto: Porto Carras/promo
foto: Porto Carras/promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji "Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije www.travelland.rs

Pratite 92Putovanja na Instagramu!

Za sve one koji sanjaju da se opuste na prelepim plažama dalekih tropskih destinacija, najveću prepreku u tome predstavlja organizacija tako dugog putovanja. Ovom prilikom sve brige postaju prošlost, jer vas turistička agencija „Travelland“ vodi na najlepše tropske destinacije po veoma povoljnim cenama, za koje su takođe aktuelne i praznične akcije za Uskrs i Prvi maj!

Upoznajte Evropu sa Filipom

"Putovanje i promena mesta daju umu novu snagu“, rekao je Seneka. Zato prizovimo zajedno proleće na najlepšim evropskim turama u martu!

Praznici su prošli i vreme je da polako pripremate plan za naredne odmore. Ako razmišljate o Grčkoj onda će vam se sigurno dopasti izuzetno primamljive ponude turističke agencije „Travelland“ za neke od najlepših hotela na Egejskoj ili pak, Jonskoj obali.

strana 1 od 18 idi na stranu